Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aj dobrze wyszło,podobywuje mi sie:decayed:

Opublikowano

Teraz widać potęgę koloru, świetna robota !!!

Uważaj tylko bo pod Heliosem kradną zderzaki hehe

Opublikowano

Wiec tak jestem po sofcie i wynik jak dobrze pamietam w granicach 174ps i 350Nm, liczylem na wiecej:grin: no ale paliwa brak , jutro powinienem miec wykres to zapodam:whistling:

Dzieki wielkie za komenty i ciesze sie ze zderzak podoba sie:hi:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 01:08 ----------

Kiepskie foto ale taki finał zderzaka 20140427_115027_zps622bab8d.jpg

Opublikowano

Wyszla klasa :o Czekam na jakas sesje :cool:

Opublikowano

No ładnie to wyszło , daj lepsze foty

Opublikowano

w niemczech prawdopodnie zrobie profi sesje i moze jakies wideo

Opublikowano

przód bym wypchnął jeszcze trochę i będzie :kox:

Opublikowano

rejestracje wyrzuc bo szpeci

Opublikowano

w c*pe jest :thumbup1: jedynie rejka trochę psuje efekt, bo fajnie gdyby sie fmiczor deliktanie przebijał zza kratki, ale i tak MEGA :kox:

Opublikowano
w c*pe jest :thumbup1: jedynie rejka trochę psuje efekt, bo fajnie gdyby sie fmiczor deliktanie przebijał zza kratki, ale i tak MEGA :kox:

jakby się dało normalnie jeżdzić bez blachy to spoko, a tak 500zł drogą nie chodzi:wink:

Opublikowano

wiecej nie wypcham przodu, szkoda nadkoli, dzisiaj mierzylem przod i jest 57.5:naughty:

Panowie a co do rejki to tak, zostanie tam gdzie jest, chce opusic kraj bez mandatu czy zabranego dowodu, chodz chyba rejka za nisko jest i za to tez chyba karaja-wie ktos cos?

Opublikowano

wiecej nie wypcham przodu, szkoda nadkoli, dzisiaj mierzylem przod i jest 57.5:naughty:

Panowie a co do rejki to tak, zostanie tam gdzie jest, chce opusic kraj bez mandatu czy zabranego dowodu, chodz chyba rejka za nisko jest i za to tez chyba karaja-wie ktos cos?

ja tak przelatałem cały tamten sezon, i nie było problemu, przyjebali się jak leciałem bez, i miałem ją za szybą:wink:

Opublikowano

dlatego wole ja miec na zderzaku, do sesji czy na zlot wyleci :wink:

Opublikowano

zrób jakieś fotkie doswietlone tego frontu bo nie mam co wrzucac na fanpage:grin:

Opublikowano
zrób jakieś fotkie doswietlone tego frontu bo nie mam co wrzucac na fanpage:grin:

:polew: Kowi maszyna wypasiona na maxxxa trzeba słać w świat :naughty:Popieram lepsze foto:decayed:nie chowaj sweet front-u:jerk: dupeczkę już nam pokazałeś pokaż twarz:grin:

Opublikowano

Spokojnie ogarnę cos w tym tygodniu tak mysle:wink:

Opublikowano
Dla mnie mega furka, tylko nie wiem czemu ale na rotorze widziałbym jakiś kolor :D

Rotor zostaje tylko w oryginale :wink:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

20140428_001129_zpseadc6fcc.jpg

20140428_001203_zps31bf51c8.jpg

A tak dmucha hybryda

Hybryda_zpse7074e7c.png

Opublikowano

zdrowiutko, tablica z przodu psuje efekt ale rozumiem że być musi :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...