Wolf1991 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 19 minut temu, krystian3769 napisał: Tak są Dzięki
Mizur138 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Panowie mam pytanie.Czy ktoś dokładał quattro do B8 ?? Jeśli tak to jaki to koszt jest ?? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
fafnasty Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Panowie macie jakieś sprawdzone ledy do podswietlenia tablicy? Większość na allegro to bardzo mocne ledy bardziej interesuje mnie delikatne podświetlenie [emoji16]
fafnasty Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Panowie oklejal ktoś jakaś folia chromy wokół szyb albo malował czymś na czarno i spisuje się przez jakiś czas? Szukam czegoś żeby to zrobić w czerń Najlepsza opcja chyba będzie plastidip bo zawsze można wrócić do oem
reikeb Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 3 minuty temu, fafnasty napisał: W dniu 8.02.2018 o 23:23, WydRos napisał: Panowie oklejal ktoś jakaś folia chromy wokół szyb albo malował czymś na czarno i spisuje się przez jakiś czas? Szukam czegoś żeby to zrobić w czerń Najlepsza opcja chyba będzie plastidip bo zawsze można wrócić do oem Też tak uważam, w b6 miałem gril dipem pomalowany i trzymał się aż do czasu jak sprzedałem bo wtedy zdarłem tak więc polecam tą opcję
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 11 minut temu, fafnasty napisał: Panowie macie jakieś sprawdzone ledy do podswietlenia tablicy? Większość na allegro to bardzo mocne ledy bardziej interesuje mnie delikatne podświetlenie Najlepszą opcją są ledy z polifta
fafnasty Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 W b5 miałem żarówki Led rurkowe na nie założyłem koszulki termokurcze na 3/4 powierzchni żarówki i efekt był super lekkie podświetlenie bez oświetlania zderzaka i ziemi. Tu bym chciał coś bardziej oem
daniell-gda Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Panowie macie jakieś sprawdzone ledy do podswietlenia tablicy? Większość na allegro to bardzo mocne ledy bardziej interesuje mnie delikatne podświetlenie [emoji16]Najepiej ledy oryginal z nowych a6 a7 swiatlo odpowiednie nie za mocne Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Godzinę temu, fafnasty napisał: W b5 miałem żarówki Led rurkowe na nie założyłem koszulki termokurcze na 3/4 powierzchni żarówki i efekt był super lekkie podświetlenie bez oświetlania zderzaka i ziemi. Tu bym chciał coś bardziej oem W moim starym B5 też miałem jakieś rurkowe ledy i do dziś świecą - 9 lat, autem jeździ ojciec, ale w dzisiejszych czasach takich żarówek już nie dostaniesz, przerabiam to w polo IV generacji i ciągle się przepalają, tak jak pisałem wcześniej, zakładaj ori ledy z B8 lifta - różnią się tylko wtyczką a światło świeci idealnie
WydRos Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 2 godziny temu, reikeb napisał: Też tak uważam, w b6 miałem gril dipem pomalowany i trzymał się aż do czasu jak sprzedałem bo wtedy zdarłem tak więc polecam tą opcję Korzystałeś z myjni automatycznych? Bo czasami mi się zdarza a nie chce niespodzianek
KoJ@K Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 O ile gril malowałem, to na pomalowanie listw wokół szyb plastidipem bym sie nie zdecydował. Oddaj do oklejenia i już, albo sam się spróbuj pobawić. Za folie do zabawy samemu zaplacilem nie cale 20zl chyba i sporo zostalo, a jak Ci nie wyjdzie to poprostu zerwiesz i oddasz profesjonalistą
Hohe Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 1 minutę temu, KoJ@K napisał: O ile gril malowałem, to na pomalowanie listw wokół szyb plastidipem bym sie nie zdecydował. Oddaj do oklejenia i już, albo sam się spróbuj pobawić. Za folie do zabawy samemu zaplacilem nie cale 20zl chyba i sporo zostalo, a jak Ci nie wyjdzie to poprostu zerwiesz i oddasz profesjonalistą Om, kurna, om. Profesjonalistą to można zostać. 1
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Panowie potrzebna porada. Zawias 1BV + Eibach Pro Kit -35/30. Jakiej szerokości felgę i jakie ET, żeby nie wystawało i żeby nic nie obcierało? Opona 235/35/19
Gibons Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 8 minut temu, Hugo napisał: Panowie potrzebna porada. Zawias 1BV + Eibach Pro Kit -35/30. Jakiej szerokości felgę i jakie ET, żeby nie wystawało i żeby nic nie obcierało? Opona 235/35/19 Hugo daj 8,5 et od 29 do 33 opone dalbym 245
Hugo Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 A jest opcja wpakować 9,5"? Chodzi tu tylko i wyłącznie o efekt wizualny, bo wtedy felga jest wklęsła i dużo fajniej się prezentuje
grand116 Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 21 minut temu, Gibons napisał: Hugo daj 8,5 et od 29 do 33 opone dalbym 245 Też wydaje mi się to dobrym wyborem ale jesli chciałbyś coś innego i czas na czytanie to tutaj znajdziesz odpowiedz. W poirwszym poście masz linki do stron o kołach i oponach do a4 s4 b8 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/332328-***-OFFICIAL-B8-A4-Wheel-Gallery-***
grand116 Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 6 minut temu, Hugo napisał: A jest opcja wpakować 9,5"? Chodzi tu tylko i wyłącznie o efekt wizualny, bo wtedy felga jest wklęsła i dużo fajniej się prezentuje jest opcja wsadzić nawet 10"
Gibons Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 8 minut temu, Hugo napisał: A jest opcja wpakować 9,5"? Chodzi tu tylko i wyłącznie o efekt wizualny, bo wtedy felga jest wklęsła i dużo fajniej się prezentuje Mozesz wpakowac nawet 10 ale et wtedy 40
Rekomendowane odpowiedzi