Opublikowano 26 Listopada 201411 l Panowie powoli zbieram info na temat dwumasy bo chyba dopadaja mnie pierwsze objawy jak to w koncu jest naprawde trzeba najpierw rozebrac zeby wiedziec co zamowic czy jak sie wymienia komplet dwumas sprzęgło docisk i łożysko to obojetnie jaka firma a i jeszcze jedno czy z kazdej 2.0Tdi zestaw pasuje do CAGA czy sa jakieś różnice?
Opublikowano 26 Listopada 201411 l Nie trzeba, jak zmienisz komplet dwumas ze sprzęgłem to nie ma różnicy. Luka mozesz na Sachsa wymienić i odwrotnie chociaż Luka odradzam.
Opublikowano 27 Listopada 201411 l jest ciekawe kto pierwszy repliki tych felg zrobi, bo kto kupi to już wiadomo...MIRON
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Pany, wzór rs4 b7 20" ET45 opona 255 profil 30. a) robili takie w oryginale? b ) będzie B8 z zawiasem BV na tym jeździła bez obcierania? Edytowane 27 Listopada 201411 l przez griga-st
Opublikowano 27 Listopada 201411 l panowie mam pytanie czy w naszych audi przy spadku temperatury zewnętrznej poniżej 5* Celsjusza oprócz zapalenia się na ekranie pomiędzy licznikami gwiazdki nie powinien pojawić dźwięk? U ojca w seacie i i żony w golfie V tak jest a u mnie nie ma. Szkoda bo przy obecnej pogodzie fajnie było by wiedzieć że robi się juz chłodniej i może wystąpić gołoledź. Wiem że zawsze można spojrzeć i będzie wiadomo ale fajnie by było żeby w razie "zamyślenia" się usłyszeć dźwięk że temperatura spada i zbliża się do zera
Opublikowano 27 Listopada 201411 l panowie mam pytanie czy w naszych audi przy spadku temperatury zewnętrznej poniżej 5* Celsjusza oprócz zapalenia się na ekranie pomiędzy licznikami gwiazdki nie powinien pojawić dźwięk? U ojca w seacie i i żony w golfie V tak jest a u mnie nie ma. Szkoda bo przy obecnej pogodzie fajnie było by wiedzieć że robi się juz chłodniej i może wystąpić gołoledź. Wiem że zawsze można spojrzeć i będzie wiadomo ale fajnie by było żeby w razie "zamyślenia" się usłyszeć dźwięk że temperatura spada i zbliża się do zera Temat już był http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297559-ikona-sniezki-przy-wyswietlaczu-temperatury-zewnetrznej/
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Jak roztoczysz otwor centrujacy A7/A8 maja inny jak B8? Takie same tylko b6 i b7 mają 57.1mm Edytowane 27 Listopada 201411 l przez skrab
Opublikowano 27 Listopada 201411 l i A5 ale nie A7 i A8 jak pisałeś wcześniej A do tego rozstawy otworów dochodzą.
Opublikowano 27 Listopada 201411 l i A5 ale nie A7 i A8 jak pisałeś wcześniej A do tego rozstawy otworów dochodzą. Mylło mi się wybacz
Opublikowano 27 Listopada 201411 l Jak już napisałem w dziale "Kola" jeździ na nich roczna tetetka. Nic to, przymierze to zobaczę co i jak.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Witam Mam pytanie ,wymieniałem fotele normalne na elektrykę czy muszę moduł CE zmieniać (064C) jeżeli tak to na jaki ?
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Griga napisałeś koła od b7 dlatego pisałem o roztoczeniu. Nowe modele audi maja takie same otwory.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Witam Mam pytanie ,wymieniałem fotele normalne na elektrykę czy muszę moduł CE zmieniać (064C) jeżeli tak to na jaki ? Nic nie wymieniasz jesli chodzi o sama elektryke fotele.
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Czy listwy zewnętrzne s-line z A5 3-drzwiowego są takie same jak do A4 ?