wustyle Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nie jest zle to co sie stalo w Q2 musialo sie kiedys wydarzyc Robert przyzwyczail nas do tego, ze zawsze kwalifikowal sie do Q3 - trudno najwazniejsze, ze lewis i kimi sa za Robertem na starcie i trzeba miec nadzieje, ze zostana z tylu, a Robert przebije sie o kilka pozycji do gory. jesli tak sie stanie to w generalce beda punkty a lewis i kimi zostana tam gdzie sa
Yelo Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 To na czym mi najbardziej zależy w tym sezonie, to żeby Hamilton nie został mistrzem świata - dostał rewelacyjny bolid i dzięki temu coś znaczy, a do tej pory wielokrotnie ścigał się z Kubicą w niższych seriach i zawsze przegrywał. Nieco mi się tutaj pomerdało - małe sprostowanie (nie mam pamięci do nazwisk) I jest jeszcze jedna bardzo ciekawa rzecz -główny inżynier Toro Rosso, które odniosło dziś pierwsze zwycięstwo w historii, Adrian Newet, który po przejściu z Williamsa do McLarena w 1999 bodajże roku spowodował, że Williams przestał się liczyć w walce, natomiast dwa McLareny w pierwszym wyścigu zdublowały trzeciego zawodnika... W tym roku przeszedł z McLarena do Toro Rosso.
hornet Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Ładnie a nawet powiedzłbym bardzo ładnie
wustyle Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 pozwole sobie zacytowac slawnego wieszcza Wu: bedzie jatka zobaczycie pudlo na bank
dziuniek Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 brawo Robert widać kto tu naprawdę u mnie się ścigać :gwizdanie: reszta to cieniasy
wustyle Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nie nie, no bez przesad warunki byly straszne i zero dzwonow (ze 2 drobne incydenty) dzis wszyscy pokazali ze jezdza dobrze, a niektorzy doskonale
domjenick Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 a ja dopiero przyjechalem do domu i mam szczatkowe informacje-ku....wa jak na zlosc ,skroty w teleexpresie musza mi wystarczyc
krzysiek23 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 powiem ze hamilton jechal jak w transie wyprzedzal wszystkich jakby w pit lane zalozyl przejsciowki bylby punktowany,a i chlopaczek z red bulla pojechal dobrze od poczatku do konca nie dal sie zlapac a jego przewaga rosla nad merolem takze gratulacje dla vettela....
domjenick Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 3 miejsce dobrze jest,choc chcialbym zobaczyc jak to przebiegalo...
fahrenheit Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: dla Roberta i dla Seby tez Robert widac bylo zadowolony
Wąski Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Na żywo naprawdę były niesamowite wrażenia troszkę padało ale radość była WIELKA pod podium z trzeciego miejsca
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Wypadek Kubicy - 3D http://pl.youtube.com/watch?v=WPeRJbfX_R4
GRazny Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Wypadek Kubicy - 3D http://pl.youtube.com/watch?v=WPeRJbfX_R4 trzeba przyznać że ładnie zrobione...
Wąski Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Ciekawe jak to będzie pierwszy trening o 13 http://www.tvn24.pl/-1,1566309,0,1,alarm-bombowy-w-garazach-bmw,wiadomosc.html
wustyle Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 denerwuje mnie juz ten szum wokol stajni BMW serio, przestalem juz czytac te niusy
Rekomendowane odpowiedzi