muzykocholik Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam Koledzy wielka prośba o uszkodzony czujnik ABS przód, który ma nieuszkodzoną osłonę(tą rurkę aluminiową w którą wchodzi środek czujnika) U mnie niestety nie dało się wyjąć i musiałem poświęcić ten element, ale sam czujnik jest ok, dlatego jeśli ktoś miałby uszkodzony elektrycznie taki czujnik poprosiłbym o kontakt. Pozdrawiam. Edek.
wraga Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja uszkodziłem przy okazji czujnik i tą tulejkę ale kupiłem na szrocie za 40zł za komplet.
muzykocholik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Niestety na żadnym szrocie w mojej okolicy nie było, a w sumie od tego zacząłem. Dlatego następnym krokiem było to forum. W gnieździe czujnika jest jeszcze taka tulejka dystansowa w którą wchodzi czujnik. Nigdzie prócz serwisu nie można jej dostać, a tam życzą sobie za nią 68zeta!!! Cóż nie ma rzeczy niemożliwych. Dorobię sobie te klamotki w ostateczności. Pozdro.
danielom Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 szkoda ze kilka dni temu moja stara os poszla na zlom bo tam mialem te tulejki
muzykocholik Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 no szkoda szkoda. ale nic to może ktoś dopiero ma zamiar pozbyć się takiego elemenciku poczekam, ale międzyczasie będę już coś dłubał.
mlodyy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 odezwij sie do użytkownika Krycha zapewne ma takie cacko
wraga Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 kolego na szrocie Ci powiedzą ze nie mają bo im się nie chce rozbierać i wyciągają w zasadzie tylko czujniki bez tulei, ja sam sobie u nich wyciagałem.
muzykocholik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Masz rację nie przeczę, jednak w tym przypadku na szrotach nie było nic od A4. Tutaj nie mają nic konkretnego. Chyba będę musiał śmignąć poza teren powiatu. Dzięki za reakcję. Pozdr.
chemik29 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam. Zapytaj kolege mariuszsmietana on tam ma rozne zeczy od a4 b5
muzykocholik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 OK. Dzięki za namiary. Już monituje. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi