Cuber Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 szczerze to jest jakiś dramat z czarną skóra w S-linie wszystkie fotele co są wystawiane na alledrogo są bez napisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no niestety. S-line najłatwiej znaleźć z materiałem Speed albo alcantarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jak się wkr.... to kupię bez napisu , zawiozę do Tapicera i niech przełoży mi sam kawałek skóry z wytłoczką S-line i tyle heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Montował ktoś hak? coś do tego potrzeba jeszcze ? AUDI A4 BELKA + HAK HOLOWNICZY + STEROWNIK 8K0 08- (3236155504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wiąska kabli, tylko nie wiem czy będzie potrzebna oryginalna czy jest zmienik. Ja kupiłem hak, sterownik i kable "oryginalna używka":grin: na allegro bo była jedyna oferta z kablami. Najważniejsze żeby montował to ktoś z głową bo ja zaliczyłem 3 fachurów żaden nie umiał podłączyć elektryki nawet zakład który produkuje haki steinhof a w aso elektromechanik na L4 Jeden dał radę ale nie do końca bo teraz cały czas świeci mi kontrolka ESP. B8 mają "układ stabilizacji zestawu z przyczepą" który jest połączony z ESP. Co teraz zrobić żeby to zółte:wink: mi z deski znikło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No i znowu mam problem z nieuczciwym sprzedawcą na Alledrogo, ech czemu to na mnie trafia. Szukałem lewej lampy LED i przysłał w końcu, ale jaka ... na dole ma LED w kierunku zamiast żarówki i jeszcze po boku jedna dioda, czyżby to była wersja USA ?? No i na dodatek klapka w której nie ma gniazda wewnątrz na przewód. Nawet nie wiem czy świeci, wole nie podłączać bo pewnie kierunek na czerwono się zapali. Kupiłem przez Allegro, będę wojował o zwrot kasy. Spójrzcie na foto, widzieliście takie cóś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na allegro tez w ciagu ilus tam dni możesz zwrócić kazdy przedmiot bez tłumaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Lampa USA bedzie swiecić kierunek na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No tak myslałem. Ale dzwoniłem dwa razy i się upewniałem czy jest cała sprawna nieuszkodzona ... tak proszę pana jest wszystko ok, wyjęta z auta działa na pewno i cała bez uszkodzeń. No i co ... podrapana, klapka od innej i jeszcze USA, no wp***u z debilami brak słów. Teraz ciekawe czy będzie chciał za przesyłkę zwrócić, chociaż tą co ja zapłaciłem, lampa była za 300 plus przesyłka 50. Jak myślicie powinien chyba zwrócić pełną kwotę, ciekawe co na to regulamin Allegro ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- jak się wkr.... to kupię bez napisu , zawiozę do Tapicera i niech przełoży mi sam kawałek skóry z wytłoczką S-line i tyle heheheh Te są trochę drogie, ale widziałem kiedyś za 3 tys komplet do Sportback, było by to jakieś rozwiązanie. Audi A5 SportBack S-Line fotele kanapy skórzane (3194279507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na allegro tez w ciagu ilus tam dni możesz zwrócić kazdy przedmiot bez tłumaczenia O ile sprzedawcą jest firma. ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- A, i jeszcze chyba coś jest w kwestii zakupu na aukcji, a kup teraz. Kup teraz od firmy jest jednoznaczne z 10-dniowym prawem do zwrotu bez podania przyczyny. W przypadku aukcji ten przepis chyba nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Gdyby ktos miał podobne wyposażeniedo mojego B8 prosiłbym posiadaczy VCDS-a o zczytanie kodowania z 09- Centr. elektr i 46- Moduł komf.Moje kodowanie z 09- Centr. Elektr. 690040B10034A7000001000300005F5F4F1C06080000010100 0000 46 - MODUŁ KOMF. 013A0620203900C0032002 WYPOSAŻENIE TO : -mmi 2g kolor -licznik kolor -grzane fotele -klimatyzacja 1 strefa -pakiet światło -lusterka samościemniajace (wew, zewn) -parktronik tył z wyświetlaniem na mmi - czyjnik zmierzchu - zwykłe światła z dziennymi - halogeny - Fabryczny alarm (z przyciskami na tapicerce kierowcy) - 4x szyby - multifunkyjna 4 ramienna kiera U mnie nie ma fabrycznego alarmu i zew.fotochromu(jeszcze:-)) poza tym to samo.... 09CENTRALNA EL. 6908C0B10134AF000001000300005F5F4F1C460800000101000000 46 KOMFORT 0100062020390000032002 pzdr dzieki, wroce z Niemiec we wtorek to odswieze kotlrta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Cuber, nie chcesz naklejki Troop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 sorry ale nie bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 śliczna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Pany mozna ustawić vcds-em zeby maksymalna prędkość wycieraczke była większa ? Czy to juz max możliwości silniczka? Dzis jechałem w ładna ulewę i lipa ...wycieraczki nie dawały rady , zbyt wolno pracowały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Pany mozna ustawić vcds-em zeby maksymalna prędkość wycieraczke była większa ? Czy to juz max możliwości silniczka? Dzis jechałem w ładna ulewę i lipa ...wycieraczki nie dawały rady , zbyt wolno pracowały ... Za szybko jezdzisz w deszcz VCDS nie da rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ktos mi powie dlaczego mam takie paskudne biale plamy na listwach chromowanych bocznych pod oknami? Chyba zamienie na czarne... ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- Btw: odebralem zaslonki z allegro, bardzo ladnie zrobione, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Przebarwienia na listwach sa od chemii z myjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Btw: odebralem zaslonki z allegro, bardzo ladnie zrobione, polecam. Które kupiłeś - te jedyne z allegro? może jakaś fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tak, te jedyne. Ladnie zrobione. Te ichnie mocowania sie nie trzymaja wcale, ale potrzebne sa tylko gdy okno podczas jazdy otworzysz. Nie zamierzam Grzes, dzieki, a te czarne tez takie czule na chemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Grzes, dzieki, a te czarne tez takie czule na chemie? dzięki za info ale do avanta dalej u niego brak czarny chrom, czy czarna guma? jak gumowa-guma to nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi