Opublikowano 28 Listopada 201411 l Panowie, możliwe jest żeby poziom oleju na MMI sprawdzany w trakcie jazdy i na postoju zmieniał się z 3/4 stanu do MAX przy sprawnym czujniku i DPFie OK ? Jadąc dalej zostaje na MAX, ale na zimnym dalej wskazuje 3/4 stanu.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Panowie, możliwe jest żeby poziom oleju na MMI sprawdzany w trakcie jazdy i na postoju zmieniał się z 3/4 stanu do MAX przy sprawnym czujniku i DPFie OK ? Jadąc dalej zostaje na MAX, ale na zimnym dalej wskazuje 3/4 stanu. Z tego co kojarzę to u mnie na zimnym nie pokazuje nawet. Ale mogę sie mylić
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Griga napisałeś koła od b7 dlatego pisałem o roztoczeniu. Nowe modele audi maja takie same otwory. Nie napisałem tak
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania?Jak nie?Rozglądam się za belkami dachowymi. Mam dylemat. kupic ori audi czy aguri? Reklamowany jako najcichszy bagażnik dachowy, a po drugie bije wyglądem oryginał. Ma ktos jakąś opinie o nim?
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania?Jak nie?Rozglądam się za belkami dachowymi. Mam dylemat. kupic ori audi czy aguri? Reklamowany jako najcichszy bagażnik dachowy, a po drugie bije wyglądem oryginał. Ma ktos jakąś opinie o nim? http://allegro.pl/bagaznik-na-relingi-reling-aguri-audi-a4-allroad-i4749532644.html O taki chodzi mi:d
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania?Jak nie?Rozglądam się za belkami dachowymi. Mam dylemat. kupic ori audi czy aguri? Reklamowany jako najcichszy bagażnik dachowy, a po drugie bije wyglądem oryginał. Ma ktos jakąś opinie o nim? http://allegro.pl/bagaznik-na-relingi-reling-aguri-audi-a4-allroad-i4749532644.html O taki chodzi mi:d Ten z linka jest do allroda. Mam ten sam dylemat.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Ferdek, po polskiemu umiemy czytać? Nie fizolofuj:d okej nie napisales tak:)
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Ferdek, po polskiemu umiemy czytać? Nie fizolofuj:d okej nie napisales tak:)
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Polecacie jakieś konkretne wycieraczki do naszych Audic? Miałem kupowane rok temu w ASO, ale już widzę że marzą.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Panowie! Przestały mi działać kluczyki - oba. Tzn. nie działa ani otwieranie/zamykanie pilotem, ani keyless (odpalanie Start/Stop też nie działa) (baterie na 100% sprawne, czerwone pika, z resztą wymieniałem nie tak dawno). Otwierać zamek muszę wyjmująć sam kluczyk, a auto normalnie odpala po włożeniu całego kluczyka do stacyjki. Sprawdziłem błędy i mam Locking Module for Central Locking 'implausible signal - Intermittent' dla lewych tylnych drzwi (pewnie do wymiany sensor dotykowy). Ale czy to mogło mi rozprogramować kluczyki?! Teraz pytanie: Jak mogę przyuczyć kluczyki, żeby znowu działały? Da się zrobić to samemu + VCDS? Edytowane 28 Listopada 201411 l przez cziter
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Polecacie jakieś konkretne wycieraczki do naszych Audic? Miałem kupowane rok temu w ASO, ale już widzę że marzą. Ja właśnie zmieniłem tylną na Boscha. Tania (27 zł) i zbiera dobrze. Patrzyłem na przednie - Valeo, Bosch i Hella są w podobnej cenie. Chyba faktycznie najważniejsze, by nie były stare.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Witam Mam pytanie ,wymieniałem fotele normalne na elektrykę czy muszę moduł CE zmieniać (064C) jeżeli tak to na jaki ? Nic nie wymieniasz jesli chodzi o sama elektryke fotele. Nawet jeśli są grzane ?
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Witam Mam pytanie ,wymieniałem fotele normalne na elektrykę czy muszę moduł CE zmieniać (064C) jeżeli tak to na jaki ? Nic nie wymieniasz jesli chodzi o sama elektryke fotele. Nawet jeśli są grzane ? jak nie masz grzania to do wymiany dwa sterowniki ; 08 klimatronic , 09 Moduł Centralnej elektryki 8K0907063D ste
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Kolejny przykład żeby ceny gratów najpierw sprawdzać w Aso, dopiero później na Alle. Mocowanie pod isofix tuleja wraz z nakladka 85zl brutto za 4szt bez rabatów. A na Alle 50zl sztuka..
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania?Jak nie?Rozglądam się za belkami dachowymi. Mam dylemat. kupic ori audi czy aguri? Reklamowany jako najcichszy bagażnik dachowy, a po drugie bije wyglądem oryginał. Ma ktos jakąś opinie o nim? Wiem ze cena z d...y ale moze takowe : http://allegro.pl/bagaznik-thule-reling-audi-a4-b8-kombi-2008-2014-i4780223153.html Na wiosne bede rowery woził i też noszę sie z dylematem co brać. Myslalem tez zeby hak zalozyc ale cena ASO konkretnie mnie powstrzymała (15000"PLNuf") :) A te belki THULA reklamują jako najniższy profil do audi....najniższy = najcichszy ? W przyszla sobote bede we Wrocku w dwóch sklepach z Thulami wiec wrzuce jakies ceny po powrocie. Edytowane 28 Listopada 201411 l przez simon__75
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania?Jak nie?Rozglądam się za belkami dachowymi. Mam dylemat. kupic ori audi czy aguri? Reklamowany jako najcichszy bagażnik dachowy, a po drugie bije wyglądem oryginał. Ma ktos jakąś opinie o nim? Wiem ze cena z d...y ale moze takowe : http://allegro.pl/bagaznik-thule-reling-audi-a4-b8-kombi-2008-2014-i4780223153.html Wciąż aguri wygrywa wyglądem. Zamawiam, zobaczymy czy będę żałował.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania?Jak nie?Rozglądam się za belkami dachowymi. Mam dylemat. kupic ori audi czy aguri? Reklamowany jako najcichszy bagażnik dachowy, a po drugie bije wyglądem oryginał. Ma ktos jakąś opinie o nim? Wiem ze cena z d...y ale moze takowe : http://allegro.pl/bagaznik-thule-reling-audi-a4-b8-kombi-2008-2014-i4780223153.html Wciąż aguri wygrywa wyglądem. Zamawiam, zobaczymy czy będę żałował . A mozesz podrzucić konkretnie który model Aguri chcesz wciągnąć ? Z tego co widziałem to nie widziałem do relingów bez przestrzeni miedzy dachem a relingiem...