wesoly1601 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Widzę że koledzy się przednio bawili! Kiedy jest ten letni zlot? bo pewnie tam już się będę chciał pojawić! Jakaś majówka planowana?
Gość trueogre Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 i to będzie szybka piłka... BAN :polew: :polew: adasia wyślij. On wczoraj banowanie już przetrenował adaś odesłał Schumachera do pit stopu :polew: Dzięki wszystkim za ekstra zabawę
Mad_MAX Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 Ziomyy, gdzie wrzucic fotones co by bylo szybko i przyjemnie ?? Fotosik , Plikus , wrzuta , picasa czy cos innego ???
sfinks Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witamy wszystkich My też już w domku ale dopiero teraz na kompie impreza nie zapomniana szkoda że nie byłem w piątek ale na letnim to soooobie odbije fajnie że znowu was zobaczyłem [niektórych pierwszy raz] mordy wy moje i jak to powiedział pewien kolega jesteście KLASA KOŃ schiller i Justyna dzięki za ...wszystko co zrobiliście a było tego dużo by ogarnąć taką imprezę i tyle dzików z każdego regionu naszego kraju i nie tylko SZACUNECZEK jeszcze raz :notworthy: :notworthy: i dzięki wszystkim za przybycie oby nas było coraz więcej stałych zlotowców - wywrotowców
Gość NyPal Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Witam wszystkich - my też dotarliśmy cali i jest KLASA KOŃ ! Fotek jest od zaje......! Jak przejdą wstępną cenzure to na chomika zapodam w jednej paczuszce. Organizacja gicior Jest KRAKÓW jest ZABAWA - ale jakby nie było OPOLA byłoby smutno.... !!! ......texty ze zlotu....bardzo poszę! CHYBA JESTEM NAJEBANY !!! ( powiedział Zuku w niedziele nad ranem- wtajemniczeni wiedza o co bangla)
sfinks Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 A WY WOGÓLE TO COŚ PIJECIE???? by zuku jak przyszedł do nas z fla....
jarko Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Widzę że koledzy się przednio bawili! Kiedy jest ten letni zlot? bo pewnie tam już się będę chciał pojawić! Jakaś majówka planowana? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26290.0
malik Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Fotek jest od zaje......! Jak przejdą wstępną cenzure to na chomika zapodam w jednej paczuszce Wrzucaj na bieżąco na picasse a nie w jakieś paczuszki będziesz pakował
cayenne Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 http://picasaweb.google.pl/m.wlodarczyk3001/Aaaaaa
Mad_MAX Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 a fotek dalej nie ma Jak na zlocie NUDY :polew: to po co fotki robic :polew:
andi_a4 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 super że się zlot udał . miło się czyta jak jest tyle zadowolonych osób :oklaski: dla organizatorów i na następnym napewno sie już pojawię :th:
Mad_MAX Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 Jak by cos to foty dla nie wiedzacych sa w pierwszym poscie !!
angela Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ja tez chcialam ze swojej strony podziekowac wszystkim......za swietna zabawe..... :th: :oklaski: Niech zaluja Ci co nie byli.... A teraz czekamy na letni.....
pieruuk Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dzięki wszystkim za impreze "klasa koń" Jako nowy w tym wypasionym towarzystwie jestem pod wrażeniem organizacji, atmosfery i całego weekendu. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na następnym zlocie. PS. Kilka moich fotek http://picasaweb.google.pl/Patryk.Pietron/A4Klub
alvaro Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 "guten morgen" Schiller debeściak i jego mafia też jest debeściak :th: :th: :th:
Gość gugas Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Panowie Impreza WYPAS!!! Łódź dziękuje organizatorom za wszystkie atrakcje i piękny weekend. Tylko czemu ja jeszcze zdycham.... :gwizdanie:
Gość kulig Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 My rowniez dziekujemy organizatorom no i C.Mile i Łukaszowi-r za super wieczor
Rekomendowane odpowiedzi