Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Slava pięknie rzeźbisz - jest na czym oko zawiecić :decayed:

thx staram sie:wink: body ukoncze to bedzie lux tylko nie wiem jaki obrac cel bo jeszcze sie nie zdecydowalem, poki co jest przedni zderzak s4, tylny jest tylko trzeb zaplacic za niego:polew:

mysle nad czyms takim jak na foto poznizej body od s4 bez list na drzwiach

s4mat_zpse223ddfc.jpg

Opublikowano

na foto to raczej body z rs... ja mam bez listew ale problem jest z progami zeby je ladnie spasowac z blotnikami, a ponoc tych progow nie zabardzo zeby spawac... takze szpachla raczej... jest temat o montazu progow sa moje progi (coprawda mam juz wszystko poprawione) ale pierwsze spasowanie takie z biegu to lipa...

---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ----------

a chodzilo mi o dolne listwy te przy progu :wink:

Opublikowano

wiem ze nie uzyskam takiego efektu jak na tym foto bo body od rs4 ale zrobie gladkie drzwi jak mrogal ma bez list dolnych i gornych, zobaczymy jak to wyjdzie:wink:

---------- Post dopisany 19-01-2013 at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2013 at 20:22 ----------

Mala sesja po myjce

20130119_161739_zps76e62cd7.jpg20130119_161810_zps3a9c15d6.jpg20130119_161822_zps11343f78.jpg20130119_161853_zps99132f11.jpg20130119_161926_zpsa2ec6eb1.jpg20130119_162218_zps7b55f50c.jpg20130119_162300_zps05b77e30.jpg

na tyl brakuje jeszcze lotki ala bmw i zdezia od s4 ktory prawie juz jest:naughty:

Opublikowano

Chciałbym, żeby moja tak wyglądała :slina:

Opublikowano

ten kolor to jest baaaaajka:jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:

Opublikowano
Chciałbym, żeby moja tak wyglądała :slina:

pomalutku a do celu:wink:

Opublikowano

Moja raz, że przedlift, a dwa, że mały low budget project :naughty:

Opublikowano
ten kolor to jest baaaaajka:jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:

ten kolor to byl jeden z dwuch ktorych szukalem:wink: na zywo o wiele lepiej sie prezentuje niz na foto no ale przecierz wiesz:decayed:

Opublikowano

dasz gwint, kolo, pare detali i bedzie malina, mam grila polifta jak bys chcial:wink:

Opublikowano

wlasnie zamowilem sobie tablice z taka czcionka :) bo ta co ja mam jest jednak przypalowa :decayed:

Opublikowano
wlasnie zamowilem sobie tablice z taka czcionka :) bo ta co ja mam jest jednak przypalowa :decayed:

przypalowa ale ladniejsza, ja kupujac blache ta wybralem zeby jak najmniej przykuwala uwage ale wiadomo jak bedzie kumaty pies to i ta zatrybi ze ni ori

Opublikowano

no ja z tym nie mam problemu bo mam ori kwadratowa w bagazniku, ale jezdzac po miescie wlasnie nie chce zeby sie mocno w oczy rzucała :decayed:

Opublikowano

Właśnie widzę, że wygląda prawie jak oryginał :thumbup1:

Opublikowano

ładnie się prezenci:drool3:

Opublikowano

Tobie ona nie pomoze, do Ciebie to i tak sie dorycia za ta nie dopracowana blede :grin:

Opublikowano

prawie ehhe a co widzialem w PL najlepsze szkoda ze foto nie machlem, ori US blacha ale ucieta czy jak dlugosc ja te nasze:grin:

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

no ja z tym nie mam problemu bo mam ori kwadratowa w bagazniku, ale jezdzac po miescie wlasnie nie chce zeby sie mocno w oczy rzucała :decayed:

tez mam w bagazniku ale stara EU wrazie wu i obym jej nie musial wyciagac:decayed:

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

ładnie się prezenci:drool3:

jeszcze lepiej bedzie jak body ukoncze:wink:

Opublikowano

dasz gwint, kolo, pare detali i bedzie malina, mam grila polifta jak bys chcial:wink:

Ja mam ori grill z RS4 :naughty:

Opublikowano

Ja mam ori grill z RS4 :naughty:

to juz widze ten low budget projekt jak od rs4 grila zaczynasz:decayed: tez docelowo mial byc u mnie rs4 gril ale padlo na s4:wink:

Opublikowano

Przypadkowo wpadł w moje ręce. RNS-D w środku też przypadkiem. Wóz pełen przypadków ta moja Audi :decayed:

Opublikowano
Przypadkowo wpadł w moje ręce. RNS-D w środku też przypadkiem. Wóz pełen przypadków ta moja Audi :decayed:

przypadkiem i z biegiem czasu sie wyraza cos z audiczki:wink:

---------- Post dopisany 23-01-2013 at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2013 at 19:38 ----------

I u mnie cos syplo sniegiem :naughty:

20130120_085618_1_zps44e7a0cf.jpg20130120_084308_1_zpse3a3fde4.jpg20130120_084544_1_zps2e0297eb.jpg20130120_084523_1_zps436e6c4c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...