matyss___ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 c20let ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- ja w serii miałem to co 1.8t ma w serii na turbinie a tam nima;P
matyss___ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 204 hp w serii ...a ja planuje phase 2 ;P nie pytaj..ale powinien byc szatan
kujawaPGN Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 strzelam: uturbione 2 litry, ~200KM ???
matyss___ Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) heh 2.0 ładny silniczek 1.8 brzydki;P---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------dzisiaj robiłem fotke ---------- Post dopisany 17-10-2013 at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2013 at 22:26 ----------17 stron przekopałem i znalazłem zakurzony swój temat.....miałem inne zajecia niż pisanie postów w temacie....kilka słów o autach...opal: cel osiagniety 280-300 koni siedzi i o to chodziłoaudi..jeździ chociaz jakis czas temu borykałem sie z brakiem mocy ..a przyczyna było poluzowane turbo (!!!WTF?) tak czy siak temat ogarniety..standardowo jak co roku kończa mi sie łożyska z przodu ..wiec zamówiłem nowe wczoraj SKF....a przy okazji wskocza nowe tarcze na przód i klocki (ten zabieg mailem wykonac rok temu ale zajełem sie oplem wiec teraz jest odpowiedni czas) ..pomalutku zaczynam sie szykowac do zimy....planuje za kilka dni autko podnies zarówno z przodu jak i z tyłu o 4 cm ( z powodu oczywiście Żona jeździ do pracy raz na 6 rano a raz na 14 i na letnich wiec wpakuje takze zimowe opony , ponieważ rabnkiem łapia juz przymrozki nic tylko patrzec jak walnie śniegiem) hehe EDIT: 13 X 2014 czas odświerzyc kotleta.... zielony paździeż nadal jeździ i ma sie dobrze,,w tamtym tygodniu dostał cała nowa dupke gumowa: czyli ..wszystkie elementy gumowe które znajduja sie na tyle auta (lemforder + 2 gumy mahle) , łaczniki stabilizatorów (ate),przewody hamulcowe miedziane i gumowe i moje sanki okazały sie dośc mocno skorodowane wiec wpadły "igły" odnowione , wyczyszczone i zakonserwowane..na koniec zbierznośc wszystkich kółek i od razu poprawił sie komfort jazdy..oto kilka fotek z prac: jakby ktoś sie zabierał za taki remont to odpisze na Pw ile to wszystko kosztuje Edytowane 13 Października 2014 przez matyss___
Panzol Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Pokrywa silnika Opla. To jest to!!
misiek95 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Kawał roboty z tym remontem tyłu w q bedziesz na spocie w niedziele?
Al@n Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 elegancko nareszcie zamontowałeś sanki ode mnie po fotkach widzę ze wydech chyba podejdzie
matyss___ Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) a no zamontowane ..wydech dzisiaj przymierzałem na kanale od spodu i pasuje ..takze rozliczymy sie przy najbliższej okazji....chyba , ze w zamian chcesz mój? ehhehe czas troszke odświerzyc temat...a wiec autko dostało nowe wnetrze recaro materiałowe + tydzien temu odebrałem auto z kompletnego malowania ...wszystkie drzwi błotniki i klapa nowe..nowe 4 dolne listwy w drzwiach...grill rs oto kilka fotek robionych dzisiaj po 21 takze juz było przyciemno ..niebawem zrobie lepsze fotki EDIT 25 07 2015 3 dni temu do autka wpadł nowy olej , + wszystkie filtry + wentylator od klimy bo sie spalił i sprężarka która tez trafiło....klima została nabita i jest git...pod maske wpadło podszybie z osłana na aku od polifta + osłona na filtr od polifta ..szukam jeszcze tylko osłone na silnik od AFNa...aha fotele sa od s4b5 Avant..bez problemu wchodza do sedana jak sie ma flexa (+ fartuch na narty) oto fotki robione dzisiaj Edytowane 25 Lipca 2015 przez matyss___
misiek95 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 No kurde nie to auto na zewnatrz i wewnatrz. Gwinta sie pozbyłes?
matyss___ Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 gwint ciagle w aucie ale wysokośc ustawiona pod żone
Rekomendowane odpowiedzi