skotmen Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 koledzy mam takie pytanko ma ktos dojecie do aso bo zamowiłem taki zestaw a mija juz 7dmy tydzien i d*pa a miało byc niby po 2-och tygodniach i moje pytanko by ktos mi powiedział co i jak i czy faktycznie taka lipa z tym dziekuje i pozdrawiam to są lampki rejestracji ??? Powiem Ci tak ja kupiłem na ale drogo dwie żarówki led uwaga. za 6 zł + przesyłka i świecą już 1,5roku i błedu żadnego nie ma
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) tak to sa lampki rejestracji Edytowane 6 Maja 2016 przez Piotr Czarnojan
skotmen Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 tak to sa lampki rejstracji więc szkoda kasy a świecą bardzo mocno
Piotr Czarnojan Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 tak to sa lampki rejstracji więc szkoda kasy a świecą bardzo mocno myslałem ze nie bedzie problemu z kupieniem tego ale widac sa mega problemy wiec bede myslał cos innego a jak nie kupie kalbe w aso i lutowanie
skotmen Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 tak to sa lampki rejstracji więc szkoda kasy a świecą bardzo mocno myslałem ze nie bedzie problemu z kupieniem tego ale widac sa mega problemy wiec bede myslał cos innego a jak nie kupie kalbe w aso i lutowanie Tutaj nic nie trzeba lutować wkładasz led i hula
mumen Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Jak za mocno świecą to nie za dobrze to wygląda, te chińskie żaróweczki też kiedyś miałem, walą po oczach jak diabli, ale jest plus z tyłu jak Ci pały pojadą to nie przeczytają co jest na rejestracji bo jeden wielki biały odblask, za to te ori mają dobraną jasność tak że świeci idealnie.
komoornik Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) A ja jestem trochę innego zdania. Jasne, masa ludzi ma to światło zbyt jasne i zbyt bardzo skupione, ale ori jest delikatnie zbyt ciemne. Idealnie to jest u mnie Edytowane 7 Maja 2016 przez komoornik
daniell-gda Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 masz namiar na tego gościa ?Ja tu wysylam nietypowe gabaryty http://clicktrans.pl/
Gibons Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Wysyłałeś wydech tam ? Kur ja kiedyś nawet podsufitkę wysyłałem tylko nie pamiętam czym
daniell-gda Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Wysyłałeś wydech tam ? Kur ja kiedyś nawet podsufitkę wysyłałem tylko nie pamiętam czymJa przez ta stronę wysylam na całą Europę paczki dużych rozmiarów ostatnio tłumik do Hiszpanii
daniell-gda Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ja dalem 500zl za transport , zobacz sam na tej stronie , wystaw tam swoja ofertę ktoś kto będzie jechał w twoje rejony zabierze twoja paczkę
Gibons Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Gość mi to może wysłać za 150zł ale nie dam 150zł za wydech który nie kosztuje nawet 300zł Za tyle to ja sam bym po niego objechał hehe
skotmen Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Jak za mocno świecą to nie za dobrze to wygląda, te chińskie żaróweczki też kiedyś miałem, walą po oczach jak diabli, ale jest plus z tyłu jak Ci pały pojadą to nie przeczytają co jest na rejestracji bo jeden wielki biały odblask, za to te ori mają dobraną jasność tak że świeci idealnie.U mnie świecą wręcz idealnie ani za jasno ani za ciemno Trzeba to na żywo wiedzieć
jozek726 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 http://allegro.pl/kabel-przejsciowka-jack-3-5mm-aux-na-usb-otg-host-i5442790333.html Jak dam taką przejściówkę będzie chodzić mi usb ?
Kooga Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Ja kupowalem Ledy do rejestracji od Tomnika i wyglada dobrze, nie swieci za mocno ani nie za slabo, w sam raz Czy jesli mam comming leaving home w aucie, to znaczy, ze mam czujnik deszczu i swiatel? Za bardzo nie ogarniam jak to sprawdzic Edytowane 7 Maja 2016 przez Kooga
amaradaar Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Ja kupowalem Ledy do rejestracji od Tomnika i wyglada dobrze, nie swieci za mocno ani nie za slabo, w sam raz Czy jesli mam comming leaving home w aucie, to znaczy, ze mam czujnik deszczu i swiatel? Za bardzo nie ogarniam jak to sprawdzic jak masz automatyczne wycieraczki to i czujnik deszczu.. i jego to chyba widać w szybie bo ma takie okienko w podstawie lustra.. jak masz comingliving home to i czujnik zmierzchu aby wiedział kiedy ciemno i kiedy ma odpalić clh chyba że ktoś grzebał ale wówczas zapalałby CI się i w dzień a mniemam ze clh pali się tylko w nocy ?? koledzy mam takie pytanko ma ktos dojecie do aso bo zamowiłem taki zestaw a mija juz 7dmy tydzien i d*pa a miało byc niby po 2-och tygodniach i moje pytanko by ktos mi powiedział co i jak i czy faktycznie taka lipa z tym dziekuje i pozdrawiam zadzwoń do nich niech sprawdza czy to co zamówiłeś nadal ma taki numer.. bo przez te manewry z magazynami i zmianami numerów czesci czesto teraz miałem tak ze zamówiłem nie ma nie ma nie ma.. Panie a nei zmeinił się numer czesci czasem.. a faktycznie no to zamawiam jeszcze raz.. i takie sr..anie.. bo przeciez magazyn w Poznaniu nie moze zobaczyc ze sie zmienił zeby poinformowac zamienic itp... no way.. a Ci wspaniale poinformowani przeszkoleni super wyposazenie w nowoczesne komputery Panowe z ASO części naprawde sa "najlepsziejsi najbystrzejsi" oczywiscie bnei wsyzscy są i tacy naprawde zayebości dzieki takiemu np za pierwszy razem po 4 tygodniach 13stu sprawdzaniach przeez innych doszliśmy dalczego nie ma czesci Edytowane 7 Maja 2016 przez amaradaar
Kooga Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ja kupowalem Ledy do rejestracji od Tomnika i wyglada dobrze, nie swieci za mocno ani nie za slabo, w sam raz Czy jesli mam comming leaving home w aucie, to znaczy, ze mam czujnik deszczu i swiatel? Za bardzo nie ogarniam jak to sprawdzic jak masz automatyczne wycieraczki to i czujnik deszczu.. i jego to chyba widać w szybie bo ma takie okienko w podstawie lustra.. jak masz comingliving home to i czujnik zmierzchu aby wiedział kiedy ciemno i kiedy ma odpalić clh chyba że ktoś grzebał ale wówczas zapalałby CI się i w dzień a mniemam ze clh pali się tylko w nocy ?? Tak, tak zapala sie tylko w nocy
sowiq Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 http://allegro.pl/kabel-przejsciowka-jack-3-5mm-aux-na-usb-otg-host-i5442790333.html Jak dam taką przejściówkę będzie chodzić mi usb ? Załóżmy, że kupisz taką przejściówkę. Podłączysz do AUX, włożysz pendrive... i co dalej?
Rekomendowane odpowiedzi