miro_x Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Na razie silniki w F1 są zamrożone więc na TDI nie liczcie. To nie LeManch czy WTC.
teslic Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Jak to mówią w każdej plotce zawsze ziarnko prawdy www.fourtitude.com/news/publish/Features/article_2944.shtml
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Ma ktoś link do transmisji na żywo? :gwizdanie: Bo te poprzednie nie działają Kiedy jest trening?
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Ma ktoś link do transmisji na żywo? :gwizdanie: Bo te poprzednie nie działają Kiedy jest trening? jutro a nie dzis
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Ma ktoś link do transmisji na żywo? :gwizdanie: Bo te poprzednie nie działają Kiedy jest trening? jutro a nie dzis Spoko wiem że w piątki są tylko o której? ale link by się jakiś przydał, żeby jutro tylko włączyć i oglądać :>
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Ma ktoś link do transmisji na żywo? :gwizdanie: Bo te poprzednie nie działają Kiedy jest trening? jutro a nie dzis Spoko wiem że w piątki są tylko o której? ale link by się jakiś przydał, żeby jutro tylko włączyć i oglądać :> http://www.forum.v10.pl/f1,na,zywo,prosze,bardzo,mozna,tu,ogladac,t6039.html
eMeM Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 GP Węgier 01 sierpnia (Piątek) 10:00 - 11:30 #1 trening 14:00 - 15:30 #2 trening 02 sierpnia (Sobota) 11:00 - 12:00 Trening 14:00 Kwalifikacje 03 sierpnia (Niedziela) 14:00 Wyścig
marcelomattsoy Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 jeżeli ktoś ogólnie lubi sport to polecam to: http://www.justin.tv/directory?category=sports F1 też jest. można znaleźc praktycznie wszystko.
teslic Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Cała prawda o mechanikach BMW http://pl.youtube.com/watch?v=S4powGS4oZI&feature=related
rafalekx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Czymamy kcziuki!!!!! [br]Dopisany: 03 Sierpień 2008, 14:00 _________________________________________________No i kupa BMW daje ciała... Niech to Audi wchodzi do F1 przynajmniej będzie co oglądać
DAWIDBORI Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kurde tylko 8 miejsce to bmw jest do niczego musimy poczekac az robertowi skonczy sie kontrakt z bmw i przejdzie do maclarena lub ferrari bo to auto co ma teraz nie pozwala mu konczyc wyscigow na 1miejscu
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja się zastanawiam nad jednym....wszyscy, każdy zawodnik miał zmienione opony przy pierwszym pit stopie...tylko nie Robert
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja się zastanawiam nad jednym....wszyscy, każdy zawodnik miał zmienione opony przy pierwszym pit stopie...tylko nie Robert Zapomnieli Wszystko w pośpiechu robione
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja się zastanawiam nad jednym....wszyscy, każdy zawodnik miał zmienione opony przy pierwszym pit stopie...tylko nie Robert Zapomnieli Wszystko w pośpiechu robione oszczednosci
domjenick Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja się zastanawiam nad jednym....wszyscy, każdy zawodnik miał zmienione opony przy pierwszym pit stopie...tylko nie Robert Zapomnieli Wszystko w pośpiechu robione powtorze z poprzedniej strony-tam jest odpowiedz http://pl.youtube.com/watch?v=S4powGS4oZI&feature=related
alex181266 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja się zastanawiam nad jednym....wszyscy, każdy zawodnik miał zmienione opony przy pierwszym pit stopie...tylko nie Robert z tego co widziałem to Robertowi na pierwszym pit stopie wymienili opony tylko na tylnej osi, ale wymienili. Nie mniej jednak coś nie tak jest z BMW
eMeM Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 musimy poczekac az robertowi skonczy sie kontrakt z bmw i przejdzie do maclarena lub ferrari bo to auto co ma teraz nie pozwala mu konczyc wyscigow na 1miejscu fajnie zyc marzeniami robertowi konczy sie kontrakt w tym roku, ale jakos ani mclaren ani ferrari go nie chcialo, bo przedluzyli kontrakty ze swoimi obecnymi kierowcami chyba ze ma tam dojsc jako kierowca testowy, ale to chyba nie bedzie dla roberta dobre rozwiazanie prawda ? Ja się zastanawiam nad jednym....wszyscy, każdy zawodnik miał zmienione opony przy pierwszym pit stopie...tylko nie Robert w wywiadze powiedzial ze mial wymienione tylne
Rekomendowane odpowiedzi