Patrox Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Audi A4 3.0 TDI Quattro wersja: S-line WYPOSAŻENIE: -> ABS, ESP -> Wspomaganie kierownicy -> Immobiliser -> Centralny zamek w kluczyku (domykanie + otwieranie szyb z klucza) -> Elektryczne szyby przód + tył -> Elektryczne i podgrzewane lusterka -> Elektrycznie ustawiane fotele z przodu -> Podgrzewane przednie fotele RECARO -> Climatronik 2 - strefowy -> Nawigacja MMI z dużym kolorowym wyświetlaczem (polskie menu) + zestaw głośnomówiący + Blotooth + TV + DVD + czytnik na 2 karty SD ->Tempomat ->Nagłosnienie BOSE -> Multifunkcyjna skórzana kierownica -> Kolorowy wyświetlacz w liczniku -> 2 x Podłokietnik -> Radio CD + zmieniarka na 6 płyt -> 6 poduszek powietrznych -> dodatkowo blokada skrzyni biegów > czujniki parkowania ->Szyberdach ->Poziomowane Bi-xenony z funkcją DRL do jazdy dziennej ->Szyba przednia Akustyczna ->Czujnik deszczu ->Koła orginalne z RS4 z nowymi oponami z 2010r
Patrox Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 Auto jest braciszka. Aktualnie do sprzedania
filip1001 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Auto jest z rocznika 2005, czyli był BKN, a włożony ASB tak ?
Szupryk Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Jakiś filmik z przyśpieszenia tego cacka masz ?
MAGIC87 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ale ma stołki Ogolnie na mega wypasie jak dla mnie
Patrox Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 Autko dostało nowe serce z a6 w automacie czyli silnik jak nowy z rocznika 2008 poprawiony już 233KM ASB,seryjny się poddał w niemczech skąd przywiezliśmy autko.Auto ma chyba wszystko co mogła mieć B7 prócz rolety z tyłu w boczkach bo właściciel w niemczech jezdził sam(reszta foteli jak nowa)i solar dachu.
Rosemeyer Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Auto ma chyba wszystko co mogła mieć B7 prócz rolety z tyłu w boczkach bo właściciel w niemczech jezdził sam trochę do wszystkiego mu jednak brakuje nie ma czujnikow parkowania z przodu, foteli z pamiecia, chłodziarki w schowku, podgrzewanych foteli z tyłu, przyciemnianych szyb, automatycznego obiegu powietrza - to tyle co widze na "pierwszy rzut oka". No ale z zewnatrz wyglada fajnie - te dectane tylko troche odpustowe wg mnie :/
Cineksik Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 fura ale te lampy z tyłu jakoś mi nie leżą
Ponior Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Autko zapitala ładnie i to nawet na tych kapciach co ma teraz, to najważniejsze. Lampki ledowe są :kox:
dominbr Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Fajna fura, jak byłem na programie akurat ją składali do kupy. A z nadkolami/błotnikami coś robiliście czy felgi pasują P&P? I jakie są opony?
David Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 fura ciekawe czy ktos z forum kupi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 naprawdę jest śliczna - ale w wypasie miałem ciut więcej
filip1001 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 naprawdę jest śliczna - ale w wypasie miałem ciut więcej przez chwilę myślałem, że to Twoje byłe auto a co do wypasu to jeszcze mu trochę brakuje do full'a chociażby czujników ciśnienia opon, servotronic, SDS, webasto, szyb 2 warstwowych ale nie o to chodzi, priorytetem dla nowego właściciela powinno być dokończenie zewn. S-LINE bo trochę dziwnie wygląda taki niepełny S-LINE Exterieur pozdr.
miron78 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 mimo wszystko - bardziej dopasionej B7 nie widziałem
Ponior Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 jest w dziale sprzedam dla zainteresowanych
Rekomendowane odpowiedzi