Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany nie zalegają komuś wycieraczki szyby przedniej ? Bo mi coś stuka i chciał bym na podmianke zobaczyć , może być chociaż jedna zuzyta sztuka ( strona kierowcy ) ? ;)

Mam chyba komplet w piwnicy ;-)
  • Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany nie zalegają komuś wycieraczki szyby przedniej ? Bo mi coś stuka i chciał bym na podmianke zobaczyć , może być chociaż jedna zuzyta sztuka ( strona kierowcy ) ? ;)

Nie chciał byś mi wysłać ? ;)

Opublikowano

zapraszam do mnie podmienimy zobaczymy :D

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Jutro ich poszukam :wink:
Opublikowano

Panowie, czy nr 8k5 807 511d to zderzak do avanta czy sedana? bo mam ciekawy na oku i nie wiem czy brać do mojego avanta :) Będę bardzo wdzięczny za rozwianie wątpliwości

Opublikowano

8K5 to Sedan, 8K9 to Avant.

Opublikowano

bardzo dziękuję, ułatwi mi ta wiedza życie w przyszłości :D wrzuciłem link do odpowiedniego działu

Opublikowano

Taka ciekawostka/przestroga:

Zamówiłem dwie opony nowe z portalu polskihurtopon.pl około miesiąc temu, po dwóch tygodniach wysłałem zapytanie, otrzymałem szybko odpowiedź że czas realizacji do 28 dni roboczych, wczoraj zapytałem to znowu info " magazyny na zachodzie mają duże opóźnienia" hmm... wszedłem na fora a tu masakra, ludzie czekają po kilka miesięcy, nie ma opon nie ma forsy, sprawy przekierowane na policję, coś tam udało się wyciągnąć forsę ale ogólnie nie wesoło.

No i tak chyba trzeba kupić kolejne dwie nowe a tamte może się kiedyś pojawią, ale raczej nie polecam heh.

Opublikowano

Mówią, że chytry traci dwa razy :facepalm:

Powodzenia w odzyskaniu kasy :mellow:

Opublikowano

Mówią, że chytry traci dwa razy :facepalm:

Powodzenia w odzyskaniu kasy :mellow:

Dokładnie było taniej chyba o 40 zł niż na oponeo :)

Opublikowano

i Cie podkusiło :P nie no zdarza się sami oszuści wszędzie ;/ ja kiedyś kupiłem TV + konsole wpłaciłem kasę i d*pa, ale odzyskałem kasę swoimi metodami. Mimo że było 120 pokrzywdzonych zbiorowy pozew itd to policja mi umorzyła sprawę

Opublikowano

podstawowa rzecz przy zakupach przez net...platnosc za pobraniem

Opublikowano

Taka ciekawostka/przestroga:

Zamówiłem dwie opony nowe z portalu polskihurtopon.pl około miesiąc temu, po dwóch tygodniach wysłałem zapytanie, otrzymałem szybko odpowiedź że czas realizacji do 28 dni roboczych, wczoraj zapytałem to znowu info " magazyny na zachodzie mają duże opóźnienia" hmm... wszedłem na fora a tu masakra, ludzie czekają po kilka miesięcy, nie ma opon nie ma forsy, sprawy przekierowane na policję, coś tam udało się wyciągnąć forsę ale ogólnie nie wesoło.

No i tak chyba trzeba kupić kolejne dwie nowe a tamte może się kiedyś pojawią, ale raczej nie polecam heh.

Ja po kilku nieprzyjemnych doświadczeniach z zakupem opon przez internet już w ogóle nie polecam opon ze sklepów online, z OPONEO na czele.

Opony trafiają się nawet 3 letnie, raz otrzymałem opony w różnych rozmiarach, a dochodzenie swoich praw przy reklamacji wiąże się z długą i nieprzyjemną batalią z owym serwisem.

Opublikowano

szuka ktoś luster od S4 satynowych ?

Opublikowano

Panowie, moze mi ktos sprawdzic czy termostat o numerze 06H121113B podchodzi do 2.0 tfsi 224KM? dzwonilem do ASO i babka mi powiedziala za termostat ponad 1400 pln a na allegro ten co napislem jest po 88 pln. i nie wiem czy do polifta jest inny 14 raz drozszy czy baba z aso nie ogarnia

Opublikowano

szuka ktoś luster od S4 satynowych ?

lift składane??
Opublikowano

kupował ktos listwy progowe na allegro,i od kogo, może się podzielić wiedzą czy sa ok.