macix85 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Witam od ponad pol roku jestem szczęśliwym posiadaczem tego autka . Dziś chciałem się nim pochwalić. Jest to oczywiście audi a4 b5 1,9 TDI 110km silnik kompletna seria, lekko zmieniona z wyglądu . na wyposażeniu : poduszki powietrzne ABS wspomaganie kierownicy podgrzewane fotele centralny zamek domykanie szyb z kluczyka podłokietnik halogeny itp.....
Chowix Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 No no Lampki nie są takie złe zderzak ja pierwszy raz taki widzę i mi nie przypadł do gustu Szerokości !
HaVoK Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Standardowo: 1. Koło 2. Gleba 3. Zderzak przedni do wymiany I jeździć + za kierownicę Szerokości
HaVoK Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Ojej, nie moje klimaty Czekałem na Ciebie I tak nie dałeś się ponieść dzisiaj Pewnie ta podsufitka
Inkognito Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 no zderzak asta maniana to już wole mój pocięty lampy też mi się nie widzą kiera super... trochę pracy i auto wyjdzie na ludzi...
kuternik Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 kolorek jak mój:) według mnie naćkane masz za dużo na przodzie samochodu . Jakieś ładne duże koło i auto na prawdę będzie dobrze wyglądało
mrogal Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Ojej, nie moje klimaty mialem pisac ze gustownie i Pan do Ciebie
I r o Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 gdyby nie ten przód kolego, to było by całkiem przyzwoicie (czyt.normalnie) a tak trochę trąca to remizą-garaż jeżeli chcesz tu pogościć trochę dłużej to niestety ale przód auta out
macix85 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 co do przodu to lamy mi się podobają sam je wstawiłem a zderzak to fakt lipa straszna ale z takim ja kupiłem bo blachy i silniczek to żyleta. Zderzak na pewno do zmiany tak długo to odkładałem bo miałem ważniejszych pare rzeczy do zrobienia ale teraz się za to zabiorę. Pozdro
biker110 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Najwazniejsze, ze podoba sie Tobie!!! Nim ktos cos powie, niech najpierw pochwali sie swoja A4.
Armi Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Najwazniejsze, ze podoba sie Tobie!!! Nim ktos cos powie, niech najpierw pochwali sie swoja A4. Zapraszam do mnie :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Najwazniejsze, ze podoba sie Tobie!!! Nim ktos cos powie, niech najpierw pochwali sie swoja A4. Zapraszam do mnie :gwizdanie: kopa chcesz sie swiatu chwalic
Armi Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Najwazniejsze, ze podoba sie Tobie!!! Nim ktos cos powie, niech najpierw pochwali sie swoja A4. Zapraszam do mnie :gwizdanie: kopa chcesz sie swiatu chwalic Nie ma czym
Rekomendowane odpowiedzi