lagu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam Panowie czy ktoś kiedyś kupował taki zderzak : http://czesci.4cars.pl/c/szukaj/RAK28804 Cena jest super ale jak jego dopasowanie i jak wykonanie ??? Kupić taki czy lepiej oryginalną używkę ??? a może jakieś inne porady ??? Kobieta mi na parkingu wjechała w słupek i popękał troszkę Jeśli temat był to przepraszam, ale jestem aktualnie w Afganistanie i mam straszne problemu z wyszukiwaniem tematów i ogólnie z internetem Proszę o opinię i porady.
majkel_majki Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Takie zamienniki nigdy nie pasują jak oryginał, najlepiej daj pospawać swój zderzak jeżeli nie jest bardzo wymęczony albo kup oryginalną używkę.
lagu Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Z tego co już ustaliłem do spawania się nie nada trzeba wymienić. Dzięki za odpowiedź
Digit Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jeżeli nie masz pomysłu żeby go od razu wymienić na poliftowy to kup używkę sam plastik, a resztę przełożysz sobie od siebie i wyjdzie Cię nawet taniej niż ten zamiennik.
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 tez jestem za uzywko i zawsze mozesz dołozuc sobie halo jak bd miał poliftowy
andrewsc Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 używka do polifta to 250-350zł bez kratek itp. pewnie uda sie jeszcze trafić w kolorze. Ja bym sie nie zastanawiał nawet o ile nie chcesz poliftowego.
AndrzejAj3 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 nadarzyła się okazja to lepiej polifta kupić
Szarik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kup tylko urzywke bo zamiennik nigdy nie pasuje jak oryginal
Rekomendowane odpowiedzi