Wandej Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 W GTA3 była dobra misja gdzie trzeba było dziwki pozbierać z okolicy i do burdelu odwieźć Od razu nie wpadłem na to że autobus potrzebny:decayed: GTA każde daję radę
miedzikos Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wandej, każde po za 4 która dla mnie była mega wtopą
swiezak84 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wandej, każde po za 4 która dla mnie była mega wtopą no to chyba tylko dla Ciebie ja 4 przeszedłem chyba z 5 razy i obydwa dodatki po 2-3. ale fakt jest faktem ze san andreas bylo takie bardziej...no nie wiem co ale było
Tommy Gun Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Nie miałem okazji łupać w V ani poprzednie części, za to doskonale pamiętam Gta 2. Jedno zadanie polegało na tym żeby za***ać autobus i zbierać ludzi z przystanków. Jak autobus się zapełnił, trzeba było udać się do fabryki wytwarzającej hot dogi Stało się na takiej wielkiej kracie a ludziki posłusznie sobie stąpały w kierunku maszynki do mięsa hehe. Inne zadanie to kradzież wozu strażackiego, po czym w specjalnym warsztacie goście przerabiali armatkę wodną na miotacz ognia. Trzeba było pojechać do dzielnicy Zaibatsu i spalić ich jak najwięcej, miazga. Tutaj też są takie jazdy ??
PABLO Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Nie miałem okazji łupać w V A jak miałeś łupać jak przesunęli premierę na jesień
Remik-A4 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 17 / 09 / 2013 na PS3 i X360 na PC ponoc w 2014 ...ale beda tekstury obraz bedzie do ladnego podkrecenia wiec trzeba czekac http://www.rockstargames.com/newswire/article/48591/grand-theft-auto-v-is-coming-9172013.html
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Nie miałem okazji łupać w V ani poprzednie części, za to doskonale pamiętam Gta 2. Jedno zadanie polegało na tym żeby za***ać autobus i zbierać ludzi z przystanków. Jak autobus się zapełnił, trzeba było udać się do fabryki wytwarzającej hot dogi Stało się na takiej wielkiej kracie a ludziki posłusznie sobie stąpały w kierunku maszynki do mięsa hehe.Inne zadanie to kradzież wozu strażackiego, po czym w specjalnym warsztacie goście przerabiali armatkę wodną na miotacz ognia. Trzeba było pojechać do dzielnicy Zaibatsu i spalić ich jak najwięcej, miazga. Tutaj też są takie jazdy ?? Są podobne akcje:wink: gta4 nie przeszedłem nie grałem zbyt wiele bo strasznie problematyczna ta gra była pod wzgledem sejfów itd, przynajmniej te pierwsze wersje(miałem ori) Gta2 była konkret ale w muliplayerze, do dzisiaj grywam sobie na sieci:kox: takto dobrze gta3 wpominam, tam też była fajne wojny gangów:kox: vice city mam na telefonie obecnie:facepalm:
swiezak84 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 17 / 09 / 2013 na PS3 i X360 na PC ponoc w 2014 ...ale beda tekstury obraz bedzie do ladnego podkrecenia wiec trzeba czekac Grand Theft Auto V Is Coming 9.17.2013 | Rockstar Games wrzuciłem filmik 5 postów wyżej...
