kujawaPGN Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Oddaj swoje lampy niech nałożą ci nową wartstwę odbłyśnika to zobaczysz jak dobrze świecą polifty. noo chiba że tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 nawet nie słyszałem o tym , że mozna jeszcze raz nałozyć warstwe odbłysnika...a tak z ciekawości ile takie cos kosztuje?? no i oczywiście trzeba rozebrac lampe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 też bym chętnie oddał lampy ale cena mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dzisiaj przyszedł od kolegi z forum zamiennik kata i przy okazji nie mogłem odpalic auta wiec nowy Akku także zawedrował pod maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Przejrzałem właśnie cały wątek i gratuluję postępów Ładny kolorek, też na początku chciałem taki kupić Generalnie widzę że puki co wszystkie zmiany na plus A na blacharkę też pewnie przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 od kogo ten zamiennik ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 sokal no jakos sie staram pomalutku.... f16mysliwiec od kolegi YATES dzisiaj zamontowałem.....okazało sie ze kata miałem całego w srodku i raczej przypchany bo cały czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jakie różnice po wywaleniu kata? duża czarna chmurka za autem teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jakie różnice po wywaleniu kata? duża czarna chmurka za autem teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kujawa ...dobrze jest takie efekty uboczne jak napisałes to sa w golfie 2 1.6 diesel bez kata ze nic za nimi nie widac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 z chmurką se jaja robiłem przecież chodzi mi czy np w dzwięku na jałowym coś się zmieniło?? bo widziałem na filmiku gdzieś w sieci jak gościowi po wywaleniu kata fajny dzwięk się tworzył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 w moim odczuciu na jałowym jest bez zmian ale zaczeła głośniej tak jakby turbinka świszczec ale czy to ona to głowy nie daje;P..w zamienniku sa takie łusk8 jak w strumiennicy wiec moze to przez to;P nie wiem nie znam sie...jest dobrze..pali , jeździ czego wiecej chciec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 właśnie chodzi mi o słyszalną turbawke jaki koszt takiego zamiennika jeśli można zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 172 z wys ok forumowicza a na allegro ok 220; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A niewiecie do silnika V8 3.6 sa takie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 od kilku dni autko mało było używane , poniewaz rurka olejowa turbiny zaczeła lac olejem ..dzisiaj wymieniłem na inna i przy okazji zmieniłem kruciec wodny który mi lekko ciekł od kilku miesiecy...przy okazji okazało sie , że w zaworku n75 czy coś takiego ktos wczesniej przykleił ułamana czesc super-glue....chciałem kupic no0we ale 480zł z interkarsu mnie dosłownie wypchneło przez drzwi...jutro bede swoje miał profesjonalnie sklejone.........jutro walne kilka fotek ---------- Post dopisany 24-11-2012 at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany 21-11-2012 at 19:01 ---------- na dobry poczatek to ustrojstwo miałem złamane , ale dalem sobie z tym rade i przy okazji wskoczyły nowe wezyki , poniewaz podczas wymieniania króćca naderwałem stary waz ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- na dobry poczatek to ustrojstwo miałem złamane , ale dalem sobie z tym rade i przy okazji wskoczyły nowe wezyki , poniewaz podczas wymieniania króćca naderwałem stary waz ---------- Post dopisany 26-11-2012 at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany 24-11-2012 at 20:31 ---------- dzisiaj przyszły 2 paczuszki oczywiście wtryski już w aucie zamontowane , a moje z afna u kumpla w 1Z i w obydwu przypadkach czuc róznice...czekam na redukcje weża i bede montował niebawem turbawke i pojade wystroic wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A potem ludzie się dziwią jak ktoś napisze "auto doinwestowane"... piękna taka nowiuśka turbawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 zoabczymy jak to bedzie chodziło ..oby tak jak wyglada;P....zastanawiam sie czym wyczyścić wszystkie przewody w środku które ida do turbiny.... ---------- Post dopisany 04-12-2012 at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany 27-11-2012 at 22:30 ---------- i przydała sie gwarancja na turbine..dzisiaj wysłana spowrotem do poprzedniego własciciela...wstawała tylko od 2500obr...podczas regulacji sztanga nic nie udało sie ustawic ........także mam teraz wsadzona seryjna turbawke...2 razy wsadzałem i nic nie dało a seryjna od poczatku wstaje takze wina w mechanice tej od awx ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- i przydała sie gwarancja na turbine..dzisiaj wysłana spowrotem do poprzedniego własciciela...wstawała tylko od 2500obr...podczas regulacji sztanga nic nie udało sie ustawic ........także mam teraz wsadzona seryjna turbawke...2 razy wsadzałem i nic nie dało a seryjna od poczatku wstaje takze wina w mechanice tej od awx ---------- Post dopisany 26-01-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 04-12-2012 at 22:02 ---------- wczoraj wysłałem turbine po raz 2gi i bede miał zupelnie nowa ...wsadzałem ta w sumie 5 razy...doszedłem do takiej wprawy , ze sam wszystko robie ponizej godziny;P nawet przekładałem sztange z druszka z moje do tej z zwx i dalej to samo ....zeby nie ladowac kasy w kurs do wrocławia i jazde z niedzialajaca turbina jak nalezy najpierw zamówiłem kompa u kostrza na próbe jak bedzie chodziło wszystko...jak bedzie dobrze to kompa sprzedam i pojade na strojenie....aha i sie okazało , ze mam kompa wsadzonego od passata (ktos wczesniej cos kombinował) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JONNYxPL Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 fajne bryka:) widze ze modzisz na calego:) a co z aluskami odemnie nie zakładasz do tej audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 jak od Ciebie?? chyba pomylka;P.. ---------- Post dopisany 07-02-2013 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-01-2013 at 01:07 ---------- dzisiaj zamontowałem druga turbine ktora wysłali mi zamiast tej pierwszej i okazało sie , ze zaczeła wstawac od 1900obr na dzień dobry...wsadziłem kompa od kostrza i autko zapierdziela...narazie takis etup zostaje w maju bede myslał nad fmic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi