variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 czy jest może przejściówka z mini USB na chinch? ew. z wtyczki takiej jak do monitora komputerowego? chciałem podłączyć sprzęt WM5 do 3100 gdzie mam navi [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 19:06_________________________________________________pytanie, czy jak kopiuje wam książkę tel to przerywa połączenie BT czy jakoś inaczej to wygląda?
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 U mnie nic nie przerywało, było uwierzytelnienie i kontkaty wyswietliły sie na radiu, trzeba tylko zeedytować wizytówki bo jest czasem problem z wyswietlaniem, ja przekopiowałem na telefon a karty sim i wszystko elegancko widzi
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 to ja nie wiem o co lata, mam ori moduł BT200 i już któryś raz próbuję skopiować książkę i nic nie wychodzi, robię start, 2-3 sekundy i przerywa połączenie BT
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 to ja nie wiem o co lata, mam ori moduł BT200 i już któryś raz próbuję skopiować książkę i nic nie wychodzi, robię start, 2-3 sekundy i przerywa połączenie BT a próbowałes na innym telefonie
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 N72i i iPhone 3GS i 4GS z softem 5
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 od 1:30 u mnie działa tak samo jak na video, jedyna róznica to że nie mam tego [ABC] w górnym prawym rogu co mnie lekko denerwuje bo przewijanie kontaktów jest tragiczne tak samo nie mam tego przycisku na karcie SD, wiec nie ma wybierania alfabetycznego, nie wiem dlaczego ;( pewnie ta funkcja zalezna jest od softu, albo moze tylko w podłaczeniu z iphone to sie załacza
variocustoms Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 muszę jeszcze raz instrukcję BT przeczytać, możliwe, że 3200 ma inny soft BT, u mnie działa BT audio i tel ale książki nie kopiuje, jak ktoś nie ma zastrzeżonego to numer też wyświetla[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 19:50_________________________________________________Once the transferring Phone Book function starts, the Bluetooth connection is disconnected and the hands-free phoning is not possible. In order to restart the hands-free phoning, connect your cellular phone to this unit again. If the automatic connection of this unit is turned on, however, the connection will be automatically established several tens of seconds after the phone is disconnected for the transferring. może brakuje mi cierpliwości, muszę odczekać chyba
Marks2004 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 A jak wyłączyć tą funkcje która przełącza automatycznie na wiadomości w JVC nazywało się to Traffic news , bo trochę mnie to denerwuje jak co jakiś czas się przełączy i lecą mi wiadomości i znowu muszę przełączać na sd card
KANAL Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 TA jesli przelacza na informacje drogowe lub wylacz funkcje NEWS jesli przelacza na wiadomosci. KOWI, co do ksiazki tel, ja nie mam IPHONE a u mnie jest w ksiazce telefonicznej magiczne ABC.
Kowi87 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 TA jesli przelacza na informacje drogowe lub wylacz funkcje NEWS jesli przelacza na wiadomosci. KOWI, co do ksiazki tel, ja nie mam IPHONE a u mnie jest w ksiazce telefonicznej magiczne ABC. to ja niewiem, ale ja ani razxu tego u siebie nie widziałem, ani na sd, ani na cd/dvd-mp3, na usb też nie ma, wiec szukanie piosenek jest tylko za posrednitwem tegu suwaka wiec właczam losowe i niech gra
variocustoms Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 spróbuj ikonkę "list" jeżeli jest albo "search", nie znam dokładnie 3200 ale na bank powinno być
KANAL Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 TA jesli przelacza na informacje drogowe lub wylacz funkcje NEWS jesli przelacza na wiadomosci. KOWI, co do ksiazki tel, ja nie mam IPHONE a u mnie jest w ksiazce telefonicznej magiczne ABC. to ja niewiem, ale ja ani razxu tego u siebie nie widziałem, ani na sd, ani na cd/dvd-mp3, na usb też nie ma, wiec szukanie piosenek jest tylko za posrednitwem tegu suwaka wiec właczam losowe i niech gra Ty mowisz o muzyce na cd/usb/sd... a ja mowie o ABC tylko w ksiazce telefonicznej przy przegladaniu kontaktow. Jesli chodzi o muzyke to tez nie mam ABC.
Marks2004 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Też sprawdzałem i u siebie nie mam jedynie książka tel .
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 TA jesli przelacza na informacje drogowe lub wylacz funkcje NEWS jesli przelacza na wiadomosci. KOWI, co do ksiazki tel, ja nie mam IPHONE a u mnie jest w ksiazce telefonicznej magiczne ABC. to ja niewiem, ale ja ani razxu tego u siebie nie widziałem, ani na sd, ani na cd/dvd-mp3, na usb też nie ma, wiec szukanie piosenek jest tylko za posrednitwem tegu suwaka wiec właczam losowe i niech gra Ty mowisz o muzyce na cd/usb/sd... a ja mowie o ABC tylko w ksiazce telefonicznej przy przegladaniu kontaktow. Jesli chodzi o muzyke to tez nie mam ABC. no własnie, a jak na youtube spojrzysz, to prezentacje tego radia mają ten [ABC] w rogu i normalnie mozna szukac tytułów piosenek
Marks2004 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 No tak ale tylko po podpięciu Ifona /Ipoda normalnie w sd/pen nie ma tej opcji a szkoda
duffy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 do kabelka odpowiadającego za włączenie kamery cofania podać plus czy minus ?
rakud29 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam koledzy ktos doradzi jak wgrac automape tak jak kolega na tej aukcji przedstawil http://allegro.pl/show_item.php?item=1974288477
KANAL Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Google Ci podpowie chociaz ja nie znalazlem zadnej instrukcji krok po kroku jak odblokowac system w tych radiach w Naszm ojczystym jezyku. Instrukcje znajdziesz ale w jezyku angielskim - wystarczy poszukac w google. Jest o tym tez troche na peb.pl i pdaclub.pl . Znajdz kilku kolegow z takim radiem - zlozcie sie na te plyty od tego goscia i po problemie - pozniej skopiujesz i jeszcze Ci sie zwroci. PS. Wlasnie narobiles mi ochoty na taka stacje Rzadko korzystam z mobilnego internetu a abonament place regularnie - gdyby takie radio obsluzylo modem 3G juz nic wiecej do szczescia bym nie potrzebowal
rakud29 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 wlasnie na naszych forach jest malo informacji nikt nie daje gotowcow
Rekomendowane odpowiedzi