NelsonPL Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Coś takiego będzie, po małej przeróbce. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez NelsonPL
Hohe Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ty już przestań może montować, bo się Muskel z forum zwinie. ?
NelsonPL Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Spokojnie, powoli się rozkręcam. Nabieram doświadczenia.
Muskel1 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 13 minut temu, Hohe napisał: Ty już przestań może montować, bo się Muskel z forum zwinie. ? nie jest źle. Damy radę
Kooga Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 8 godzin temu, NelsonPL napisał: Teraz muszę się zabrać za montaż podstopnicy. Masz tutaj filmik i nie mecz muskela Robisz dokladnie tak jak na filmiku i z bani.
Cheeroki Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 To ja może zmienę wątek nakładek, podstopnic i świateł stopu ? Jakie LED polecacie do oświetlenia bagażnika A4 B8 Avant? Szukam takich dających możliwie dużo światła. Na Aliexpres w komentarzach, to każde są super ?
Muskel1 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 4 minuty temu, Cheeroki napisał: To ja może zmienę wątek nakładek, podstopnic i świateł stopu ? Jakie LED polecacie do oświetlenia bagażnika A4 B8 Avant? Szukam takich dających możliwie dużo światła. Na Aliexpres w komentarzach, to każde są super ? One się dużo od siebie nie różnią. Wszystkie świecą prawie jednakowo jasno. Obojętnie jakie weźmiesz. Wpakuj taką na miejsce żarówki allegro.pl ALLEGRO.PL
NelsonPL Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Kooga napisał: Masz tutaj filmik i nie mecz muskela Robisz dokladnie tak jak na filmiku i z bani. Pokazujesz montaż chińskich nakładek. Nie wiem czy zauważyłeś ale ja montuje oryginały. Więc ten filmik do niczego się nie nadaje. Mam inną instrukcje--dokładna. Wiem co i jak przerobić i jak zamontować. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez NelsonPL
Monti Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) @NelsonPLMówisz, że masz dokładne instrukcje a co chwile piszesz o pomoc. To czegoś tutaj nie rozumiem.. Wszyscy wiemy, ze masz wszystko z ASO, nie musisz co drugi post nas uświadamiać. Kolega wysłał Ci film z instrukcją, żeby było łatwiej... Dobra sory za offtop. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez monthrey12 2
pawel72689 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Pokazujesz montaż chińskich nakładek. Nie wiem czy zauważyłeś ale ja montuje oryginały. Proszę wyjaśnij tu wszystkim zgromadzonym gdzie tkwi różnica ? 2
Langista Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Cheeroki napisał: To ja może zmienę wątek nakładek, podstopnic i świateł stopu ? Jakie LED polecacie do oświetlenia bagażnika A4 B8 Avant? Szukam takich dających możliwie dużo światła. Na Aliexpres w komentarzach, to każde są super ? Patrz na te, które dają najwięcej światła w lumenach (lm)
Muskel1 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Langista napisał: Patrz na te, które dają najwięcej światła w lumenach (lm) Sprzedawca sobie może pisać co chce. Te wartości, które podają to fantazje. 1
Langista Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ale podają jakiej diody używają, a to potem można łatwo zweryfikować, bo niedawno natknąłem się na sprzedawcę różnego rodzaju diod i miał dokładną rozpiskę, jaki model diody ile lumenów daje, i w jakim przedziale barwę światła daje.
Cheeroki Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 6 godzin temu, Langista napisał: Ale podają jakiej diody używają, a to potem można łatwo zweryfikować, bo niedawno natknąłem się na sprzedawcę różnego rodzaju diod i miał dokładną rozpiskę, jaki model diody ile lumenów daje, i w jakim przedziale barwę światła daje. A podeślesz tego sprzedawcę? Nie chcę teraz spędzić pół życia na wertowaniu ofert i porównaniach ledów do bagażnika 12 godzin temu, Muskel1 napisał: One się dużo od siebie nie różnią. Wszystkie świecą prawie jednakowo jasno. Obojętnie jakie weźmiesz. Wpakuj taką na miejsce żarówki allegro.pl ALLEGRO.PL Myślałem o nich, nawet je zamówiłem z Ali i nie przyszły. Stwierdziłem, że zapytam Was bo zapewne każdy już ten temat przerabiał. Masz je u siebie?
Langista Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 4 godziny temu, Cheeroki napisał: A podeślesz tego sprzedawcę? Nie chcę teraz spędzić pół życia na wertowaniu ofert i porównaniach ledów do bagażnika https://bergmen.pl/dioda-smd-charakterystyka-i-rodzaje/
Muskel1 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Nie, nie dokładnie te miałem ale podobne. Też płytka z led świecącymi tylko w jednym kierunku. Nie pamiętam jak wyglądały bo to 5 lat temu je kupywałem.
Cheeroki Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Ledy zamówione Dzięki Panowie, udanej majóweczki.
Cheeroki Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 BTW zmieniał ktoś z Was żarówki doświetlające zakręty na LED? Trochę się gryzie, żółte światło żarówki z kseononem
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 2 minuty temu, Cheeroki napisał: BTW zmieniał ktoś z Was żarówki doświetlające zakręty na LED? Trochę się gryzie, żółte światło żarówki z kseononem A led gryzie się z homologacją
Cheeroki Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Jeśli światło nie będzie niebieskie a białe spójne z ksenonem, to diagnosta musiałby być naprawdę nadgorliwy znając ich funkcję...
Rekomendowane odpowiedzi