_sobol_ Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Wczoraj przy sprawdzeniu stanu oleju wkładając bagnet ułamał sie przy pierwszym plastiku, teraz pytanie czy wpadł do miski ? Czy siedzi w rurce ? Jak go wyjąć ? Jeśli jest w misce to wiadomo odkręce miskę. Jakieś teorie ? I przy okazji ile oleju wchodzi do 2.8 żebym zalał prawidłowo.
Czaro_22 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Spróbuj ściągnąć tą plastikową osłonę co wkładasz bagnet, powinno się udać wyciągnąć ułamany bagnet. A co do oleju to około 6L ale radzę wlać 5.5 i kontrolować poziom
_sobol_ Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 I tu jest problem, bo nie mam żadnej osłony jest tylko ta rurka aluminiowa czy tam metalowa bezposrednio do miski, a bagnet złamał sie około 2cm Teraz dowiedziałem sie ze teoretycznie jeśli wpadł do miski to powinien wyłapać go magnes przy misce? Już nie wiem co robić czy iśc zdejmować miske czy kombinować coś innego
silenthunter Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 moze jak bedziesz zlewal olej to wyplynie
_sobol_ Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Po skonsultowaniu sie z 4 mechanikami, miski nie rozbieram póki co gdyż jest to bez sensu, po 1 magnes z misce sciagnie ten kawałek po 2 na smogu jest sitko które nie przepuści tego dalej, nawet gdyby magnes nie zdał egzaminu, tak wiec czekam do wymiany oleju i wtedy wyciagne ten kawałek. Pytanie po za konkursowe Czy do wszystkich audi bagnety są takie same ? czy musze szukac konkretnie od 2.8
przemol19811 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Po skonsultowaniu sie z 4 mechanikami, miski nie rozbieram póki co gdyż jest to bez sensu, po 1 magnes z misce sciagnie ten kawałek po 2 na smogu jest sitko które nie przepuści tego dalej, nawet gdyby magnes nie zdał egzaminu, tak wiec czekam do wymiany oleju i wtedy wyciagne ten kawałek. Pytanie po za konkursowe Czy do wszystkich audi bagnety są takie same ? czy musze szukac konkretnie od 2.8 kolego ... bagnety nie są takie same i nie daj się naciągnąć w aso . Przerabiałem ten temat bo terz złamałem bagnet i próbowali mi wcisnąć co mieli. wyjmij miarke i adapter plastikowy i jak będziesz kupował patrz na długość. musi być idealnie taka sama. Areszta może sobie latać w misce smok nie pociągnie bo jestr sito...
valokuvaaja Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 manuale podaja, ze do AQD wchodzi od 6.1 do 6.6 L
szymus_k Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zobacze dzisiaj w szopce czy mam taki bagnet i dam znać-gdzieś powinien leżelć ale nie jestem na bank pewien. Jak znajdę to podeśle;)
rafi_a4 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 u nas koles ma szrot i same audiczki wiec jak bys chcial to moge ci wyslac numer na pw
_sobol_ Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Znalazłem za 30 zł od 2.8 tylko nie wiem jaki to rocznik, ciekawe czy ma to jakies znaczenie
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Znalazłem za 30 zł od 2.8 tylko nie wiem jaki to rocznik, ciekawe czy ma to jakies znaczenie rok raczej bez roznicy, zwroc uwage na to czy to 174 czy 193 konny silnik bo tu moze byc roznica ale pewnosci niemam
moskal Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 ułamał sie przy pierwszym plastiku po 1 magnes z misce sciagnie ten kawałek wytłumacz mi jak magnes przyciągnie plastik ????? plastik bedzie siedział na sitku, nie przy zadnym magnesie
_sobol_ Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 kolego drogi tak sie składa że w ułamanym kawałku nie było samego plastiku... leżał sobie spokojnie na dnie miski
moskal Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 kolego drogi tak sie składa że w ułamanym kawałku nie było samego plastiku... leżał sobie spokojnie na dnie miski do kogo ty piszesz ???
Kali S4 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 kolego drogi tak sie składa że w ułamanym kawałku nie było samego plastiku... leżał sobie spokojnie na dnie miski do kogo ty piszesz ??? raczej do Ciebie,ułamał mu się bagnet a nie plastik
moskal Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 jesli do mnie to musi chłopak wrócić do podstawówki - niestety
Rekomendowane odpowiedzi