Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha, też się na niego napaliłem i gdyby nie 2 wesela w sierpniu byłby u mnie, bo facet mówił, że pierwszy dzwonię:decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe mówiłem właśnie Żonie - Kochanie musimy kupic ten zderzak, bo jak zbóje z forum wypatrzą to od razu pójdzie w piz*u :decayed:, a jak teraz nie kupie to i tak później taki kupie za x3 tyle, więc wybieraj :grin:

Opublikowano

Masz rozsądną kobietę :grin: takie tłumaczenie w moim przypadku nic nie dało

Opublikowano
hehe mówiłem właśnie Żonie - Kochanie musimy kupic ten zderzak, bo jak zbóje z forum wypatrzą to od razu pójdzie w piz*u :decayed:, a jak teraz nie kupie to i tak później taki kupie za x3 tyle, więc wybieraj :grin:

sprawdzony sposób na kupowanie rarów :decayed:

Opublikowano

A dekli na felgach dalej nie ma :decayed: robisz polerke przez zimę czy jak bo tak fabrycznie to słabo to wygląda (mam porównanie u siebie przed i po więc się wypowiadam:whistling:)

Opublikowano
  • Autor
A dekli na felgach dalej nie ma :decayed: robisz polerke przez zimę czy jak bo tak fabrycznie to słabo to wygląda (mam porównanie u siebie przed i po więc się wypowiadam:whistling:)

?

dekle zawsze były wszystkie :decayed: polerkę? nie wiem o które felgi chodzi, ale podejrzewam że piszesz o 17' z A8, jeśli tak to sprzedałem je ostatniej zimy :wink:

Opublikowano

:doh:sorki, do tyłu jestem z tematem

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pięknie dopracowałeś tą A4. Jak patrze na zdjęcia po zakupie i aktualne, to zupełnie inna fura :kox:. No i wielki plus za felgi:wink: takie same jak moje

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ale dawno tu się nic nie działo :decayed:

Po za ekspolatacyjnymi rzeczami, nic nie było modzone, także trochę lipa.... ale żeby nadrobić zaległości przyszła 107J od Kolegi z forum :decayed: Jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie sierpnia strojenie :naughty:

dscf4395.jpg

Opublikowano

przypomnij mi ile teraz masz KM :decayed: bo fakt, dawno nic tu sie nie dzialo :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

niecałe 160

107J pod maską, ooo pierdyyolona korekta dopiero we wtorek, ale już czuć szał macicy :kox:

Opublikowano

u mnie taki setup dał przyrost jakis 10km :lol: względem 10ki/awx/216 :P jak nic nie zmieniasz wiecej to będzie ze ~170km :decayed:

Opublikowano
  • Autor

narazie nic nie zmieniam więcej. Miały wpaść jeszcze wtryski większe, ale to pewnie na wiosnę z jakąś większą turbinka wpadnie :)

Opublikowano

znajdz mi tez taka pompe tam :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

ściągne lekko kurz z tematu :)

w aucie nic nowego ostatnio, zabrałem ją na autostradę odmulić trochę VTG, to jakiś filmik nagrałem jak to + - teraz jedzie ( dla niecierpliwych ~40sek.)

4bieg 100-150km/h

i jakieś zdjęcie z Walli, pieknie tam było, niestety auto tak brudne że aż wstyd było robić mu zdjęcia :facepalm:

image.jpg

90-140

Edytowane przez radimm

Opublikowano

Tez chce ,zeby moj tak jezdzil . Ladnie idzie :jerk:

Opublikowano

Musze nagrac u siebie, ale chyba tak dobrze nie bedzie ;)

Opublikowano
  • Autor

a ja chce żeby mój, wyglądał tak zajebiaszczo jak Twój :decayed:

mi się cały czas wydaję że to nie jedzie, ale jeszcze jeden stage na wiosnę, może akurat to będzie to :decayed:

Opublikowano

a ja chce żeby mój, wyglądał tak zajebiaszczo jak Twój :decayed:

mi się cały czas wydaję że to nie jedzie, ale jeszcze jeden stage na wiosnę, może akurat to będzie to :decayed:

zapomnij :polew: :polew:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zapomnij :polew: :polew:

:lol:

nie no zakręcić się w okolicach 2o0 i na tym definitywny koniec, ileż to biedne 1.9 może znieść :grin:

W prawdzie Mikołaj 6'tego grudnia, ale Audi była bardzo grzeczna i w tym roku przyszedł nieco szybciej :decayed:
PB130309.jpg

PB130311.jpg PB130310.jpg PB130313.jpg

podziękowania dla kolegi Krzysiek 1606 :hi:

Edytowane przez radimm