czorny_07 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja znaczek wyrezalem Mialem drugi i mi sie troche nudzilo masz termokurczliwego stickera? bo wygląda zacnie jak to zrobić krok po kroku hehe
HaVoK Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja znaczek wyrezalem Mialem drugi i mi sie troche nudzilo masz termokurczliwego stickera? bo wygląda zacnie jak to zrobić krok po kroku hehe Chyba każda naklejka typu stickerbomb jest termokurczliwa. kwestia cierpliwości, suszarki i zręcznych palców i gotowe
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 one nie są termokurczliwe, bo niby jak??? przecież wtedy wzór by sie zniekształcał, ona pod wpływem temp robi sie elastyczna
HaVoK Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 one nie są termokurczliwe, bo niby jak??? przecież wtedy wzór by sie zniekształcał, ona pod wpływem temp robi sie elastyczna No w zasadzie o to mi chodziło, tylko źle się wyraziłem Przy tej temperaturze pertole głupoty
roki1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Większość stickerbombów jest termokurczliwych więc można dostosować naklejkę do kształtu oklejanej powierzchni. Może się fragment trochę zniekształcić lecz jest to zauważalne dopiero z bliskiej odległości.
medik Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Beznadzieja taki znaczek w audi Stary golf, może i tak. Ale w audi nie pasuje.
slo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 kurde sam znaczek na tym dywanie wyglądał fajnie. Na budzie już średnio to się prezentuje
Santa Cruz Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Suabo. Do niczego nie pasuje - póki co wygląda jak ozdoba z wesela którą zapomniałeś zdjąć..
puzzel1 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 najlepiej umyj auto i wtedy zrob fotki, bo brud powoduje jeszcze gorszy efekt..
Rooney1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Tez mi srednio pasuje, moze ramke grila na czarno hmmm :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 15:54_________________________________________________ najlepiej umyj auto i wtedy zrob fotki, bo brud powoduje jeszcze gorszy efekt.. A co ma do tego umyte auto? Raczej przy minus 20 tego nie bede robil. Chodzi tylko o to jak mniej wiecej sie prezentuje to na aucie.
kamilglm Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Wg. mnie wgl to niewygląda, nie trzyma sie kupy :gwizdanie:
puzzel1 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 A co ma do tego umyte auto? Raczej przy minus 20 tego nie bede robil. Chodzi tylko o to jak mniej wiecej sie prezentuje to na aucie. tak jak napisalem, moim zdaniem inaczej by to wygladalo przy czystym nadwoziu co nie zmienia faktu że tak jak piszesz, możesz walnąć ramkę na czarno, albo też obkleić stickerami, żeby kółka z czymś się komponowały..
junior_tdi Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 plus lusterka może wtedy by był efekt... ja u siebie narazie mam lusterko wewnętrzne w stickerbombie, będą jeszcze dekory i konsola środkowa
kamilglm Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 No jakby była na lekkiej glebie to lusterka by się nawet prezentowały, ale tak same pierścienie na grillu to nie trzyma się kupy
Rooney1990 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 No jakby była na lekkiej glebie to lusterka by się nawet prezentowały, ale tak same pierścienie na grillu to nie trzyma się kupy Dokladnie Zamiast o stickerach trzeba o gwincie myslec
kamilglm Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 stickerbomb to jest groszowa sprawa, więc w sumie można by okleić obudowy lusterkek i proponuje jeszcze hokej i pomalować zaciski na czerwono a jakby stickerbomb nie pasował to można zdjąć. Koszta sa niewielkie a efekty widoczne
Rekomendowane odpowiedzi