Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] allroad 2.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam sie nad kupnem allroada 2.7 benzyna 2.5 diesel troche strach ...czy to jest dobry wybor jezeli chodzi o gaz? jakie ewentualne ceny montarzu?

Opublikowano

adekwatne do samochodu i zależne od marki instalacji :wink4:

Opublikowano

chcesz 2,7bit i nie stac Cie na benzyne? proponuje odpuscic bo naprawy sa kosztowne w tym aucie

Opublikowano

chcesz 2,7bit i nie stac Cie na benzyne? proponuje odpuscic bo naprawy sa kosztowne w tym aucie

tia :kox:

Opublikowano
  • Autor

a proponujesz jakiegos diesla w c5? chyb aza duzego wyboru nie ma

Opublikowano

wolalbym 2.5 tdi ale te nowsze na litere B (chyba byly juz w ostatnim wypuscie c5?) niz zagazowane 2.7bit

Opublikowano
  • Autor

wolalbym 2.5 tdi ale te nowsze na litere B (chyba byly juz w ostatnim wypuscie c5?) niz zagazowane 2.7bit

a jezdziles zagazowanym 2.7?

Opublikowano

zastanawiam sie nad kupnem allroada 2.7 benzyna 2.5 diesel troche strach ...czy to jest dobry wybor jezeli chodzi o gaz? jakie ewentualne ceny montarzu?

Nie zastanawiaj się wcale tylko kupuj i zakładaj lpg.

Kumaty gazownik i autko będzie pomykać jak na pb a kasa za montaż się zwróci.

Opublikowano

:good:
Opublikowano

braciak ma 2,7t , 300 KM na lpg.

kuzynka ma 2,5tdi V6 (ten stary)

wg mnie, osiągi, eksploatacja przemawia zdecydowanie za 2,7.

spalanie lpg - miasto 17-19 l; trasa lpg - 14-16 l (140-180km/h).

tylko 2,7.

Opublikowano

Ja bym brał 2.7 z instalką LR, ludzie śmigają 5.7 HEMI na LR i działa, ale bańki z LPG ogromne :blink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2.7 :good: w a6 to fajna i wygodna bryczka
Opublikowano

Kupuj 2,7 i zakładj LPG tylko nie oszczędzaj na gratach i załóż u jakiegos kumatego gazownika a bedziesz jeździł długo i bez awaryjnie

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

Co Ciebie tak śmieszy :chytry:? Silnik do gazu jak każdy inny, żadnych wynalazków w nim nie ma.

Opublikowano

Co Ciebie tak śmieszy :chytry:? Silnik do gazu jak każdy inny, żadnych wynalazków w nim nie ma.

smieszy mnie to ze ktos kupuje takie auto i zaklada gaz, cieniutko :gwizdanie: 911t tez mozna na gaz przerobic :cool1:
Opublikowano

smieszy mnie to ze ktos kupuje takie auto i zaklada gaz, cieniutko :gwizdanie: 911t tez mozna na gaz przerobic :cool1:

Proszę Cię :cool1:

Jakie auto?

C5 Allroad wartości 40 tysi (na oko).

Żaden luksus, żadna ekstrawagancja czy miliony złotych.

Opublikowano

Heres, nikt Tobie nie każe zakładać gazu do auta, a Twoja opinia cieniutko czy nie cieniutko jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Tak jak pisze soolek, stary allroad to już żaden luksus i jeżeli koszta pokonania 100 km grają rolę to nie ma co się szczypać tylko gazować. 911 też można na gaz przerobić, tylko z butlą będzie problem, może w schowku za tylnimi siedzeniami da się 40l upchnąć :mysli:

Opublikowano

allroad moze i stary ale utrzymanie jest dosc kosztowne[br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 15:59_________________________________________________

eres, nikt Tobie nie każe zakładać gazu do auta

gaz to ja mam w zapalniczce, a do dezla zakladac gaz :kox::no: zreszta niedlugo pojdzie cena w gore i skonczy sie...
Opublikowano

a jezdziles zagazowanym 2.7?

napisałem to pod kątem kosztów eksploatacyjnych i ewentualnych napraw bo kolega raczej tak rozpatruje wybór tych dwóch, a koszt serwisu 2.5tdi będize na pewno niższy niż 2.7 BiT na LPG w dodatku

nie mówie że gaz jest zły nawet do AGB :) bo sam chciałbym kiedyś mieć coś takiego