miodzio Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 CUBER ma chyba u siebie takie felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Panowie ma ktoś z was takie felgi? Szukam dekielków do moich i potrzebował bym nr Części. Jak ktoś ma i mógł by sprawdzić to był bym wdzięczny.http://img02-otomoto.sogastatic.pl/400x300/C28831674_12.jpg nr czesci felgi - 8k0 601 025Q i dekielki do felgi - 8t0 601 170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRDaniel Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dzięki za nr części. Jak na lekarstwo tych dekli:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek776 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 CUBER ma chyba u siebie takie felgi I ja mam te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Panowie ma ktoś z was takie felgi? Szukam dekielków do moich i potrzebował bym nr Części. Jak ktoś ma i mógł by sprawdzić to był bym wdzięczny.http://img02-otomoto.sogastatic.pl/400x300/C28831674_12.jpg nr czesci felgi - 8k0 601 025Q i dekielki do felgi - 8t0 601 170 a może ktoś chciałby takie felgi ożenić ? chętnie bym przygarnął do B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Latem po miescie carsharing i wypozyczalnia. Na codzien smigam Vespa GTS 300 Super Sport, no i mam jeszcze malego campera... Na razie kompletuje budzet na inny wydatek - pozniej sie okaze... Vespę bym chętnie przygarnął już drugi rok mi chodzi po głowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRDaniel Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Panowie ma ktoś z was takie felgi? Szukam dekielków do moich i potrzebował bym nr Części. Jak ktoś ma i mógł by sprawdzić to był bym wdzięczny.http://img02-otomoto.sogastatic.pl/400x300/C28831674_12.jpg nr czesci felgi - 8k0 601 025Q i dekielki do felgi - 8t0 601 170 a może ktoś chciałby takie felgi ożenić ? chętnie bym przygarnął do B8 Napisz do mnie PW może się dogadamy kolego:wink: ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ---------- Jako że pękła mi ostatnio szyba dzisiaj wpadła nowa z czujnikiem deszczu. Kolejny Modzik zrobiony:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Taa sama pękła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRDaniel Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Moja też ostatnio sama pękła. Pomorek jakiś na te szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 panowie a jak najlepiej zrobić żeby sama pękła i nie poszło po zniżkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 panowie a jak najlepiej zrobić żeby sama pękła i nie poszło po zniżkach? Niestety, nie mieszkam w PL, więc nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za nr części. Jak na lekarstwo tych dekli:facepalm: Ale w ASO pamietam że nie takie drogie. Tak przy okazji, co się dzieje z http://sklep.gajos.com.pl/sklep/sklep1.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za nr części. Jak na lekarstwo tych dekli:facepalm: Ale w ASO pamietam że nie takie drogie. Tak przy okazji, co się dzieje z http://sklep.gajos.com.pl/sklep/sklep1.php Może się już im znudziło:wink: wszyscy tylko sprawdzają ceny a nikt nie kupuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za nr części. Jak na lekarstwo tych dekli:facepalm: Ale w ASO pamietam że nie takie drogie. Tak przy okazji, co się dzieje z http://sklep.gajos.com.pl/sklep/sklep1.php Może się już im znudziło:wink: wszyscy tylko sprawdzają ceny a nikt nie kupuje.... Dobre, ale to może być prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie przeszli audytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Panowie. Panowie dziś po uruchomieniu silnika, włączeniu zapłonu okazało się, iż jest zmieniona godzina oraz data, powinna być godzina rano 7.16 a była 13.16 a data jest 27.08.2013r Zdjęcie zrobione przed chwilą. Co mogło się stać nie mogę zmienić godziny, jest ustawiana radiowo. Nie ma błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Spróbuj wyciągnąć bezpiecznik od zegarów i zresetować może się nadajnik radiowy przywiesił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek776 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Myślę, że wczoraj pędząc przekroczyłeś linię czasu i znalazłeś się w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Spróbuj wyciągnąć bezpiecznik od zegarów i zresetować może się nadajnik radiowy przywiesił... który to jest? ---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- Wyciągnąć go na zapłonie czy na wyłączonej stacyjce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi