slavko87 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ta, ale jak krecisz kierownica to będziesz zawijał kable na kolumnnie hahah:decayed: A jak wtyczke wepniesz jedna w druga to co tez bedzie zawijalo? Na jedno wychodzi wtyczka albo na ostro tak mi sie wydaje chyba ze sie myle:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 wiem gdzie taką taśmę można dostać aktualnie brak floty, ale będę o Tobie pamiętał, musze wyrobić kartę stałego klienta:decayed: ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- ta, ale jak krecisz kierownica to będziesz zawijał kable na kolumnnie hahah:decayed: A jak wtyczke wepniesz jedna w druga to co tez bedzie zawijalo? Na jedno wychodzi wtyczka albo na ostro tak mi sie wydaje chyba ze sie myle:decayed: w taśmie się nie zawinie, od poduszki i klaksonu też Ci sie nie zawija:wink: ---------- Post dopisany 14-10-2012 at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany 10-10-2012 at 09:20 ---------- po tygodniowym przestoju, serce znów bije:banan: projekt na długie zimowe wieczory:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jakiś czas temu wpadłem na taki filmik, fajne te garbusy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jakiś czas temu wpadłem na taki filmik, fajne te garbusy hehe taa, demontaż nadwozia to około 8 - 10 śrub:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To zostało 1.6 czy jest 1.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 1.6 dało się uratować, bez kosztów ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- nie mam pomysłu na kolor moich bbsów, jakieś propozycję? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie ma co zmieniać tak jak jest jest najlepiej, możesz za to pomalować klamki, progi i dokładki zderzaków w kolor:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie ma co zmieniać tak jak jest jest najlepiej, możesz za to pomalować klamki, progi i dokładki zderzaków w kolor:wink: one sa w polerce, mają pełno wżerów, w polerce raczej nie do uratowania:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 A ja bym nie malował Weź zmień te pseudo-pierwszo-lifty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie ma co zmieniać tak jak jest jest najlepiej, możesz za to pomalować klamki, progi i dokładki zderzaków w kolor:wink: te elementy razem z felgami w jeden wściekły kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 konkret fela:naughty:zostaw w takim kolorze jak jest, ale przydało by się zmienić drzwi na poliftowe no i błotniki:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 konkret fela:naughty:zostaw w takim kolorze jak jest, ale przydało by się zmienić drzwi na poliftowe no i błotniki:decayed: Przecież to totalnie bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 konkret fela:naughty:zostaw w takim kolorze jak jest, ale przydało by się zmienić drzwi na poliftowe no i błotniki:decayed: Przecież to totalnie bez sensu i kto to mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ale, że co? Ja nic nie powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 no właśnie Max i kto to mówi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ile razy mam pisać, że ja nic nie mówię ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- A jeśli chodzi o to, że napisałem, że to bez sensu to tak jest... bo co za sens zmieniać błotniki i drzwi na liftowe? Jak już to i dywan, podsufitkę, podszybię, wycieraczki, maskę, klapę, zegary ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Zaczął od lamp, teraz ma z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Każdy zaczyna od lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 dowcipnisie:decayed: dzisaj wyrezałem dwururkę, sama koncówka z diesla, scięte konce, na to przyjdą jakieś tam nakładki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi