Opublikowano 8 Września 20178 l Ceny dobre, patrząc na ceny jakie są od dłuższego czasu w DE. Golas jak mój 6k więcej niż ten co wypisu pokazał... Cenią się strasznie Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Września 20178 l Wreszcie po 1,5 miesiąca walki ogarnalem kierownice z TTS tak aby działała multi. Dodatkowo chromowy dekro poszedł w carbon hydro. Jak oceniacie efekt?
Opublikowano 9 Września 20178 l Kiera jak kiera, ale dobry gust muzyczny Papa Roach zawsze na probsie [emoji6]
Opublikowano 9 Września 20178 l http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6889589157 montował ktos ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Września 20178 l 7 godzin temu, piotrekb_tt napisał: Wreszcie po 1,5 miesiąca walki ogarnalem kierownice z TTS tak aby działała multi. Dodatkowo chromowy dekro poszedł w carbon hydro. Jak oceniacie efekt? Ciężko zgrać To??? By dzialalo
Opublikowano 9 Września 20178 l Ciężko zgrać To??? By dzialaloTak na prawdę trzeba upchnąć stara multi w miejsce nowej [emoji41]
Opublikowano 9 Września 20178 l 1 minutę temu, piotrekb_tt napisał: Tak na prawdę trzeba upchnąć stara multi w miejsce nowej Aha to już nie na moje zdolności ?
Opublikowano 10 Września 20178 l 21 godzin temu, piotrekb_tt napisał: Wreszcie po 1,5 miesiąca walki ogarnalem kierownice z TTS tak aby działała multi. Dodatkowo chromowy dekro poszedł w carbon hydro. Jak oceniacie efek Świetna kiera, super robota. Jak włączyłeś angielskie Voice Commands?
Opublikowano 10 Września 20178 l Świetna kiera, super robota. Jak włączyłeś angielskie Voice Commands?Co dokładnie masz na myśli? Nic nie zmieniałem ws Voice Commands
Opublikowano 10 Września 20178 l Dla mnie to majstersztyk i tyle ... takie rezanie to się nazywa Rezanie przez wielkie R :).
Opublikowano 10 Września 20178 l [/url]http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6889589157 montował ktos ?Wysłane z mojego thor przy użyciu TapatalkaW 101 napraw na TVN Turbo montował takie siłowniki do Octavii i działało to spoko ;-)Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Września 20178 l Może ktoś się orientuje, czy hamulce od Porsche Macan będą pasowały do naszych A4, wiem ze Macan to bliźniacza konstrukcja do Q5, mnóstwo części pasuje a ze heble od Q5 czy SQ5 pasują do A4 B8 to może od Macana by przypasowały ...
Opublikowano 11 Września 20178 l Ma ktoś może zbędny i sprawny przycisk do sterowania szybą 8K0959855 A, czyli ten zwykły, cały czarny w jakimś ładny stanie i z nie połamanymi zatrzaskami to z chęcią bym kupił.
Opublikowano 11 Września 20178 l Panowie jak działa panorama w B8? W sensie uchyla się i odsuwa? Przesłona panoramy jest manualna czy elektryczna jak np, w Passacie?
Opublikowano 11 Września 20178 l 12 minut temu, turzol napisał: Panowie jak działa panorama w B8? W sensie uchyla się i odsuwa? Przesłona panoramy jest manualna czy elektryczna jak np, w Passacie? Tak uchyla się i przesuwa 1 część a przesłona panoramy jest elektryczna
Opublikowano 11 Września 20178 l Teraz, Piotr Czarnojan napisał: Tak uchyla się i przesuwa 1 część a przesłona panoramy jest elektryczna
Opublikowano 11 Września 20178 l Panowie potrzebuję rozebrać tapicerkę tylnej kanapy i oparcia. Chcę przełożyć maty grzewcze. Nie wiem jak zdemontować te tulejki w które wchodzą zagłówki oraz rygle/zamki od składanego oparcia. Demontował to ktoś? A może jest ktoś kto rezał taki mod i ma jakieś foto story. Nie bardzo też wiem jak dobrać się do tych kółek które łączą druty tapicerki z drutami w gąbkach (te w miejscach przeszyć). Znalazłem gdzieś info że trzeba je porozginać i potem spowrotem włożyć i zagiąć. Może ma ktoś na to jakiś lepszy sposób?
Opublikowano 11 Września 20178 l 11 godzin temu, zabiello napisał: Ma ktoś może zbędny i sprawny przycisk do sterowania szybą 8K0959855 A, czyli ten zwykły, cały czarny w jakimś ładny stanie i z nie połamanymi zatrzaskami to z chęcią bym kupił. cały i zdrowy, jak jeszcze potrzebujesz to daj znać
Opublikowano 12 Września 20178 l Cześć, Szybkie pytanie, aby wyciąć DPF w moim silniku (3,0 CCWA, automat) to trzeba skrzynie zrzucać?