Hincó Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ta beemka to mnie rozśmieszyła, jakoś śmieszna jest, nie wiem, z pyska sie śmije, moze i moczne bedzie, ale sie śmieje drań! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Bmka jest brzydka - jak to bmka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Przy tego typu autach wiele zależy od silnika, a w M10 - 655 HP and a top speed in excess of 215 MPH Cholernie moczny. Już wiadomo czemu się śmieje...[br]Dopisany: 28 Maj 2007, 22:56 _________________________________________________W pysk, to jest 346km/h. Szybszy niż myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 nie kazda beemka jest brzydka ale ta akurat jest okropna, wyglada jak z kreskowki... co innego R8... cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 troche fotek ode mnie R8-ek lekko rozebranych + pare innych cukierkow http://konrada4.fotosik.pl/albumy/205148.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 pare dni temu widzialem pierwszy raz R8 na ulicy w Londynie i musze powiedziec ze jest KOX !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 mój "szwagier" widział taką w Niemczech na jakiejś stacji benzynowej gdy tankował swoje auto słyszał już ją z daleka ale myślał że to Ferrari, mówił że jest piękna i bardzo niska a te diodowe światła są piękne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 R8 to jest too, ale wystarczyłby mi z niej silnik + A4 w Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Audi R8 dieselek!! http://www.autokrata.pl/ogien/1876/audi_r8_na_rope/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak dla mnie to przesada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 R8 w TDI miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 nie no to jest przegiecie. to ma byc sportowy samochod a nie ekonomiczny. na wzbudzac dreszczyk pieknym dzwiekiem a klekotaniem.... lambo, ferarri, porsche etc rowniez nie ma w wersji z gnojowka pad maska.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mi też to się nie podoba. Do R8 tylko benzynka Jak sport to sport a nie eko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 spokojnie diesel ma teraz takie same osiagi jak benzyna , zapomnieliscie juz ??bylo to juz kilka razy na forum motorek z Audi R10 TDI i te wszystkie lambo porsche itd dostana po d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ja nie mowie o osiagach tylko o (nie mniej waznym jak dla samochodu sportowego czynniku) - DZWIEK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ee tam dzwiek... to ma jezdzic a nie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ee tam dzwiek... to ma jezdzic a nie grac typowe nastawienie wladzcy bocianow chyba nie sledziles tego watku jeszcze co? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12051.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 czytalem , ogladalem...ale trzymam sie swojego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 a juz myslalem ale jest chyba jednak jakas nadzieje dla ciebie..... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3360.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ee tam dzwiek... to ma jezdzic a nie grac Dokładnie tak ja się z tym zgadzam!! Poprostu jesteście zazdrośniki i tyla jak "wam" nasze AFN'y dupska łoją na każdej krzyżówce i dlatego tak gadacie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi