Rafal1988Lodz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 oslony pod te hamulce masz tez zalozone?
huzio00 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 osłon narazie brak foto z weekendowych prac: body s4 ukończone picture uploading post a picture pic host uploading images image uploader
GorylTST Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Taki fajny projekt i to na TST Te fele robią niesamowitą robotę razem z wypełniającymi je hamulcami Jesteś z Pawłowa może? Bo chyba kupiłem od Ciebie klapę do swojej jakiś miesiąc temu
huzio00 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Taki fajny projekt i to na TST Te fele robią niesamowitą robotę razem z wypełniającymi je hamulcami Jesteś z Pawłowa może? Bo chyba kupiłem od Ciebie klapę do swojej jakiś miesiąc temu dzięki tak z Pawłowa jestem.
MatUSh Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 No wreszcie poskładane do kupy Zdziera papę z dachu za***iście
huzio00 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No wreszcie poskładane do kupy Zdziera papę z dachu za***iście lepiej późno niż później
slavko87 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 gwint planujesz zamontowac? Brakuje jej jeszcze dobrej sesji i gleby
huzio00 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 będzie i gwint nawet już jest w moim posiadaniu tylko obecnie jest jeszcze na innym aucie Marcin a Ty teraz czym się poruszasz??? co powiecie na takie naklejki?
JONNYxPL Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mi osobiscie te neklejki sie podobaja zalezy kto jaki ma gust
Sobon3R Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Do tego projektu jak najbardziej te naklejki pasują Świetny egzemplarz + te felgi niby niepozorne a robią robotę strasznie z tym body s4
enczu Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wiem, że może niektórzy mogą mi zarzucić, że co chwilę gdzieś coś krytykuję a sam nie mam super pomodzonego auta, każdy robi auto pod siebie, ale jakoś mi te wlepy nie leżą, może dlatego, że tylko kojarzą mi się z oplem calibrą Wypowiadam się, bo widziałem ostatnio na żywca takie naklejki tylko czarne na czerwonej a4, no i jakoś tak średnio mi przypadły do gustu, ale jeszcze raz powtarzam podobać mają się Tobie nie wszystkim na forum
huzio00 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 w calibrze quattro by nie pasowało tu miały pasować kolorem pod zaciski Autko przeszło małą pielęgnację lakieru pozbyłem się drobnych rysek i solidnie nawoskowałem przed zimą.
matush101 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Bardzo ładna furka. Super alus. Pozdrawiam
MARCIN607 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Marcin a Ty teraz czym się poruszasz???szkodnikiem :-)A że Tak zapytam ten ślubny strój to Twój? ?
Sobon3R Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Fajne zdjęcia w tym ślubnym przybraniu
Sebastiano87 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Kolorek srebrny najładniejszy, bo sam ma taki he. Wiecie co szkoda że helmuty nie zrobili tych tzw zaślepek na spryski płaskich w zderzaku s4 b5. Mogli to zrobić tak jak w mordzie z rs4 lub poczciwy zderzaku poliftowym ale z opcio ksenonów że są poprostu płaskie a nie takie odstające kartofle. Bardziej mi się podobają poprostu zaślepki płaskie na spryski w b5 I co dziwne ciągle mnie to razi. Musze iść do psychologa.
pioteros Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 huzio te dystanse przod pod tarcze kto ci robil ? ile to kosztowalo ?
Rekomendowane odpowiedzi