wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Grześ miałeś mi pstryknąć fotkę wnęki bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 już dawno, btw ten dyfuzor można wymienić bez demontaży zderzaka czy motyw jak w b6?? to co się nie chwalisz? tylko pamiętaj, że dyfuzor S-line nie pasuje do zwykłego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 no nie, wiedziałem że byłoby za łatwo, nie ma się czym chwalić, auto nie będzie modzone i jest przejściowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dzięki Grzesiu powiedz mi jeszcze gdzie Ty wozisz tą zapasówkę? bo widzę że jak jest ten plastik na kompresor to ona tam ni uja nie wejdzie ;> P.S gdzie zgubiłeś klucz do kół i podnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Grześ miałeś mi pstryknąć fotkę wnęki bagażnika http://s19.postimg.org/9z1xk0o4f/ghjtrtyjuhtyu_001.jpg http://s19.postimg.org/p91sr7jmn/ghjtrtyjuhtyu_002.jpg I tu Ci jeszcze wchodzi dojazdówka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie ma szans nie wejdzie. Chyba ze na tylną klape jak w jeepie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja przeciez nie mam dojazdówki jedynie dokupiłem zestaw naprawczy w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To nie miałeś ani dojzadówki ani zestawu naprawczego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Grześ pewnie miał ale dołożył suba banga i miejsca zabrakło na syropian. Trzeba było walizeczke odkręcić nad baterie. Mi koło wchodzi pod lekkim kątem na plastik który jest z kompresorem bez lewarka. Klapa się zamyka, a koło jest dokrecone. Mam lewarek z kluczem ale w oddzielnym plastiku iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 To nie miałeś ani dojzadówki ani zestawu naprawczego ?? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 To nie miałeś ani dojzadówki ani zestawu naprawczego ?? Nie To ładny golas był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jak podłączyć czujnik jakości powietrza g238? Chodzi mi i o pin nr 1. Masa mostkuje się z masą auta, sygnał mostkują się np z czujnikiem ciśnienia G395 fioletowym, a co z zasilaniem? Przechodzi przez MCE09 polaczenie 86 czy bezpośrednio do skrzynki bezpieczników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Trzeba bezpiecznik PIN 1 - zasilanie PIN 2 - masa PIN 3 - mostkujemy z MCE 09 , T16b ---> PIN 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Trzeba bezpiecznik PIN 1 - zasilanie PIN 2 - masa PIN 3 - mostkujemy z MCE 09 , T16b ---> PIN 4 Czyli dodatkowy bezpiecznik. Dzieki Grześ. czy ten sc5 juz jest w skrzynce. iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Trzeba dołozyć bezpiecznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asus90 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie co sadzicie o tym zestawie ? moze ktos mial u siebie dobre czy bubel jakis ? sport TARCZE KLOCKI Audi A4 S4 B8 A5 S5 quattro Q5 (3342431239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie pytanie mam odnośnie hamulców ponieważ zbliża mi się wymiana klocków z przodu i tarcze też już są raczej do wymiany dlatego zastanawiam się nad założeniem czegoś mocniejszego widziałem, że WRC ma do sprzedania zestaw z S4 i teraz dwa pytanka jak się będzie jeździć jak wymienię tylko przód na S4 a tył zostanie seria 2.0TDI czy to w ogóle możliwe czy trzeba zaraz komplet zmieniać przód i tył oraz czy na zacisk z S4 założę koło 17" bo takie mam zimówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bedziesz miał wtedy 345/300 Ja tak jezdziłem przez pewnie czas jak nie dopadłem tyłu 330 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ale ma to w ogóle sens będę już czuł jakąś różnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja miesiąc temu włożyłem przod 345 a tył został ori czyli 300. Założyłem nowe tarcze nowe klocki, niedawno sie wszystko dotarło dziś jak doj**alem po heblach to sie awaryjny stop zalaczyl bez absu. Tak więc moge powiedzieć ze różnica kolosalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi