Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Apple, Mac Os X, iPhone, iPad, iPod, Apple TV, aplikacje

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety, ale w telefonii teraz góruje gigantyzm - każdy chce mieć wyświetlacz jak w laptopie, full HD, wszystko w jednym, mimo, że większość nie zna nawet funkcji własnego telefonu. Ja wziąłem jakiś czas temu Nokię Lumię 920 - super telefon, mega szybki z rewelacyjnym wyświetlaczem i aparatem, a na WM 8 wcale nie jest tak mało aplikacji i z dnia na dzień coś nowego jest dodawane:wink:. Cóż z tego, skoro wielki i mało poręczny, a nie daj Boże zapomnieć i usiąść z nim w kieszeni spodni:kox:

Używam na zmianę z IP 4s do którego staram się przekonać od długiego już czasu - taka wielkość jak dla mnie jest idealna, nie wygląda idiotycznie jak dzwoniący użytkownik Note2, czy Tab'a:naughty:, tylko niestety czasem brakuje wielkości wyświetlacza - mógłby być chociaż taki, jak w SGS 2 - była by rewelacja.

Z drugiej strony, jeśli ktoś nie wykorzystuje telefonu do ciągłego siedzenia na necie, a sporadycznego sprawdzenia jakichś info, czy poczty to jest super:thumbup1: Kilka poprawek bym mu zaaplikował i lalka.

A wiesz Mario, że wyświetlacz w iPhone (chyba poza 5) robiony był z myślą o tym, żebyś sięgnął do każdego rogu kciukiem?

Polecam posłuchać audiobooka o stwórcy Apple :decayed:

Nawet nad pudełkiem myślało stado mądrych głów.

Także posłuchajcie - 25h życia z głowy :grin:

Panowie, pewne wypowiedzi to OT, opinie subiektywne, Riddick, 4ka robi git zdjęcia, zrób reset i zobacz co i jak a potem można mówić czy zdjęcia są OK czy nie, jak są niedoświetlone to każdy telefon zrobi kiepskie

dziewczyna pozyczyla iphone 4s od kolezanki ktora chce sprzedac.

Kiepskie zdjecie robi,

A jakie zdjecia ma robic? Jak lustrzanka?

Aparat robi dobre zdjecia za dnia pod warunkiem ze odczekasz az sie obraz wyostrzy. A w nocy? Coz.... Ilez mozna wymagac od doswietlania dioda??? Mialem kiedys sony erekcjona K800 z lampa blyskowa i zdjecia nocne byly o niebo lepsze. Ale aparat w ajfonie wystarcza do udokumentowania czegos- a do zdjec mam lustrzanke.

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

net nie chce sie laczyc przez wi fi, blad polaczenie pisze.

iTunes caly czas pisze Loading....

moze jest zarejestrowany na inne konto? To by mnie nie dziwilo....

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

niedokladnie spolszczone PL.

He? Przeciez ajfon ma polski jezyk w menu....

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

jest jeden c**j czy to 4, czy 4S jak sie złapie w znanym miejscu

...a tego to nie slyszalem, w jakim?

RS ściemniasz :wink:

Po lewej stronie na dole... Przykładasz swoją dużą, bądź niewielką łapę i zasięg jak za dotknięciem różdżki po kilku sekundach znika :decayed:

Kiedys wszyscy chodzili z ceglami i byli dumni ze maja telefon, a dzisiaj? :facepalm:

Przeszedlem na ajfona (4) po uzytkowaniu sony erekcjona(x2), bo mnie choooj strzelal jak sie zawsze cos spierdooolilo. A to joystic, a to wtyk do ladowania i w koncu soft co chwile swirowal.

Zaryzykowalem z ajfonem bo nie slyszalem o takich cyrkach w apple. A cena jest wartoscia wzgledna. Uwazam ze wyzsza cena za solidny produkt to taniej niz mala cena za kupe - taka filozofia. I nie mam tu na mysli samych kosztow produkcji, bo czesto sie w nich nie uwzglednia kosztow projektu i samego pomyslu ktory ma jakas wartosc na rynku widoczna w cenie produktu. ( to tyle dla tych ktorzy uwazaja ze ajfony sa przeplacanymi telefonami)

Na poczatku uzytkowania wkurzalo mnie to ze wszystko leci przez i-tunes, i polityka apple, ale bylem zachwycony jakoscia materialow. Testowalem z JB i Cydia. Ale po ktorejs aktualizacji zrezygnowalem, kupilem aplikacje ktore chcialem w app-store i uzytkuje nie narzekajac na nic. Nauczylem sie uzytkowac ten telefon i teraz sprawia duzo frajdy. Nie siedze tyle w telefonie zeby sie co chwile jarac jakimis nowymi apkami. Korzystam z niego i on funkcjonuje, cego chciec wiecej? Szpanowac bo procek w SGS3 jest troszke szybszy? Bo robi lepsze zdjecia? Bo ma wiecej ( i to darmowych) apkow? Sorry :facepalm: nie mam juz 14 lat! Przy przejsciu z 4 na 5 wystarczyla tylko synchronizacja z i-tunes i jest tak jakbym nie zmienial telefonu :wink: (jak pomysle sobie jak to kiedys sie przepisywalo ksiazke telefoniczna...) Szczerze to w 5 brakuje mi tej formy jaka mial 4/4s bo byla idealna. W 5 to ze jest dluzszy i cienszy - sprawia wrazenie jakby byl bardziej kruchy...:kwasny:

---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

RS ściemniasz :wink:

Po lewej stronie na dole... Przykładasz swoją dużą, bądź niewielką łapę i zasięg jak za dotknięciem różdżki po kilku sekundach znika :decayed:

wlasnie sprawdzalem na 4 i 5 i w zadnym nie stracil sie zasieg...:wink:

Mam C6, nie kłam :grin:

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Zgodziłbym się przy iPhone 3G/3GS, że robi lipne zdjęcia, ale 4S?

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Chyba, że kolega ma coś takiego

NO.4 4S STAR W007 3G MTK6575 ANDROID 4, 1GHZ 2GB ! (3039129630) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:naughty:

chciałbyś :decayed:

.................

tak wygląda

P1340914.jpg

P1340916.jpg

P13409131.jpg

Aż sprawdziłem przed chwilą w 4 i 4 S bo już myślałem że nastąpiło cudowne uzdrowienie :) ale nie, jest jak było. Weź tel do lewej dłoni, jak zakryjesz po lewej stronie łączenie dwóch metalowych pasków, nie ma bata zasięg musi zniknąć ;)

wklep w jutjub lub gugel Iphon traci, bądź gubi zasięg, jest sporo filmów i wpisów. Temat znany od tak dawna, że jestem przekonany że walisz w .... :)

:polew: nie ma czegoś jak Tai Wan, jest Taiwan

dziwnie wygląda ten wyświetlacz z pomieszanymi językami polskim i angielskim :whistling:

albo jest Camera albo aparat a nie ma Kamera

dziwnie ten telefon wygląda

---------- Post dopisany at 00:36 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ----------

dagusuqa.jpg

U mnie tak to wygląda

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ----------

biorąc do mojej wielkiej graby nie tracę zasięgu :whistling:

ale po co spolszczać, jak uruchamiasz Iphone'a to ma ori polski, np. kupiony Iphone w PL zostaje wysłany do IT i ustawia się na włoski i nie trzeba nic kombinować z translacją, czegoś nie rozumiem, moja matka już podarowała zieńciowi 2 Iphony do IT, zerował, uruchamiał z włoskim i banglało, nawet to, że w PL były w T-mobile nie przeszkadzało, działały we włoskiej sieci

kto? ja? ja mam bo mam apki anglojęzyczne, a ten z twoich fotek to jakiś Lanos z przebijanymi numerami :whistling: zapomnij o tym sprzęcie, szkoda 500 zł za jakiś podrabiany szajs

Nie zbliżałem fotek i nie zauważyłem że tam tak namieszane. Daj ten tel do ręki komuś kto ma iPhonea, powinien od razu rozpoznać o co kaman.

Wyglada na jakąś podróbę, tym bardziej że wspominałeś o złych fotach i problemie z wifi.

My Iphone 4s shows Designed in california and assembled in taiwan And its written iphone 4s at its back. Is my Iphone 4s real or a fake ? Pls help me - I want to know whether I phone 4s assembled in taiwan are fake or real If fake then where can i do

---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

Iphone assembled by taiwan, is original? or fake? - I buy the iphone 4s from bangkok. i want to know that phone is original or fake :: Ask Me Fast

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

[4] Czy to jest oryginalny iPhone 4?

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

[4S - 5.0.1] Gdzie produkowane są iPhone ?

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

[4S - 5.0.1] Iphone 4s [podróbka] - Strona 2

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ----------

riddick74 wychodzi na to ze to jednak nie jest Iphone ;D

Czyli wyszło na moje? :decayed:

Trzeba uważać. Teraz podrabiają dosłownie wszystko!

A widzieliście iPhone, który w środku ma tylko bateryjkę z diodą i jak się go włączy to niby na wyświetlaczu pojawia się logo Apple i nic się nie dzieje? :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ----------

A wtedy Turas czy tam inny pomieszaniec mówi Ci, że pewnie bateria padła i w domu sobie naładujesz :grin: