dobry1 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Szukam rolety prawej do Sedana może ktoś ma ???? Kupie lub wymienie za rolety do Avanta
jozek726 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Jeszcze mały zestaw pytań[emoji14] Co jest najtrudniej wyrzec w b8 ? Pomijając ponoramiczny dach są jakieś rzeczy które sprawiają dużo problemów i generują jakieś wielkie koszty ? Co lepiej żeby było w aucie juz w serii ? Dołożenia quattro to jest problem jakiś ? I jak silniki 2.0 tdi bo widzę ze są 140 i 170 km , który lepszy ? Przy okazji postawie browca wszystko zależy ile kasy się ma wszystko jest do zrobienia wszystkie CR są prawie identyczne 120 czy 170 różnica w turbinie i sofcie 120 można zrobić 200KM I 170 też na 200KM najtaniej żeby osiągnąć 200KM jest z 170 bo ni trzeb zmieniać turbo Jeszcze mały zestaw pytań[emoji14] Co jest najtrudniej wyrzec w b8 ? Pomijając ponoramiczny dach są jakieś rzeczy które sprawiają dużo problemów i generują jakieś wielkie koszty ? Co lepiej żeby było w aucie juz w serii ? Dołożenia quattro to jest problem jakiś ? I jak silniki 2.0 tdi bo widzę ze są 140 i 170 km , który lepszy ? Przy okazji postawie browca klimatyzacje 3 strefy mmi 3g+ (którego i tak nie bedziesz miał w przedlifcie) Q nie dokładałem więc nie wiem ... a tak to reszta raczej pikuś dzięki Panowie , Krzysiek do Ciebie mam blisko to jak bym kupił b8 będziemy rezać
Gresus Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie o czym należy pamiętać przy quattro, chodzi mi o wymiany itp.
daniell-gda Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) to są felgi z tytanu ?? http://allegro.pl/kola-alufelgi-audi-rs4-lift-8k0-b8-2014-rok-20-i5818413667.html Edytowane 20 Marca 2016 przez daniell-gda
wrzosu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Mialem ostatnio w rękach bardzo lekkie 16" kolor grafitowy. Bardzo popularny wzór. Gość miał dwa identyczne komplety z tym ze jedne srebrne kurewmie ciezkie, a drugie czarne czy grafitowe i chyba z 10kg lżejsze. Co to mogło być? Jakiś inny stop czy ki grzyb? Oba zestawy ori audi.
komoornik Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie o czym należy pamiętać przy quattro, chodzi mi o wymiany itp. W sporej ilości egzemplarzy po około 100 tys. km zaczyna pocić się łączenie skrzyni z wałem - kwestia uszczelniacza. Generalnie wg. mojej wiedzy Quattro w A4 (Torsen) jest bezobsługowe (w przeciwieństwie np. do Haldexa).
skrab Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Mialem ostatnio w rękach bardzo lekkie 16" kolor grafitowy. Bardzo popularny wzór. Gość miał dwa identyczne komplety z tym ze jedne srebrne kurewmie ciezkie, a drugie czarne czy grafitowe i chyba z 10kg lżejsze. Co to mogło być? Jakiś inny stop czy ki grzyb? Oba zestawy ori audi.Myślę że materiał z jakiego zostały zrobione.tąpniete z LG F60
wrzosu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 miałbym czarny boczek w skórze pod pamięć+ wiązka fotela również pod pamięć. ktoś reflektuje? stan bardzo ładny
jozek726 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Jeszcze mały zestaw pytań[emoji14] Co jest najtrudniej wyrzec w b8 ? Pomijając ponoramiczny dach są jakieś rzeczy które sprawiają dużo problemów i generują jakieś wielkie koszty ? Co lepiej żeby było w aucie juz w serii ? Dołożenia quattro to jest problem jakiś ? I jak silniki 2.0 tdi bo widzę ze są 140 i 170 km , który lepszy ? Przy okazji postawie browca wszystko zależy ile kasy się ma wszystko jest do zrobienia wszystkie CR są prawie identyczne 120 czy 170 różnica w turbinie i sofcie 120 można zrobić 200KM I 170 też na 200KM najtaniej żeby osiągnąć 200KM jest z 170 bo ni trzeb zmieniać turbo Dawid a np hamulcami się nie różnią te wersje silnikowe ? Bo widzę fajną B8 ale 140 konną
daniell-gda Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 3.0 tdi ma inne hamulce 2.0tdi to to samo
czester Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ?
jozek726 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ? Na pewno antena a od czego nie wiem dzięki za te hamulce
amaradaar Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 a może antena dab.... hamulce są moim zdaniem 314 i 320 ale mogę się mylić
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ? Jest to wejscie pod antene dla jednostek z opcją SIM *** SIM dla telefonu Audi z funkcją Bluetooth (opcja w MMI Navigation i MMI Navigation plus).
czester Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Tak myślałem Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo?
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? Jesli mamy taką jednostke w aucie ( opcja z mocowaniem w podłokietniku) to przewod idzie do wzmacniacza telefonu a potem do anteny na dachu
Kooga Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 a może antena dab.... hamulce są moim zdaniem 314 i 320 ale mogę się mylić 320 to chyba tylko w TFSI
Yoghurt Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Tak myślałem Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? mozna. ja tak podpialem. kupilem sobie przedluzacz fakra, wypialem oryginalny kabel z podlokietnika, wpialem ten przedluzacz i puscilem do mmi.
czester Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? Jesli mamy taką jednostke w aucie ( opcja z mocowaniem w podłokietniku) to przewod idzie do wzmacniacza telefonu a potem do anteny na dachu Tak myślałem Można tam podciągnąć antene z telefonu z podlokietnika jeżeli jest w ogóle dostępna taka przedłużka ? To to samo? mozna. ja tak podpialem. kupilem sobie przedluzacz fakra, wypialem oryginalny kabel z podlokietnika, wpialem ten przedluzacz i puscilem do mmi. No to pięknie kolejne rzeczy odpadają
Gresus Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Panowie o czym należy pamiętać przy quattro, chodzi mi o wymiany itp. W sporej ilości egzemplarzy po około 100 tys. km zaczyna pocić się łączenie skrzyni z wałem - kwestia uszczelniacza. Generalnie wg. mojej wiedzy Quattro w A4 (Torsen) jest bezobsługowe (w przeciwieństwie np. do Haldexa). No chodzi o A5 ale pewnie to to samo. Czyli ogólnie od czasu do czasu luknąć pod auto czy nic się nie poci. Może jakiś przegląd w Audi :/ Pany co to jest numer "1" ? Antena pod sima ? Jest to wejscie pod antene dla jednostek z opcją SIM *** SIM dla telefonu Audi z funkcją Bluetooth (opcja w MMI Navigation i MMI Navigation plus). Mam takie cudo w podłokietniku ale brak telefonu idzie dokupić taki telefon ?
Rekomendowane odpowiedzi