P-U-M-A Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Także obadane na nysie. Bardzo fajnie zrobione, ze smakiem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ty nie jechałeś dzisiaj przez Kargową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ty nie jechałeś dzisiaj przez Kargową? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 no to twoje auto ma bliźniaka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kolega jest z okolic Babimostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Te dwa agenty wyżej są z okolic, z czego "kaczor" ma bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 siedzę akurat w babimoście co trzeba, pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 siedzę akurat w babimoście co trzeba, pisz PW toz to prawie jak moje rodzinne strony na chobienickie na ryby jezdze dwa razy juz w tym roku bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 no to twoje auto ma bliźniaka:decayed: nie wierze ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- siedzę akurat w babimoście co trzeba, pisz PW toz to prawie jak moje rodzinne strony na chobienickie na ryby jezdze dwa razy juz w tym roku bylem to daj cynka, kiedy wlatujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie wiedzialem ze tam zaglebie rezaczy bede jeszcze zapewne w tym roku jak nie na weekend to na 3-4 dni tak jak na boze cialo i 1 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 pytanie do znawców, czy aira, lepiej robić na poduszcze dwubałwankowej, czy raczej trzybałwankowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 pytanie do znawców, czy aira, lepiej robić na poduszcze dwubałwankowej, czy raczej trzybałwankowej? Wszystko zależy od okuć jakie wyrezasz Zobacz jakie wymiary ma dwu a jakie trzy bałwankowa przy maksymalnym rozciągnięciu w górę i policz, czy Ci to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 max pw ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- i jeszcze coś co bardzo mnie drażniło, docelowo, chciałbym te trójkąciki, i słupki w carbonie, ale w hydrografice z połyskiem ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- nadkola wyrolowane, tylne nadkole będzie musiało być malowanie, merce się schowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ty jak się te trójkąty zdejmuje z drzwi żeby nic nie rozjepać ? muszę sobie też podmienić, pytałem na battalionie to mnie zlali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 wywalasz plastik z tyłu i masz śrubkę na torx:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 po odkręceniu tej śrubki normalnie to odchodzi tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 po odkręceniu tej śrubki normalnie to odchodzi tak? zsuwasz lekko w doł i jest twoje, nie chciałbyś tego w hydrografice carbon + słupki, to byśmy gdzieś razem posłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 duffy chcesz takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A od tego rolowania nie rozwala sie lakier? Bo jak by mi sie ET30 schowalo to i gwintu bym poniuchal gdzies Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 grzejeszs opalarką, pękł mi w jednym miejscu tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi