Hohe Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Myślę, że musiałbyś dokupić jakiś chiński interfejsik do tego, bo inaczej nie wyświetlisz obrazu na mmi.można dołożyć dodatkowy ekran Nie sądzę żeby kolega na to poszedł.
komoornik Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jest ktoś w W-wa lub okolice z hamulcami 345mm? Felgę bym chciał przymierzyć
amaradaar Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 hehe jak okolice to ja Toruń ledwie dwie godzinki jazdy ale jak co to się oferuje
Yoghurt Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Miał ktoś do czynienia z tym?AUDI A4 RS4 B8 AVANT SPOILER LOTKA NOWOĹÄ!!!! (6065977264) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.choruję na taki daszek ale znaleźć ori to cud. ja mam taka lotke tylko oryginalna. ogolnie - wyglada fajnie. z tymi nieoryginalnymi to czasami sa jaja bo one bywaja krzywe. w poprzednim samochodzie kupilem nieoryginalny i na pierwszy rzut oka wygladalo wszystko ok. problem sie pojawil gdy polozylem to na dachu. okazalo sie ze jest skoszony tak z 5mm wiec jeden koniec byl w powietrzu. Lakiernik jakos to ogarnal ale niesmak pozostal.
komoornik Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 hehe jak okolice to ja Toruń ledwie dwie godzinki jazdy ale jak co to się oferuje Motają mi w głowie Patrząc na logikę fabrycznie 320tki wyjeżdzają na felgach 16" i jest mało miejsca, ale tak producent przewidział. 345 ma ten sam zacisk. 25mm większa średnica tarczy, a felga 17" w teorii powinna mieć te 25.4mm więcej miejsca?
Yoghurt Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 i 345 z zaciskiem z S4 wchodza pod siedemnastki - tylko nie wszystkie bo zaczasami ocieraja ramiona felgi blisko srodka. ale to akurat jest do obejscia dystansem.
amaradaar Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Powinna ale z praktyki niestety jest malutko miejsca i ja bym tak nie jezdzil ale mowia tez ze zalezy jaka felga bo niektore wogole nie wejda...
gies0 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Panowie szybkie pytanie, silnik 1,8 TFSI zaświeciła się kontrolka silnika, kod błędu 15131 nigdzie nie mogę znaleźć co oznacza kod spotkaliście się z podobnym błędem ?
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 hey koledzy jakiego zestawu tu brakuje
komoornik Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 i 345 z zaciskiem z S4 wchodza pod siedemnastki - tylko nie wszystkie bo zaczasami ocieraja ramiona felgi blisko srodka. ale to akurat jest do obejscia dystansem. Pod takie z ET 46 wejdą?
amaradaar Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Szanse na to ze nie ogromnie rosna
Gibons Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 wejda ale kamyczek wpadnie i felga zdarta i zaciski poobdzierane
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic
krystian3769 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic Jak pokażesz bardziej szczegółowe zdjęcia to może faktycznie coś brakuje do tego zestawu A tak to akurat wszystko masz
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic Jak pokażesz bardziej szczegółowe zdjęcia to może faktycznie coś brakuje do tego zestawu A tak to akurat wszystko masz a nie brakuje tu czegos takiego bo nie mam lewarka ani nic hehe http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-audi-a4-8k-i5049178894.html
krystian3769 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic Jak pokażesz bardziej szczegółowe zdjęcia to może faktycznie coś brakuje do tego zestawu A tak to akurat wszystko masz a nie brakuje tu czegos takiego bo nie mam lewarka ani nic hehe http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-audi-a4-8k-i5049178894.html Panie Kolego a masz koło zapasowe ? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez krystian3769
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic Jak pokażesz bardziej szczegółowe zdjęcia to może faktycznie coś brakuje do tego zestawu A tak to akurat wszystko masz a nie brakuje tu czegos takiego bo nie mam lewarka ani nic hehe http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-audi-a4-8k-i5049178894.html Panie Kolego a masz koło zapasowe ? a no nie wiec rozumiem wszystko jest ok wiec dziekuje za podpowiedzenie pozdrawiam
skotmen Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic Jak pokażesz bardziej szczegółowe zdjęcia to może faktycznie coś brakuje do tego zestawu A tak to akurat wszystko masz a nie brakuje tu czegos takiego bo nie mam lewarka ani nic hehe http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-audi-a4-8k-i5049178894.html Panie Kolego a masz koło zapasowe ? a no nie wiec rozumiem wszystko jest ok wiec dziekuje za podpowiedzenie pozdrawiam Ja mam tak i koło zapasowe ?
krystian3769 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Naprawczego? kolego zgadza sie ale jakiego bo jest pare z tego co widziałem na aledrogo ale chyba bedze musiał z aso chyba kupic Jak pokażesz bardziej szczegółowe zdjęcia to może faktycznie coś brakuje do tego zestawu A tak to akurat wszystko masz a nie brakuje tu czegos takiego bo nie mam lewarka ani nic hehe http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-audi-a4-8k-i5049178894.html Panie Kolego a masz koło zapasowe ? a no nie wiec rozumiem wszystko jest ok wiec dziekuje za podpowiedzenie pozdrawiam Nie wiem czy do końca ? 1. Pod tą pokrywą nad buferem od strony kanapy masz zestaw naprawczy w postaci kompresora i łatki w sprayu. 2. Ta część podłogi która Ci została po podniesieniu tej "stolnicy" ... poderwij ją do góry i masz resztę 3. Ta "stolnica" jak ją obrócisz to korytko Ja mam tak i koło zapasowe Czy, aby na pewno ? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez krystian3769
Rekomendowane odpowiedzi