jedrekx Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 nie mam pojęcia... może WRC jakoś Ci pomoże. jutro podłączę vcdsa i postaram się znaleźć to kodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Panowie, Jakiej srednicy sa seryjne stabilizatory w B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Te Janusz z tego co pamiętam to po czarnym suficie byłą gadka że ni c**ja już nic nie robię... No ni c**ja nie robie, pierd... niech się samo robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Panowie,Jakiej srednicy sa seryjne stabilizatory w B8? Wszystko zalezy jakie masz zawieszenie bo jest kilka srednic nie mam pojęcia... może WRC jakoś Ci pomoże. jutro podłączę vcdsa i postaram się znaleźć to kodowanie Wszystko jest w podpowiedziach .......nawet w chińskim VCDS Odznaczasz tylko jedna pozycje czyli electric rear blind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 nie mam pojęcia... może WRC jakoś Ci pomoże. jutro podłączę vcdsa i postaram się znaleźć to kodowanie Wszystko jest w podpowiedziach .......nawet w chińskim VCDS Odznaczasz tylko jedna pozycje czyli electric rear blind w takim razie postaram się dziś poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: a ja czekam na swój komforcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: Ochrona robiona w ASO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: Ochrona robiona w ASO ? W ASO u Grobla:wink: ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: a ja czekam na swój komforcik U Ciebie Jarek troche gorzej z ochroną komponentu, mój dojechał na własnych kółkach:wink:ale mam nadzieję, że to tylko to i po wymianie bedzie wszystko OK:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 włożę komfort i zobaczymy , a do Krakowa mam 85km ale za to z górki na luzie po zakopiance dojadę - halny w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 włożę komfort i zobaczymy , a do Krakowa mam 85km ale za to z górki na luzie po zakopiance dojadę - halny w plecy Dobry żagiel i narty skołuj:kox: to w pół godzinki obrobisz:polew: pzd:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Laweta powiadasz większa siła nośna :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No i niestety, dziś po ponad godzinnej walce nie udało się uruchomić rolety w module komfortu Prawdopodobnie moduł nie obsługuje A na dodatek przy montażu nałapałem błędów - UWAGA - "Component Protection" "facepalm"... Normalnie się załamać idzie... No nic, na pocieszenie zamówiłem z Kufatec'a okablowanie do kamerki na tył i PDC przód... trzeba sobie jakoś osłodzić gorycz porażki No i czeka mnie prawdopodobnie wymiana komfortu. Czy komfort o numerze 8K0 907 064 AQ jest już "wszystkomający"? W niedalekich planach montaż lusterek w full opcji, Side Assist, Audi Hill Assist (zmiana sterownika ABS) i parę innych. Więc chciałbym mieć komfort na pełnej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Laweta powiadasz większa siła nośna :polew: Na sztorc na pewno! ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- No i niestety, dziś po ponad godzinnej walce nie udało się uruchomić rolety w module komfortu Prawdopodobnie moduł nie obsługuje A na dodatek przy montażu nałapałem błędów - UWAGA - "Component Protection" "facepalm"... Normalnie się załamać idzie... No nic, na pocieszenie zamówiłem z Kufatec'a okablowanie do kamerki na tył i PDC przód... trzeba sobie jakoś osłodzić gorycz porażki No i czeka mnie prawdopodobnie wymiana komfortu. Czy komfort o numerze 8K0 907 064 AQ jest już "wszystkomający"? W niedalekich planach montaż lusterek w full opcji, Side Assist, Audi Hill Assist (zmiana sterownika ABS) i parę innych. Więc chciałbym mieć komfort na pełnej opcji A w czym ten CP wyskoczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No i niestety, dziś po ponad godzinnej walce nie udało się uruchomić rolety w module komfortu Prawdopodobnie moduł nie obsługuje A na dodatek przy montażu nałapałem błędów - UWAGA - "Component Protection" "facepalm"... Normalnie się załamać idzie... No nic, na pocieszenie zamówiłem z Kufatec'a okablowanie do kamerki na tył i PDC przód... trzeba sobie jakoś osłodzić gorycz porażki No i czeka mnie prawdopodobnie wymiana komfortu. Czy komfort o numerze 8K0 907 064 AQ jest już "wszystkomający"? W niedalekich planach montaż lusterek w full opcji, Side Assist, Audi Hill Assist (zmiana sterownika ABS) i parę innych. Więc chciałbym mieć komfort na pełnej opcji AQ nie wiem, chyba powinien, BQ i DQ bardziej prawdopodobne:wink:miałem do niedawna:thumbdown:u siebie BQ i obsługiwał wszystko, nie wiem jak z roletą elektryczną w A4 B8 takowej nie miałem:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Co z tymi komfortami się dzieje to już 3 w tym tyg?! Może mają jakieś daty ważności jak kefir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Laweta powiadasz większa siła nośna :polew: Jarek, po prostu tam dojedź ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- Co z tymi komfortami się dzieje to już 3 w tym tyg?! Może mają jakieś daty ważności jak kefir? Może fabryka jakiegoś robala wypuściła online:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziter Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 AQ nie wiem, chyba powinien, BQ i DQ bardziej prawdopodobne:wink:miałem do niedawna:thumbdown:u siebie BQ i obsługiwał wszystko, nie wiem jak z roletą elektryczną w A4 B8 takowej nie miałem:kox: Ja mam rolete u siebie i modul AE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi