bidzio1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam klubowiczów Chciałbym przedstawić wam swoje A4 jest to już moje drugie audi wcześniej było Audi 80 B3 Audi kupiłem 21.07.2011r w Polsce, auto jest 3 lata w kraju, sprowadzone było z Niemiec. Wyprodukowane 12.1996r (modelowo 1997r) w kraju jestem jego drugim właścicielem, Auto ogólnie w bardzo dobrym stanie, poprzedni właściciel bardzo o nie dbał Silnik: 1.9 TDI AFN 110PS Aktualny przebieg 205500km Kolor LZ6L Autko w momencie zakupu praktycznie totalna seria (poza zawieszeniem -40) Wyposażenie: - 2 x Airbag - 2 x el. szyby - el. lusterka - klimatronik - alufelgi 15" ori + zimy na stalowych - zawieszenie -40 firmy AP (zrobione w niemczech) - centralny zamek - ABS - wspomaganie kierownicy - immobilizer - regulowana kierownica - 2× podłokietnik - radio Audi Gamma - 8 głośników Nokia, Ori Sub w bagażniku - 4 komplety kluczyków (pełen fabryczny zestaw) - książka serwisowa - relingi dachowe - reflektory zespolone Hella H7+H7+H1 - przyciemniane szyby (w formie lustra weneckiego) Plany i modyfikacje: - Światła zespolone po lifcie Zrobione - Spryskiwacze reflektorów Zrobione - Samopoziomowanie reflektorów Zrobione - Czujniki parkowania Zrobione - wymiana radia Zrobione - Podświetlane kratki nawiewów Zrobione - może 2 DIN ??? - Klubowe ramki na tablice Zrobione - felgi 16" z Leona II Zrobione - lampka przednia Ambiente z Polifta w wersji LED Zrobione - Lampka tylna z polifta w wersji LED - Zrobione - 4 szyby w prądzie - Zrobione - Pakiet światło na full wypasie, lampki w drzwiach białe i czerwone, w klapie bagażnika biale i czerwone, oświetlenie nóg z przodu białe po otwarciu drzwi, czerwone po włączeniu świateł. Podświetlane klamki wewnątrz, całe oświetlenie LED Zrobione - licznik pełen Fis z a6 c5 minilift + ori ramki pełen lift a6 Zrobione - Tempomat Zrobione - głośniki przód i tył hertz Zrobione - ... napewno jeszcze coś wymyśle Narazie chyba tyle. aktualne zdjęcia na bieżąco w temacie. Czekam na wasze oceny i sugestie A teraz kilka fotek: Nowe lampki i spryskiwacze Klubowe rameczki Jak znajdę chwile muszę się wybrać na jakąś sesje w plenerze Aktualne zdjęcia są w dalszej części tematu Pozdrawiam
Maxcudo Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Ładny Avancik Zmiany jak najbardziej na plus Pomyślałbym nad halo przód Niech się kula jak najdłużej
bidzio1 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Pomyślałbym nad halo przód Halo już są w planach, już były pewne przymiarki ale jak zrobię to się pochwale, powiem tylko ze nie ori i nie jakieś uniwersalne, po prostu zaadoptowane z innego auta, mi się bardzo podoba
deal Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ladny avanik kolor mi znany . powiedz mi jak wyglada na tym zawiasie -40mm czy przod stoi wyrzej niz tyl porzesz wrzicic zdjecie z profilu , na drodze nie ma problemow z przycieraniem?
Misiek84 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 fajny samochodzik tylko pomyśl coś o wiekszych felgacg ... np 17"
Maxcudo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Pomyślałbym nad halo przód Halo już są w planach, już były pewne przymiarki ale jak zrobię to się pochwale, powiem tylko ze nie ori i nie jakieś uniwersalne, po prostu zaadoptowane z innego auta, mi się bardzo podoba Nie zauważyłem
junior_tdi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Witamy w gronie Avantów dobra baza, dobry początek modów, czekam na kolejne no i ładuj jakieś duuuuże koło :decayed:
bidzio1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 ladny avanik kolor mi znany . powiedz mi jak wyglada na tym zawiasie -40mm czy przod stoi wyrzej niz tyl porzesz wrzicic zdjecie z profilu , na drodze nie ma problemow z przycieraniem? Wiesz co jeśli chodzi i przycieranie to na progach zwalniających czasem się zdarzy, no i podjazd na krawężniki to nie bardzo... już zderzak prawie zostawiłem na krawężniku... Auto stoi tak że przod jest troche niżej niż tył znajdę chwile zrobie fotki [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 17:36_________________________________________________ te ledy z przodu wywal Jeśli chodzi o ledy to narazie zostają zobaczymy jak przyjdą halo wtedy się zastanowie [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 17:37_________________________________________________ fajny samochodzik tylko pomyśl coś o wiekszych felgacg ... np 17" Witamy w gronie Avantów dobra baza, dobry początek modów, czekam na kolejne no i ładuj jakieś duuuuże koło :decayed: Mam zamiar coś myśleć o felgach ale to po zimie i max 17" większych nie dam... nie na nasze drogi. Zobacze jak wyjdę z kasą bo to jest główny problem...[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 17:39_________________________________________________Dziś zrobiłem przymiarkę halogenów, co myślicie o moim pomyśle na halo?? Czekam na opnie Jeśli chodzi o mnie to bardzo mi się podoba
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ladny avanik kolor mi znany . powiedz mi jak wyglada na tym zawiasie -40mm czy przod stoi wyrzej niz tyl porzesz wrzicic zdjecie z profilu , na drodze nie ma problemow z przycieraniem? Wiesz co jeśli chodzi i przycieranie to na progach zwalniających czasem się zdarzy, no i podjazd na krawężniki to nie bardzo... już zderzak prawie zostawiłem na krawężniku... Auto stoi tak że przod jest troche niżej niż tył znajdę chwile zrobie fotki [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 17:36_________________________________________________ te ledy z przodu wywal Jeśli chodzi o ledy to narazie zostają zobaczymy jak przyjdą halo wtedy się zastanowie [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 17:37_________________________________________________ fajny samochodzik tylko pomyśl coś o wiekszych felgacg ... np 17" Witamy w gronie Avantów dobra baza, dobry początek modów, czekam na kolejne no i ładuj jakieś duuuuże koło :decayed: Mam zamiar coś myśleć o felgach ale to po zimie i max 17" większych nie dam... nie na nasze drogi. Zobacze jak wyjdę z kasą bo to jest główny problem...[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 17:39_________________________________________________Dziś zrobiłem przymiarkę halogenów, co myślicie o moim pomyśle na halo?? Czekam na opnie Jeśli chodzi o mnie to bardzo mi się podoba no troszkę podrzeźnić zderzak i bedzie jakby tam siedziały od nowości, z czego to halo?
bidzio1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 no troszkę podrzeźnić zderzak i bedzie jakby tam siedziały od nowości, z czego to halo? Co zrobić ze zderzakiem?? Halo pochodzą ze skody fabii. Pomysł zaczerpnięty z forum passata, tam użytkownik właśnie zakładał takie halo do passata b5
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 delikatnie bym go podciał od zewnętrznej strony aby zlikwidować tą szparę
bidzio1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Halogen jest wpasowany w kratkę, i do niej przykręcony więc chyba nie da rady. ale to narazie projekt :>
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 jak dasz radę to wrzuć fotkę z większej odległości
Polko_V Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 no nie powiem...czym dalej tym ladnie to wyglada i nawet nie znac a z dala to na pewno nie podpadnie
bidzio1 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 jak dasz radę to wrzuć fotkę z większej odległości Jutro zrobię fotkę z większej odległości to wrzucę
slepy Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 jak dasz radę to wrzuć fotkę z większej odległości Jutro zrobię fotkę z większej odległości to wrzucę ok
bidzio1 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 jak dasz radę to wrzuć fotkę z większej odległości Jutro zrobię fotkę z większej odległości to wrzucę ok Założę jutro tego halogena i podłączę go i zrobię fotki będzie lepszy efekt Jak już będę mal gotowe obie kratki z halogenami to z prawej strony muszę sie pozbyć klaksona (dać go w inne miejsce) a z lewej przerobić dolot powietrza do IC Jeśli macie jakieś propozycje na te przeróbki to chętnie przyjmę każdą pomoc :> Aha jeszcze coś mi się przypomniało... na starych lampach jak miałem włączone halo i włączyłem długe to halo gasły... jak zrobić żeby halo nie gasły??[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 21:49_________________________________________________Witam dorzucam kilka fotek z przymiarki halogenów oraz kilka fotek auta z profilu jak stoi na tym zawiasie -40
Rekomendowane odpowiedzi