Skocz do zawartości
IGNOROWANY

R8

Radek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta beemka to mnie rozśmieszyła, jakoś śmieszna jest, nie wiem, z pyska sie śmije, moze i moczne bedzie, ale sie śmieje drań! ;P

Opublikowano

Bmka jest brzydka - jak to bmka :grin::bicz:

Opublikowano

Przy tego typu autach wiele zależy od silnika, a w M10 -

655 HP and a top speed in excess of 215 MPH

Cholernie moczny. Już wiadomo czemu się śmieje...[br]Dopisany: 28 Maj 2007, 22:56 _________________________________________________W pysk, to jest 346km/h. Szybszy niż myślałem :tongue:

Opublikowano

pare dni temu widzialem pierwszy raz R8 na ulicy w Londynie i musze powiedziec ze jest KOX !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

mój "szwagier" widział taką w Niemczech na jakiejś stacji benzynowej gdy tankował swoje auto słyszał już ją z daleka ale myślał że to Ferrari, mówił że jest piękna i bardzo niska a te diodowe światła są piękne !!!

Opublikowano

R8 to jest too, ale wystarczyłby mi z niej silnik + A4 w Q :)

Opublikowano

Jak dla mnie to przesada.. :polew:

Opublikowano

nie no to jest przegiecie. to ma byc sportowy samochod a nie ekonomiczny. na wzbudzac dreszczyk pieknym dzwiekiem a klekotaniem.... :bicz: lambo, ferarri, porsche etc rowniez nie ma w wersji z gnojowka pad maska....

Opublikowano

Mi też to się nie podoba. Do R8 tylko benzynka :wink: Jak sport to sport a nie eko :grin:

Opublikowano

spokojnie :evil: diesel ma teraz takie same osiagi jak benzyna , zapomnieliscie juz ??bylo to juz kilka razy na forum :evil: motorek z Audi R10 TDI i te wszystkie lambo porsche itd dostana po d*pie :grin:

Opublikowano

ee tam dzwiek... to ma jezdzic a nie grac :evil:

Opublikowano

czytalem , ogladalem...ale trzymam sie swojego zdania :smiley:

Opublikowano

ee tam dzwiek... to ma jezdzic a nie grac :evil:

Dokładnie tak ja się z tym zgadzam!! Poprostu jesteście zazdrośniki i tyla jak "wam" nasze AFN'y dupska łoją na każdej krzyżówce i dlatego tak gadacie!!! :polew:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...