mumen Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 A ma ktoś lampę LED w lewy błotnik do sedana ?? Ale nie USA, chętnie zakupam w rozsądnej cenie !!! ( Tak do pincet guldenów )
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 mam prawą do A5 Coupe w błotnik gdyby Cię to urządziło trochę porzeźbisz i będzie git
mumen Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Heh, no musiał bym delikatnie poklepać błotnika Ale to już bym wolał od A4 prawą zapakować bo aktualnie mam dwie. Lewej BRAK !!!. Już miałem dwie kupione, jedna przepalona diody, odesłałem, teraz jak wcześniej wspomniałem przyszła od USA, odesłałem. Czekam na zwrot geldów, ciekawe czy się doczekam ...
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Janusz, a masz gdzieś w swoich okolicach (Tczew, Gdańsk) kogoś kto podłącza ledy?
mumen Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 No jak na razie to nie mam, nawet nie wiem na czym to polega, póki co mam tylko 3 lampy i wtyki z ASO, tak więc zanim będzie kodowanie to może coś się wymyśli
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 cholera.. myślałem, że znajdę kogoś bliżej niż tego gościa z Bełchatowa bo u mnie jest coś źle podłączone i 4 diody nie świecą w obu lampach lampy są OK, sprawdzałem z inną lampą i to samo
mumen Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 A to jest taka możliwość żeby 4 szt nie świeciły ?? Ja podłączałem na krótko LED i zapalają się wszystkie które powinny, jak to możliwe żeby zapalić nie wszystkie ledy w lampie, przecież to jest jeden przewód ...
Dikson Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 cholera.. myślałem, że znajdę kogoś bliżej niż tego gościa z Bełchatowa bo u mnie jest coś źle podłączone i 4 diody nie świecą w obu lampach lampy są OK, sprawdzałem z inną lampą i to samo Jedrekx poszło PW do ciebie w sprawie montażu ledow. Pamiętaj przez złe kodowanie możesz uszkodzić MK.
artua2 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Janusz, a masz gdzieś w swoich okolicach (Tczew, Gdańsk) kogoś kto podłącza ledy? w Gdańsku chyba są kolesie którzy LED podłączają- mogę podpytać jak chcesz.
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 A to jest taka możliwość żeby 4 szt nie świeciły ?? Ja podłączałem na krótko LED i zapalają się wszystkie które powinny, jak to możliwe żeby zapalić nie wszystkie ledy w lampie, przecież to jest jeden przewód ... no jak widać dlatego muszę podjechać żeby jeszcze raz ktoś sprawdził podłączenie. moduł jest dobrze przekodowany, błędów nie wywala... że tak powiem ciul wie co jest nie tak cholera.. myślałem, że znajdę kogoś bliżej niż tego gościa z Bełchatowa bo u mnie jest coś źle podłączone i 4 diody nie świecą w obu lampach lampy są OK, sprawdzałem z inną lampą i to samo Jedrekx poszło PW do ciebie w sprawie montażu ledow. Pamiętaj przez złe kodowanie możesz uszkodzić MK. założone ledy i przekodowany moduł to ja mam już od marca...
darecy Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 jendrek prześlij na PW mi swoje kodowania z adaptacji sprawdzę Ci kanały Błąd jest czasami wyłączany w adaptacjach pod odpowiednim kanałem aby właśnie nie generować błędów na fisie i vcds
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 kodowania brałem od WRC, jutro dopiero będę miał czas żeby podłączyć mojego parcha
proximpuh Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 jendrek prześlij na PW mi swoje kodowania z adaptacji sprawdzę Ci kanały Błąd jest czasami wyłączany w adaptacjach pod odpowiednim kanałem aby właśnie nie generować błędów na fisie i vcds No właśnie, podstawa to sprawdzić kodowania w kanałach, może tam coś nie gra:kwasny: mamy doświadczenia w tym temacie, nie Jarek ?
darecy Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Jak coś, to Bogdan i ja mamy dużo używanych komfortów na sprzedaż (jakieś 2 euro palety)
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 w sumie z ciekawości muszę zobaczyć jaki mam
proximpuh Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 żadnych wymian komfortów nie przewiduję Jędrek, nigdy nie mów nigdy:wink: co Ci zależy odświeżyć trochę elektronikę
Rekomendowane odpowiedzi