Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Formuła 1 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pupalton 4 więc mogą go co niektórzy ścisnąć przy starcie, a przydało by się to zarozumialcowi :evil:

Opublikowano

osobiscie podobala mi sie dzis postawa Massy :good: pool possition i utarcie nocha Lewisowi,aczkolwiek jutro sie okaze co i kto

Opublikowano

massa to raczej na oparach jedzie, ani w treningach ani w q1 & q2 nie mial takiej ogromnej przewagi - a w q3 ... miedzy nim a 2-gim trullim jest wieksza przewaga niz miedzy trullim a 7-mym vetellem .....

zreszta to raczej logiczne, massa na poczatku odjezdza lekkim autem a kimi blokuje hamiltona .... chyba ze trulli zablokuje wszystkich :naughty:

Opublikowano

Cytat jednego z portali: "Tata Hamiltona moze jak wygra jego syn to mu strzeli laske bo cale zycie na to czekal...."

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oglądamy, 3mamy kciuki, nie ma co dyskutować, co ma być to będzie :good:

Opublikowano

dokładnie łOsa :good: trzymać kciuki! ja już idę przed TV :kox:

Opublikowano

będzie dobrze .....kolizja w środku stawki Robert awansuje na 3 miejsce a potem .....?

Opublikowano

Przykro patrzeć :(

Opublikowano

czekamy do końca :evil:

Opublikowano

żeby zaczęło zaraz padać... :naughty:

Opublikowano

oby Piechol oby :mysli:

Opublikowano

no niestety... ale emocji było sporo...

Opublikowano

ja pierdyle ale emocje, Ale Ham ma szczęście......

Opublikowano

emocje normalnie :kox: to już chyba nie dla mnie... za stary już jestem :gwizdanie:

Opublikowano

Glock 6. Tylko , że na kilku ostatnich zakrętach ( chyba 3 ) stracił do Hamiltona 6 s. :mysli:

Takie były emocje, że może cos przegapiłem albo źle zobaczyłem

Jak co to poprawcie

Opublikowano

Brynia <pociesza> :wink4: [szkoda że nie mamy na forum tej emoty z gg]

też się wk... ale na drugi rok będziemy wszyscy pili za sukces :good:

Opublikowano

tak jak robert sie wypowiadal po pamietnym wyscigu z udzialem ferari kiedy to raikonen przepuscil masse cyt.OBY I NAM PUNKTU NIEZABRAKLO...i zonk raikonen 3 na mecie 75ptk tak jak robert i trzeci w ogolnej..szkoda mi go ale dzis nie pokazal za wiele ...

Opublikowano

To Brynia płaczemy chyba razem. Jestem taki wściekły, że zaraz sie chyba zagotuję

A dla bmw (nie zasługują na dużą literę) mam tylko jedno :takiego:, żeby nie powiedzieć ..uj im w .upę

http://f1.wp.pl/kat,1775,title,On-zecydowal-o-tytule-dla-Hamiltona,wid,10528631,wiadomosc.html

Opublikowano

ja tez dolaczam ;(,ostatnie metry i Massa przegrywa,zrobil to,co do niego nalezalo,ale Hamilton byl ciut szybszy na tym j**anym ostatnim zakrcie....[br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 20:36_________________________________________________a Robert-hm 1 punkt i pozamiatane-miejmy ndzieje,ze bedzie lepiej w przyszlym szonie,sorry za bledy,ale nie chce mi sie poprawiac,a jestem po kilku piwach