Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, MaciekPL napisał:

Chodzi o tył? Jeśli o tył to nic nie potrzeba. 

potwierdzam - ślizgi z przed lifta pasują bez problemu :D

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz jeszcze tylko pozostaje znaleźć ładną sztukę. 

Opublikowano
W dniu 30.09.2018 o 10:35, Dev napisał:

Ehhhhh.... Nie chce mi się dymac przez całą Polskę... 

Ewentualnie Frog/Digitun ale to też południe.

Opublikowano

Zastanawiam się nad zmianą girlla przedniego w audi. Jak myślicie na którym będzie lepiej wyglądać od RS4 czy S4 ( bez ramki na rejestracje)? Wersja poliftowa

Opublikowano
48 minut temu, Maciejppl napisał:

Zastanawiam się nad zmianą girlla przedniego w audi. Jak myślicie na którym będzie lepiej wyglądać od RS4 czy S4 ( bez ramki na rejestracje)? Wersja poliftowa

Osobiście bardziej mi się podoba ten od S4. Chociaż ten od rs4 też zły nie jest, dużo też zależy od koloru auta. Do czarnego auta tego z rs,a bym nie założył. 

Opublikowano
22 godziny temu, Hohe napisał:

Teraz jeszcze tylko pozostaje znaleźć ładną sztukę. 

Dużo jest w dobrym stanie i kasie ciekawej. Nie powinno być problemu :D

Opublikowano

Mam czarne kombi 3xsline na czarnych felgach i z chromu to jedynie logo audi pozostało. Widzi mi się ten rs-look bo od rs'a nie podejdzie do tego zderzaka. 

Opublikowano
30 minut temu, MaciekPL napisał:

Dużo jest w dobrym stanie i kasie ciekawej. Nie powinno być problemu :D

Masz na myśli Allejro?

Opublikowano
W dniu 30.09.2018 o 10:35, Dev napisał:

Ehhhhh.... Nie chce mi się dymac przez całą Polskę... 

Ja do Ciebie dymałem przez cała Polskę żeby łożysko wymienić :D 

Nic się nie martw to tylko jakieś 10h jazdy :D

Opublikowano

Panowie czy, żeby wymienić pompę wspomagania w silniku 2,0 tdi caha trzeba zdejmować zderzak i  odchylić pas przedni?

Opublikowano (edytowane)

Panowie mam prośbę może ktoś mi powiedzieć albo sprawdzić jak ma dostęp do takich rzeczy  czy w skrzyni multi przy wymianie oleju wymiania się filter ? Dwa serwisy sprawdziłem i swojego mechanika i mam 3 wersje ?

Edytowane przez GrzegorzSi
Opublikowano
28 minut temu, GrzegorzSi napisał:

Panowie mam prośbę może ktoś mi powiedzieć albo sprawdzić jak ma dostęp do takich rzeczy  czy w skrzyni multi przy wymianie oleju wymiania się filter ? Dwa serwisy sprawdziłem i swojego mechanika i mam 3 wersje ?

Nie 

Opublikowano
41 minut temu, GrzegorzSi napisał:

Jakie masz oznaczenie skrzyni?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dev napisał:

Nie 

Do czego odnosi się to nie ? ;)  

Opublikowano
1 godzinę temu, l2k2 napisał:

Jakie masz oznaczenie skrzyni?

KSS

Opublikowano
45 minut temu, GrzegorzSi napisał:

KSS

Skrzynia typu 0AW, w której są dwa filtry wewnętrzny i zewnętrzny. Wewnętrzny wymienia się przy remoncie, a wg. producenta wymiana zewnętrznego nie jest konieczna przy wymianie oleju, ale.. warto wymienić co te 60.000 km, nowy filtr kosztuje w ASO 140 zł, więc nie majątek i głowa spokojna.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
8 godzin temu, l2k2 napisał:

Skrzynia typu 0AW, w której są dwa filtry wewnętrzny i zewnętrzny. Wewnętrzny wymienia się przy remoncie, a wg. producenta wymiana zewnętrznego nie jest konieczna przy wymianie oleju, ale.. warto wymienić co te 60.000 km, nowy filtr kosztuje w ASO 140 zł, więc nie majątek i głowa spokojna.

Dzięki wielkie za odpowiedz ;) czyli dwa serwisy nie bardzo się orientowali a moj mechanik miał racje w jednym serwisie powiedzieli mi ze się nie wymienia filtra i jest jeden w a drugim ze jest jakaś rurka która się wymienia jedynie ;) 

Opublikowano

Czy ktoś z was Panowie miał problem z podświetleniem zegarów - miganie. W moim przypadku nie świecą się dwie diody jedna od poziomu paliwa, druga pomiędzy 30-60km/h, raz działają raz nie, czy to może być zimny lut? Bo diody działają zero jedynkowo?

Opublikowano
1 godzinę temu, GrzegorzSi napisał:

Dzięki wielkie za odpowiedz ;) czyli dwa serwisy nie bardzo się orientowali a moj mechanik miał racje w jednym serwisie powiedzieli mi ze się nie wymienia filtra i jest jeden w a drugim ze jest jakaś rurka która się wymienia jedynie ;) 

W starszych multi były dwa filtry, wewnętrzny wymieniany również przy rozbieraniu skrzyni i zewnętrzny, który był częścią przewodu olejowego i się go nie wymieniało przy wymianie oleju a do tego kosztował sporo PLNów. Nie wiem co to za serwisy, ale pojechałbym do serwisu, który sprawdzi jaki rodzaj skrzyni siedzi u Ciebie w aucie, ma o tej konkretnej pojęcie i podchodzi z należytą odpowiedzialnością do tej wymiany.

Opublikowano
21 minut temu, l2k2 napisał:

W starszych multi były dwa filtry, wewnętrzny wymieniany również przy rozbieraniu skrzyni i zewnętrzny, który był częścią przewodu olejowego i się go nie wymieniało przy wymianie oleju a do tego kosztował sporo PLNów. Nie wiem co to za serwisy, ale pojechałbym do serwisu, który sprawdzi jaki rodzaj skrzyni siedzi u Ciebie w aucie, ma o tej konkretnej pojęcie i podchodzi z należytą odpowiedzialnością do tej wymiany.

Serwis Audi w Krakowie i serwis VW w Tarnowie ;) dzięki za pomoc ?