Kawul Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Dostepnosc znikoma z tego co widze i szukam? A jak z cenami, ile taka klapa jest warta? i na co zwracac uwage przy kupnie
wojtek26 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Ostatnio widziałem za 250zł +kw wygląd całkiem dobry.
Kawul Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 No kupiłęm czerwona z alledrogo za 149 zł, no i jestem ciekawy czy to dobra cena, czy raczej slaba? dodam ze bez blendy ( jakies pomysly poza rezaniem z dlugiej na krotka?) no i bez emblematow ale ze chce DOPE na klapie a reszta i tak zbedna to mi to nie przeszkadza ;D stan idealny poza drobnymi rysami ale to i tak do lakierowania
medik Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Według mnie to dobra cena Blendą nazywasz tą listewkę nad rejestracją ? Chyba nic innego niż rezanie długiej nie wymyślisz. Powodzenia.
Kawul Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 No jest na ebayu za 30 dolcow taka ale wysylka itd wyjdzie z 300 zł jak nie lepiej... to chyba sie nie oplaca placic 2 razy wiecej za blende niz klape dojdzie jutro jak dorezam pomaluje wrzuce foto pozdro
slepy Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 ja swoja wyrwałem za 200zł z wysyłką kompletną, tu jest patent na brak blendy [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 19:24_________________________________________________Jeszcze jeden przykład :gwizdanie:
pawullonn Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ja swoja wyrwałem za 200zł z wysyłką kompletną, tu jest patent na brak blendy [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 19:24_________________________________________________Jeszcze jeden przykład :gwizdanie: ta biała
Kawul Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Nie nie, ja wole z dlugiej rezac krotka ;D nie interesuje mnie robienie na "gładko" ma byc blisko oryginału.. Biala ładna ale po co zrobiona na 2d? przypatrzcie sie jak ktos spier... ten bok, bo rowny to ON napewno nie jest ! :polew:
HaVoK Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Nie nie, ja wole z dlugiej rezac krotka ;D nie interesuje mnie robienie na "gładko" ma byc blisko oryginału.. Biala ładna ale po co zrobiona na 2d? przypatrzcie sie jak ktos spier... ten bok, bo rowny to ON napewno nie jest ! :polew: Moim zdaniem to tylko VT... :gwizdanie:
Kawul Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 W sumie masz racje po blizszym przyjezeniu sie, nie zwrocilem uwagi bo w ogole nie w moje gusta taka przerobka gdyby bylo ori i tak jak teraz stoi to co innego ale ok koniec OT
Zadymiacz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 w sumie z drugiej strony miales troche szczescie ze dorwales klape ja szukam xxx czasu i nie moge dorwac ..
Armi Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Dosyć długo wisiała, później wisiała następna (granatowa). Pojawiła się też trzecia ale była do naprawy :gwizdanie: Coś słabo szukasz albo szukasz tak jak ja - kompletnej, w kolorze i tanio
Zadymiacz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 nom armi miedzy innym tak jak ty szukam w miare calej zeby duzo przy niej sie nie narobic do stanu idelanosci hehe
Kowi87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 była dosc długo czerwona cała ale za 300 to nikt nie chciał
Zadymiacz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 trzeba było informować informować, chodliwy temat i byś pomógł hehe
Kowi87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 trzeba było informować informować, chodliwy temat i byś pomógł hehe co pewien czas na battalionie jest link
Zadymiacz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 trzeba było informować informować, chodliwy temat i byś pomógł hehe co pewien czas na battalionie jest link czasem przeglądam , to pewnie tak czasem i sie pojawia ;]
Rekomendowane odpowiedzi