Nowak_zg Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 jak tam panowie pre-ordery kupione ? ... a moze kupione juz pre-ordery na ps4 ? ( w empiku dostalem info ze w niemczech podobno preordery wyprzedane na ps4 ... ) ja stwierdzilem ze kupie ps4 jak wyjdzie gra warta tego zebym kupil ps4. narazie skoro gta V wychodzi tez na ps3 ... to kupiony pre-order i 17 wrzesnien ide po odbior cena wstepnie ustalona jest w empiku na 249zl.... wiem ze w internecie mozna znalezc za 219zl ale nie chcialo mi sie jezdfzic po sklepach i patrzec bo na bene bym wydal wiecej niz te 30zl roznicy ani czekac az przyjdzie pocztą .... jest jeszcze edycja specjalna za lekko ponad 300zl i edycja kolekcjonerska za lekko ponad 500zl
insane_Infinity Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 a co tam ....Edycja Kolekcjonerska już dawno zamówiona
Aron21 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Nie wiem skąd masz informacje że są w niemczech preordery na Ps4 , jak oficjalnie Rockstar zapowiedziało że nie zamierza wypuszczać gta V na PS4 i XOne A co do samego zakupu na xbox czy ps3 polecam sklep NOR-BIT :: konsole / gry / akcesoria / serwis :: sklep z grami i konsolami NORBIT.PL - Ziomek z miasta Milicz Gta V w wersji PL na xbox i ps3 za 209zł taniej nigdzie nie widziałem w necie Odbiór gry od rana 17.09 :decayed:
Nowak_zg Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Nie wiem skąd masz informacje że są w niemczech preordery na Ps4 , jak oficjalnie Rockstar zapowiedziało że nie zamierza wypuszczać gta V na PS4 i XOne A co do samego zakupu na xbox czy ps3 polecam sklep NOR-BIT :: konsole / gry / akcesoria / serwis :: sklep z grami i konsolami NORBIT.PL - Ziomek z miasta Milicz Gta V w wersji PL na xbox i ps3 za 209zł taniej nigdzie nie widziałem w necie Odbiór gry od rana 17.09 :decayed: cos zle zrozumiales napsalem ze sa preordery na ps4 a nie gta V na ps4 .... ( chodzi o preorder na konsole ps4 ) w PL juz sa w empiku ... zapowiadana cena konsoli 1700zl ... i ma wyjsc na listopad z tego co sie dowiedzialem
Aron21 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Nie wiem skąd masz informacje że są w niemczech preordery na Ps4 , jak oficjalnie Rockstar zapowiedziało że nie zamierza wypuszczać gta V na PS4 i XOne A co do samego zakupu na xbox czy ps3 polecam sklep NOR-BIT :: konsole / gry / akcesoria / serwis :: sklep z grami i konsolami NORBIT.PL - Ziomek z miasta Milicz Gta V w wersji PL na xbox i ps3 za 209zł taniej nigdzie nie widziałem w necie Odbiór gry od rana 17.09 :decayed: cos zle zrozumiales napsalem ze sa preordery na ps4 a nie gta V na ps4 .... ( chodzi o preorder na konsole ps4 ) w PL juz sa w empiku ... zapowiadana cena konsoli 1700zl ... i ma wyjsc na listopad z tego co sie dowiedzialem A sorka zwracam honor Myślałem że mówisz o GTA V A jeżeli już mówimy o PS4 i XOne to fakt faktem za wiele w specyfikacji się nie różnią ale PS4 bije właśnie Xone ceną Tak jak mówisz Ps4 w granicach 1700zł gdzie Xone 2100zł I fakt faktem trochę słabo wygląda lista gier prezentowanych na nowe konsole , a kupić konsolę aby zagrać przez pierwsze dni w Gt6 albo FM5 hmm to jak szczelić sobie w kolano i siedzieć w domu i czekać aż się zagoii samo ,a na Bf4 trzeba czekać do końca Grudnia aż wyjdzie. Tak patrząc na grafikę w trailerach to szału nie robi od poprzednich konsol
PABLO Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 jak tam panowie pre-ordery kupione ? ... a moze kupione juz pre-ordery na ps4 ? ( w empiku dostalem info ze w niemczech podobno preordery wyprzedane na ps4 ... ) ja stwierdzilem ze kupie ps4 jak wyjdzie gra warta tego zebym kupil ps4. narazie skoro gta V wychodzi tez na ps3 ... to kupiony pre-order i 17 wrzesnien ide po odbior cena wstepnie ustalona jest w empiku na 249zl.... wiem ze w internecie mozna znalezc za 219zl ale nie chcialo mi sie jezdfzic po sklepach i patrzec bo na bene bym wydal wiecej niz te 30zl roznicy ani czekac az przyjdzie pocztą .... jest jeszcze edycja specjalna za lekko ponad 300zl i edycja kolekcjonerska za lekko ponad 500zl Kolega Cię źle zrozumiał bo napisałeś w temacie GTAV więc myślał że chodziło Ci o tą część na PS4 której nie będzie. O konsoli pisz w tym temacie i temat już był poruszany, nie ma co się spieszyć http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/gra-x360-and-ps3-36271/index291.html#post3750985
jedrekx Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 ja zobaczę ile w wolnocłowej będzie kosztować (może coś taniej), a jak nie to zakup po urlopie
Nowak_zg Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 polecam te linki: ( oraz przeczytanie podsumowania z pierwszych postów ) IGN grało w GTA V! IGN kładzie łapki na GTA Online oraz trailer multiplayera w ktorym widac dosyc duzo gameplaya 10 Crazy, Awesome Things I Saw and Did in Grand Theft Auto Online - IGN
insane_Infinity Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 spokojnie jeszcze czas do 17 Września
Rekomendowane odpowiedzi