Kolkov Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 pomóżcie koledze wygrać kratę WOJAKA klikajcie jak możecie na link raz na dobę: http://www.skrzynkawojaka.pl/4e7a2fa335b11/ z góry wielkie DZIĘKI!!! oczywiście Was też zapraszam do udziału w konkursie, bo jest 2500 skrzynek do rozdania
domjenick Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 poszło będzie jakiś procent od wygranej?
Ciepły Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Chciałem własną założyć ale pisze mi że nie mam zaproszenia [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 11:25_________________________________________________dajecie zaproszenie
kalik Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Poszło i ode mnie, niech pije na zdrowie...
Kolkov Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 dzięki Panowie poszło będzie jakiś procent od wygranej? jak będziesz w BT to będzie
Reggi Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Gregor .. wygraj tą kratę to wpadnę do Ciebie na wybory
domjenick Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 dzięki Panowie poszło będzie jakiś procent od wygranej? jak będziesz w BT to będzie Ty wiesz,jak mnie zwabić ,bo PIWO,TO MOJE PALIWO ale niestety-nie tym razem...
Kolkov Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Gregor .. wygraj tą kratę to wpadnę do Ciebie na wybory przybywaj dzięki Panowie poszło będzie jakiś procent od wygranej? jak będziesz w BT to będzie Ty wiesz,jak mnie zwabić ,bo PIWO,TO MOJE PALIWO ale niestety-nie tym razem... trudno co zrobić ale kilkać możesz _________________________________________________ dzięki dzięki klikacze
Rekomendowane odpowiedzi