wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 i tylko ten jeden rodzaj? Cena dramat http://allegro.pl/airbag-poduszka-kierowcy-audi-a4-b8-a5-8k0880201ad-i5733198933.html a taka? wg ETKI pasuje tez ( skrzynia automat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Czy dobrze rozumuję że dwunabojowa ma dwa gniazda z tyłu obok siebie a jednonabojowa jedno centralnie umieszczone? trzeba kupic poduche z wiązkami kompletnymi czy podejdzie coś ze starej poduchy? Żółta kostka jest taka sama zawsze jeśli tylko kupimy dwunabojową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 wiazki sa inne przedlift/polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 napisz do siemiana w sprawie tej poduchy, może coś będzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 jak chcesz to mam szara poliftowa z wiazka i za 700 sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon80bl Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Mistrzowie, zrobiłem przez nieuwagę zwarcie akumulatorem i nie działa mi ekran MMI i dzwięk Opisałem bardziej szczegółowo nowym tematscie - pomóżcie please http://a4-klub.pl/index.php?/topic/339264-zwarcie-na-zasilaniu-nie-dziala-control-head/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 szybka akcja CBŚ, 800za kiere ściętą polift z białą nicią warto dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 jak chcesz to mam szara poliftowa z wiazka i za 700 sprzedam. Szara czyli jaka? Ta jasna szara jak z Twojego auta czy ciemniejsza? Czy ty masz kremową ? Bo już nie pamiętam? szybka akcja CBŚ, 800za kiere ściętą polift z białą nicią warto dać? Jak ładny stan to warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 OK, dzięki Pytanie czy z końcowka AD siądzie czy nie budiet? Na OLX by coś znalazł ale strrrrach... Wszystko dln śląsk więc wiadomo :/ ja nie wiem co to znaczy ze dln slask ?? poważnie.. o co chodzi ... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 pewnie o dolny śląsk i blisko do niemcowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishells Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie , czy jest możliwość pozbycia się napisu quattro z dekoru z deski rozdzielczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie , czy jest możliwość pozbycia się napisu quattro z dekoru z deski rozdzielczej? Złe pytanie powinno być - czy jest temat na forum jak dorezać quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Yoghurt, dnia 18 List 2015 - 18:10, napisał: jak chcesz to mam szara poliftowa z wiazka i za 700 sprzedam. Szara czyli jaka? Ta jasna szara jak z Twojego auta czy ciemniejsza? Czy ty masz kremową ? Bo już nie pamiętam? taka: kod koloru AZ3 czyli stalowo-szary a i sorry, jednak jest bez wiazki. to za 650 sprzedam Edytowane 18 Listopada 2015 przez Yoghurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 OK, dzięki Pytanie czy z końcowka AD siądzie czy nie budiet? Na OLX by coś znalazł ale strrrrach... Wszystko dln śląsk więc wiadomo :/ ja nie wiem co to znaczy ze dln slask ?? poważnie.. o co chodzi ... ??? Zagłębie jumanych wozów z Niemcowni, więc ryzyku trafienia czegoś z wędki wysokie. Panowie , czy jest możliwość pozbycia się napisu quattro z dekoru z deski rozdzielczej? Nie ma sensu, zostanie zagłębienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Pany... hamulce s4 b8 ii teraz tak torx tylny do tych 4 śrub co to za torx jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Czy ktoś z Was wie może, czy do mieszka biegów 8K1713139T jak na foto, występuje wymienny plastik z tym napisem S4/RS/RS5 itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tego gornego kapselka nie zdejmiesz tak latwo. On jest wklejany na stale w korpus wiec pewnie nie wystepuje osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon80bl Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Panowie po teście VCDS'em magistrali optycznej : Saturday,21,November,2015,09:12:47:62939VCDS Version: Release 12.12.0 (x64)Control Module Part Number: 8T0 907 468 L Component and/or Version: GW-BEM 5CAN-M H10 0092Optical Bus Diagnostic : StandardController Electrical Optical 19-CAN Gateway OK OK 07-Control Head ERROR ERROR 0E-Media Player 1 OK ERROR 77-Telephone OK OK 47-Sound System OK OK 56-Radio OK OK 37-Navigation OK OK Gdzie znajduję się ten moduł w samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy-cichy Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeśli się nie mylę znajduje się pomiędzy klimatronikiem a czytnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon80bl Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jeśli się nie mylę znajduje się pomiędzy klimatronikiem a czytnikiem. Dzięki, a jak się do niego dobrać? od przodu przez demontaż panelu od klimy i zmieniarki CD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi