amaradaar Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 4 minuty temu, egon47 napisał: Z tym zderzakiem wydaje mi się ze jest wyrezany z s-line 2.0tdi na dwie strony na drugim zdjęciu widać odcięcie z samo robki ale nie powiem pewnie fajnie by to na aucie wyglądało no własnie.. ta myslałem ze z 2x2.0 TDi ale na angliki też chyba szedł po tej samej stronie wydech.. bo właśnie się zastanawiałem z czego go skleili... chyba że w australi był z drugiej tak czy siak właśnie plaster miodu jest napewno docinany od 2.0 TDi nooo wygląda mega i właśnie taka dokładka byłaby moją wymarzoną ehhh już się łudziłem.....
bigjasiu Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Koledzy, prośba o podanie jak dobrać konektory po nr wtyczki, chyba że jest inny sposób!?
Onkel Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Koledzy, prośba o podanie jak dobrać konektory po nr wtyczki, chyba że jest inny sposób!?Jak znajdę to podeśle Fi niemiecka stronkę gdzie były zaznaczone numery kostek wraz ze zdjęciem i do tego numer konektora który do niej pasował.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
barca8585 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Pany czy da się śćiągnąć blendy głośników drzwi bez ściągania boczków bo chce Banga założyc
bigjasiu Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 24 minuty temu, Onkel napisał: Jak znajdę to podeśle Fi niemiecka stronkę gdzie były zaznaczone numery kostek wraz ze zdjęciem i do tego numer konektora który do niej pasował. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk będę mega wdzięczny
yanosho Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 7 godzin temu, barca8585 napisał: Pany czy da się śćiągnąć blendy głośników drzwi bez ściągania boczków bo chce Banga założyc Wydaje mi się, że czy to nawet zniszczysz stare nie uda się bez zdejmowania boczków poprawne zamontować nowe blendy
barca8585 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 6 minut temu, yanosho napisał: Wydaje mi się, że czy to nawet zniszczysz stare nie uda się bez zdejmowania boczków poprawne zamontować nowe blendy Dzięki też mi się tak wydaje
czarek76 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 9 godzin temu, bigjasiu napisał: Koledzy, prośba o podanie jak dobrać konektory po nr wtyczki, chyba że jest inny sposób!? Tutaj popatrz: http://www.passatplus.de/umbauteile/stecker/stecker.htm
Onkel Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Tutaj popatrz:http://www.passatplus.de/umbauteile/stecker/stecker.htm O to to to [emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bigjasiu Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Potrzebuje rozpiski nr pinów kostki 4H0972702 na podanej w/w stronie brak kostki
dominis23 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie mam pytanko chce zrobić parametryzację wzmacniacza bo sprawdzałem i nie jest ustawiony pod moje A4 tylko pod sportbacka zrobię to vcds czy innym urządzeniem się to robi?? Chodzi oczywiście o wzmaka banga Edytowane 7 Stycznia 2018 przez dominis23
dieselchip_ Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 nie ,inne urządzenie ,specjalnym plikiem ZDC
dominis23 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 2 minuty temu, dieselchip_ napisał: nie ,inne urządzenie ,specjalnym plikiem ZDC Podziękował za info
Gibons Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Potrzebuje ktoś moze zderzak s-line polift a4 b8 ?
Hubertus01 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 2 godziny temu, Gibons napisał: Potrzebuje ktoś moze zderzak s-line polift a4 b8 ? Tak w kolorze LY9C ☺
Gibons Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Hubertus01 napisał: Tak w kolorze LY9C ☺ Pomalujesz sobie Widze ze jestes z okolic wiec sie dogadamy jakby co chyba ze chcesz competition Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Gibons
Hubertus01 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 1 minutę temu, Gibons napisał: Pomalujesz sobie Widze ze jestes z okolic wiec sie dogadamy jakby co chyba ze chcesz competition Pewnie się dogadamy z tym ze muszę poczekać do następnego miesiąca. Ile za competition?
reikeb Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam elita Potrzebuję waszej rady (opinie). Mam chwilę wolnego więc postanowiłem ogarnąć w końcu temat wydechu do końca. Mam wydech od 3.0 i seryjną dokładkę, chce zmienić końcówki na większe i postawiłem na fi100 , w b6 miałem fi90 i jednak mogły by być większe. Rozważałem nad prostymi końcówkami ale układ zderzaka w b8 jest taki że według mnie średnio wyglądają, więc zdecydowałem się na ścięte i tu dylemat które. Mam trzech kandydatów : Ulter 1 Ulter 2 Ulter 3 Którą byście mi doradzili , może macie jakieś fotki na aucie w takiej konfiguracji ? Z góry dzięki za rady
edraven Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 5 minut temu, reikeb napisał: Witam elita Potrzebuję waszej rady (opinie). Mam chwilę wolnego więc postanowiłem ogarnąć w końcu temat wydechu do końca. Mam wydech od 3.0 i seryjną dokładkę, chce zmienić końcówki na większe i postawiłem na fi100 , w b6 miałem fi90 i jednak mogły by być większe. Rozważałem nad prostymi końcówkami ale układ zderzaka w b8 jest taki że według mnie średnio wyglądają, więc zdecydowałem się na ścięte i tu dylemat które. Mam trzech kandydatów : Ulter 1 Ulter 2 Ulter 3 Którą byście mi doradzili , może macie jakieś fotki na aucie w takiej konfiguracji ? Z góry dzięki za rady Zdecydowanie pierwsza. Sam je rozważam. Chyba WRC ma takie. 1
reikeb Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 No właśnie te pierwsze najbardziej mi się podobają, tylko zastanawiam się jak dyfuzor będzie się trzymał, chociaż w środku i tak uwalone sadzą są zawsze
Rekomendowane odpowiedzi