Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, luk330 napisał:

Poważnie nic Ci nie przyciera? Ja kilka miesięcy temu o to samo pytałem co Koj@k (pewnie można znaleźć w tym wątku całą dyskusję) i było kilka osób, które twierdziły, że na takim zestawie z 255/35 przyciera dość mocno. Ostatecznie ja do siebie za namową wziąłem 235/40 i jestem zadowolony bo po koleinach nie miota autem a i kawałek gumy jeszcze jest, wyglądowo też nie ma tragedii. Na dniach będę zakładał też eibacha.

Ja jeżdżę sam cały czas. Pewnie 2 - 3 osoby by była kicha. Mogę tylko powiedzieć jak wygląda sprawa przy takiej jeździe. Czyli sam na takim zestawie. Najbezpieczniej 245 kupić, ja sam teraz będę zmieniał i mam dylemat 235 czy 245. 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak @Dev pamietam, tylko na spokojbie, bo narazie miałem łape szytą ...

@luk330 popodsylaj mi fotki jak to wyglada na 235/40R19, ja myslalem bardziej o 225/40R19 zamiast 245/35 ...

Opublikowano

Też mam taki zestaw na lato  9J19 et33 i zawias 1BV i szczerze tylko przymierzałem jedną stronę  i lekko wysoko stał może jak założę całość to jeszcze trochę siadzie. jestem ciekawy jak jest na pro kit na załadowanym bagażniku czy tył przyciera ? 

Edytowane przez WojtekA4B8

Opublikowano

Jaki kod lakieru mają czarne lusterka z Competition Plus ? Mój VIN WAUZZZ8K7FA137881

Miałem małe przygody z sarenkami i muszę kupić lusterko lewe.

Z góry dzięki.

Opublikowano
17 minut temu, pietrz44 napisał:

Jaki kod lakieru mają czarne lusterka z Competition Plus ? Mój VIN WAUZZZ8K7FA137881

Miałem małe przygody z sarenkami i muszę kupić lusterko lewe.

Z góry dzięki.

LY9B 

Opublikowano

Na 9J ET33 polecam 235/40/19

Przy pełnym załadowaniu auta nic nie obciera! 

Opublikowano
1 godzinę temu, yanosho napisał:

A jakie masz  zawieszenie ? 

Opublikowano

Panowie dzisiaj w nocy moje Audi miało bliskie spotkanie z dzikiem. Jutro zawożę je na naprawę z autocasco do serwisu audi w Szczecinie.

Pytanie czy jeżeli posiadam w PZU pakiet :

,,Auto Non Stop Zapewnimy Ci samochód osobowy zastępczy na cały czas naprawy oraz zorganizujemy naprawę Twojego pojazdu w Sieci Naprawczej PZU."

1.To należy mi się auto zastępcze na cały okres naprawy (nawet np 2 miesiace)?

2. Czy jest możliwość  w tym pakiecie  auta zastępczego z serwisu audi? Jeśli tak to jakiej klasy przysługuje.

Oczywiście mam na myśli o autach zastępczych bez poniesienia kosztów wynajmu z mojej strony.

Opublikowano
9 godzin temu, yanosho napisał:

Kolega jaki zawias w aucie ? Masz moze fotki jakieś jak to wygląda ? Jeżeli możesz to podrzuć na pw.

Opublikowano

Ok to z przekładka mmi na 3g+ wiem mniej więcej, teraz pytanie jak to jest jak założę na jakiś czas bez ściągnięcia ochrony? Będzie to w ogóle jakoś działać czy jak to będzie wyglądać? Mógłby ktoś dokładnie napisać? 

Opublikowano
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

Kolega jaki zawias w aucie ? Masz moze fotki jakieś jak to wygląda ? Jeżeli możesz to podrzuć na pw.

Ja proponuje tutaj w temacie rzucić fotki, również stoję przed tym dylematem :)

Opublikowano
34 minuty temu, szafa napisał:

Ja proponuje tutaj w temacie rzucić fotki, również stoję przed tym dylematem :)

Miała być seria? ??

Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Ok to z przekładka mmi na 3g+ wiem mniej więcej, teraz pytanie jak to jest jak założę na jakiś czas bez ściągnięcia ochrony? Będzie to w ogóle jakoś działać czy jak to będzie wyglądać? Mógłby ktoś dokładnie napisać? 

Tu nie ma co pisać, nie będzie grało bez zrobienia ochrony, ale nawi powinna się włączyć normalnie, ochrona w jednostce i tunerze

zadna opcja nie będzie działać, tylko się włączy i będzie waliło błędem ochrony, do menu można wejść itd 

Edytowane przez WydRos

Opublikowano
14 minut temu, Marcin Gugu33 napisał:

Miała być seria? ??

Koła zostały po fejku, szkoda ich nie założyć ?

Opublikowano

Panowie, to ściema czy warto kupić?

Zadziała to u mnie?

Screenshot_20190219-165048.png

Opublikowano
30 minut temu, Marcin Gugu33 napisał:

Panowie, to ściema czy warto kupić?

Zadziała to u mnie?

Screenshot_20190219-165048.png

To MMI 2G high wiec 2008rok auta, spolszczenie to cena około 50 zł wiec raczej nie ściema 

Opublikowano
20 godzin temu, MaciekPL napisał:

LY9B 

Dzienks. To biorę bo są w kolorze na Alledrogo.

Opublikowano
15 minut temu, pietrz44 napisał:

Dzienks. To biorę bo są w kolorze na Alledrogo.

Przy tym kolorze lepiej oddać do lakiernika. Chyba że zobaczysz na aukcji dokładne zdjęcia :)

Opublikowano

Panowie tak jak pisałem kilka postów wyżej, wczoraj uderzyłem w Dzika, sprawa wygląda słabo dzisiaj miałem problem, żeby oddać auto na naprawę do serwisu AUDI.

Pierwszy serwis jak usłyszał przez telefon co jest uszkodzone (to co widać na zdjęciach, w środku poduszka kierowcy + pasażera oraz kurtyny boczne)   to nawet nie chciał przyjąć samochodu na plac, orzekł bez oględzin szkodę całkowitą.

Drugi serwis przyjął samochód ale powiedział, że na 90 % będzie szkoda całkowita.

Panowie teraz najważniejsze pytanie dlaczego nie zadziałały napinacze pasów (czyżby było to związane z wyłączonym gongiem o niezapiętych pasach) Dlaczego poszły kurtyny boczne jeżeli samochód oberwał centralnie w przód?

2019-02-19 10.21.47.jpg

2019-02-19 10.21.58.jpg

2019-02-19 10.22.08.jpg

2019-02-19 10.16.44.jpg

Opublikowano

Tak jest z pieprzonymi ubezpieczalniami w pl,będziesz chciał gotówkę,wylicza Ci 10tysi,jak naprawa bezgotówkowa,nagle zrobi się 50...

w aso na 100% będzie całka,wstaw do jakiegoś dobrego blacharza,jak będzie ogarnięty,pokombinuje z rzeczoznawca z ubezpieczalni (oni się zawsze dobrze znają miedzy sobą),to może uda se tak zrobić kosztorys,ale wątpię,przy OC może jeszcze,ale z AC raczej nie...