czorny_07 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 prawie jak P&P:decayed: jutro jadę poogarniać jakieś 215 na przód i trzeba działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 I trytytkami można spiąć tak na wszelki W ;p dobry pomysł, myślałem o taśmie izolacyjnej:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 slepy masz 19' czy 18' bo już zgłupiałem:banan:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ja mam 18:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 no i własnie stąd ta róźnica, po to ja kupowałem te klamoty:decayed: ---------- Post dopisany 03-09-2012 at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany 30-08-2012 at 23:46 ---------- graty już skompletowane, na co mi redukcja wieloklinu jak tańsza jest kolumna:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zanim założysz wysyłaj do Raggi Zobaczysz jak kiera odżyje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zanim założysz wysyłaj do Raggi Zobaczysz jak kiera odżyje:wink: droga taka zabawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 To już pytanie do Raggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 To już pytanie do Raggi warta każdej złotówki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 szukam inspiracji na dekory:decayed: majznąć czy obkleić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja obkleiłem Ale fot jeszcze nie mam Póki co, wszystkim się podoba mój pomysł na dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja obkleiłem Ale fot jeszcze nie mam Póki co, wszystkim się podoba mój pomysł na dekory czym oklejałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 znając Jawora to pewnie gazetą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Rób na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 nie uzyskam takiego efektu farbą, bo ty masz tam flok jo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja mam w czerwony carbon wrzucone dekory :jerk: Jak dla mnie urwanie dupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 nie uzyskam takiego efektu farbą, bo ty masz tam flok jo? weźmiesz ten RAL, co miał Mrogal na kołach i bedzie tak:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 wdupcz stickery, do odważnych świat należy a tak serio jakas fajna folia carbon abo co, jest kilka takich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja mam w czerwony carbon wrzucone dekory :jerk:Jak dla mnie urwanie dupska czekam na foty:decayed: ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- nie uzyskam takiego efektu farbą, bo ty masz tam flok jo? weźmiesz ten RAL, co miał Mrogal na kołach i bedzie tak:naughty: oświeć mnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 uderz do Mrogala i spytaj sie o numer RAL, jaki miał na tych czerwonych kółkach z rs6:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi