Hohe Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 To jak nazwac jezykiem mniej fizoloficznym to cos w nadkolach ??po prostu gąbka No wlasnie nie, bo gabka to organizm zyjacy w wodzie. A od czego gniją nadkola? Od wody! Szach mat!
mumen Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 To jak z tymi zagłówkami elektrycznymi, bo kumpel rozkladał fotele z A5 i są elektryki zagłówki, sterowanie tym samym przyciskiem co pochylanie oparcia tylko przesuwa sie, góra dół. A wszystko to w zwykłych naleśnikach A5 Coupe ... Ma ktoś może na zbyciu samą rankę plastikową na której jest przypięty mieszek biegów w manualu ?? Albo cały mieszek jakiś taki zmęczony do wyrzucenia, chętnie przygarnę.
piotrekb_tt Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222399124&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&zipcode=&adLimitation=&climatisation=&scopeId=C&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1# juz sa pierwsze dzwonki
iwadrian Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222399124&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&zipcode=&adLimitation=&climatisation=&scopeId=C&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1# juz sa pierwsze dzwonki Kurde nawet 1000km nie zrobiła. Ciekawe jak u nas z częściami na giełdach
Góral65 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 To jak nazwac jezykiem mniej fizoloficznym to cos w nadkolach ??po prostu gąbka No wlasnie nie, bo gabka to organizm zyjacy w wodzie. Wikipedia: Gąbki (Porifera) – typ prymitywnych, beztkankowych zwierząt wyłącznie wodnych Gąbka – przedmiot mający wodochłonne właściwości
dareksu Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 To jak nazwac jezykiem mniej fizoloficznym to cos w nadkolach ??po prostu gąbka No wlasnie nie, bo gabka to organizm zyjacy w wodzie. Wikipedia: Gąbki (Porifera) – typ prymitywnych, beztkankowych zwierząt wyłącznie wodnych Gąbka – przedmiot mający wodochłonne właściwości sztuczny twór to pianka, zapytaj kogoś kto produkuje piankę czy ma w swojej ofercie gąbkę z uśmiechem Ci przytaknie
Góral65 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Gąbki (Porifera) – typ prymitywnych, beztkankowych zwierząt wyłącznie wodnych Gąbka – przedmiot mający wodochłonne właściwości sztuczny twór to pianka, zapytaj kogoś kto produkuje piankę czy ma w swojej ofercie gąbkę z uśmiechem Ci przytaknie dla mnie nie jest ważne jak ktoś tam mówi, podstawą dla mnie jest słownik języka polskiego
KoJ@K Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jężeli są dwie w obu nadkolach to chyba gąbki, a nie gąbka. Sztuczne problemy robisz ...
ChiPis Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222399124&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&zipcode=&adLimitation=&climatisation=&scopeId=C&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=1# juz sa pierwsze dzwonki Ktoś nie opanował mocy 3.0 TDI Ale wersja na wypasie
luck109 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Audi A4 3.0TDI quattro tiptronic S-Line, Neues Modell als Limousine in Dortmund Tylko czekać jak będzie u nas i nasi magicy zrobią z niej bezwypadkową igle
waldi1326 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Panowie ma ktoś taśmę 8K0 953 568 C ?? Bo mam taką i chcę podpiąć multifunkcję, a w opisie wrclaguny o multifunkcji widnieje "- 8K0 953 568 C : FIS , obsługuje tempomat , reszta brak info ??? ma ktoś taki ????". A więc jakby ktoś miał taką z MF i tempomatem niech napisze
mumen Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Poszukuję klimatronika dwustrefowego LIFT, jak by ktoś gdzieś coś to będę wdzięczny za info.
daniell-gda Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Da się zmienić klimatronic na lifta bez większego problemy ? Sent from my 6039Y using Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Poszukuję klimatronika dwustrefowego LIFT, jak by ktoś gdzieś coś to będę wdzięczny za info. kumpel 500 pln dawał ostatnio
mumen Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ja mam założone i nie było problemu, ale miałem też nagrzewnicę cały komplet z lifta, podobno jak jest nagrzewnica przed liftem to trzeba tylko zamienić "jeża" na wersje z polifta i będzie śmigało . Jak by ktoś potrzebował to mam "jeża" na zbyciu ...
amaradaar Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 aaa apropo bo jak sie da klimatron z lifta to jakie byki sa i co nie działa czy wystarczy tylko własnie tego jeża dołożyć i znikają wszystkie błedy ??
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 jez z POLIFTA przeciez nie pasuje do przedlifta ( inna jest obudowa dmuchawy)najgorsze to ze 08 climatronic nie ma podpowiedzi VCDSMetoda prob i błedów udało sie to zrobic
Rekomendowane odpowiedzi