wrclaguna Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 No to jest zagadka teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 To jest fela Davida http://images46.fotosik.pl/1182/c083add3a21e3040med.jpg ---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:37 ---------- może idealnei tego tak nie widać ale wystaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 hej. czy ktos w swojej Beósemce wgrywał VCDS-em doświetlanie zakrętów za pomocą tego kodowania: [09- Cent Elect.] [Coding - 07] [Long Coding Helper] Byte 4 Bit 0 z 0 na 1 mam taki mały problem ze przy właczonym kierunku mi sie zapala doswietlanie od samego skrętu kołami nic sie nie dzieje dodam ze światła przy tym są włączone.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Cuber, WRC - w takim razie albo inne łożysko albo zwrotnica innej opcji nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Cuber, WRC - w takim razie albo inne łożysko albo zwrotnica innej opcji nie ma... ...chyba ze David ma jakies podróby felg ale to trzeba z nim zweryfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Cuber, WRC - w takim razie albo inne łożysko albo zwrotnica innej opcji nie ma... ...chyba ze David ma jakies podróby felg ale to trzeba z nim zweryfikować Nic mnie o tym nie wiadomo Tez podejrzewalbym inne lozysko albo cala zwrotnice, nic innego mi do glowy nie przychodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W ETCE widze ze łozyska sa te same ale zwrotnice sa nazwy COBAPRESS i KSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 wiesz co Grzesiek... wg mnie nie ma co dywagowac. Kupiles auto po dachowaniu i wymienili Ci zwrotnice na te z A3 i dlatego Ci fele nie wystaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 wiesz co Grzesiek... wg mnie nie ma co dywagowac.Kupiles auto po dachowaniu i wymienili Ci zwrotnice na te z A3 i dlatego Ci fele nie wystaja trza to wyjasnic bo Cuber ma dylemat przed kupnem Moje 17 " zimowki nawet nie wystają przy ET 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W ETCE widze ze łozyska sa te same ale zwrotnice sa nazwy COBAPRESS i KSM Po czym poznać, które zwrotnice każdy z nas ma na aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 W ETCE widze ze łozyska sa te same ale zwrotnice sa nazwy COBAPRESS i KSM Po czym poznać, które zwrotnice każdy z nas ma na aucie? Na zwrotnicy masz te napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 lakiernik załatwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 lakiernik załatwiony Wiosna tuż tuż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no trzeba wszystko w marcu ogarnąć Grzesiek, a czy osłona pod silnika u Ciebie była ta sama czy inna przy zderzaku S-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 lakiernik załatwiony Tzn. co ? Zabiłeś go czy jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no trzeba wszystko w marcu ogarnąć Grzesiek, a czy osłona pod silnika u Ciebie była ta sama czy inna przy zderzaku S-line? w B8 jest inna , ale tylko ta mniejsza która jest pierwsza, Gabriel sam przerabiał sobie tą obudowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 lakiernik załatwiony Tzn. co ? Zabiłeś go czy jak ?? prawie pojechałem do znajomego i ten dał mi znacznie lepszą cenę. oczywiście wszystko lakierowane w komorze będzie no trzeba wszystko w marcu ogarnąć Grzesiek, a czy osłona pod silnika u Ciebie była ta sama czy inna przy zderzaku S-line? w B8 jest inna , ale tylko ta mniejsza która jest pierwsza, Gabriel sam przerabiał sobie tą obudowe no to pewnie jeszcze będzie trzeba tą osłonę dokupić :wallbash:w sobotę i tak muszę podjechać do ASO osłonę termiczną pod jeden tłumik kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 czy ktos z Was podlaczal moze iphone do Audi Music Interface? Czy nie blokuje to przypadkiem jego funkcjonalnosci? czy jest niezauwazalne na ekranie i mozna obslugiwac fon? bo widzialem jakies foty z ipodem classic i logo audi, mam nadzieje, ze nic takiego mi na ajfonie nie wyskoczy.. http://images.apple.com/pl/ipod/car-integration/manufacturers/audi/images/ipod_audi_30-pin_connector_20080513.jpg ---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:52 ---------- i sam sobie odpowiem: bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 lakiernik załatwiony Tzn. co ? Zabiłeś go czy jak ?? prawie pojechałem do znajomego i ten dał mi znacznie lepszą cenę. oczywiście wszystko lakierowane w komorze będzie no trzeba wszystko w marcu ogarnąć Grzesiek, a czy osłona pod silnika u Ciebie była ta sama czy inna przy zderzaku S-line? w B8 jest inna , ale tylko ta mniejsza która jest pierwsza, Gabriel sam przerabiał sobie tą obudowe no to pewnie jeszcze będzie trzeba tą osłonę dokupić :wallbash:w sobotę i tak muszę podjechać do ASO osłonę termiczną pod jeden tłumik kupić A rzeczywiscie warto malowac w komorze? chcialbym poznac Wasza opinie. Jedrku, jesli chodzi o osłone, o ktorej wspomina Cuber, to mozna ja delikatnie przyciąc - ta od S-line jest nieco krotsza, ale zapewniam Cie, ze ta roznice spokojnie sobie dotniesz a 150zl(bo chyba tyle kosztuje) zostaje w kieszeni. Ja na poczatku wyciagnalem stara i zaczalem sie bawic, bo twierdzilem, ze jak zepsuje, to i tak bede musial kupic to oslone od S-line... po kilku minutach zabawy okazalo sie, ze przycialem ja idealnie ... także, na prawde sie da i polecam troszke sie pomeczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jedrku, jesli chodzi o osłone, o ktorej wspomina Cuber, to mozna ja delikatnie przyciąc - ta od S-line jest nieco krotsza, ale zapewniam Cie, ze ta roznice spokojnie sobie dotniesz a 150zl(bo chyba tyle kosztuje) zostaje w kieszeni. dziękuję bardzo za informację w razie czego to poproszę znajomego żeby mi to dociął, wczoraj jak byłem u niego to składał 2 śliczne mercedesy: G-klasę 55AMG i takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi