Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bulwersujący film z agresywnym 4-latkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak można w ten sposób wychowywać swoje dziecko. Przedkładać dziwne fascynacje sportowe na życie rodzinne.

Sam mam córcie 2 letnią i staram się aby była wychowana w dobrych warunkach, bez przemocy czy ostrych słów. Ktoś kto świadomie zaszczepia agresję w takim dziecku powinien ostro się zastanowić.

Od wczoraj trąbią o tym na w radiu, ale puszczali bardzo łagodny fragment.. po obejrzeniu całego filmiku jestem w szoku.. iście galopującym. :wallbash:

Opublikowano

Nie wiem jak można w ten sposób wychowywać swoje dziecko. Przedkładać dziwne fascynacje sportowe na życie rodzinne.

Sam mam córcie 2 letnią i staram się aby była wychowana w dobrych warunkach, bez przemocy czy ostrych słów. Ktoś kto świadomie zaszczepia agresję w takim dziecku powinien ostro się zastanowić.

Od wczoraj trąbią o tym na w radiu, ale puszczali bardzo łagodny fragment.. po obejrzeniu całego filmiku jestem w szoku.. iście galopującym. :wallbash:

Ragga ode mnie z miasta :kwasny::wallbash:

prosze drugi filmik z malym bohaterem :confused4:

wlosy sie jeża przeciez takiego brzdaca nie mozna puscic do piaskownicy czy do przedszkola po takim szkoleniu. maly a juz mozg zorany przez tatusia :(

Opublikowano

Pewnie "tatuś" uważał, że to śmieszne i "cool", kiedy przy kolegach jego synek przeklinał i śpiewał na kibiców z drużyn przeciwnych-koledzy się śmiali i podkręcali, a jego skrzywione Ego-rosło... :wallbash:

potem w wieku 10 lat-chłopiec nie będzie miał szacunku do nikogo, a w wieku 14 lat zatłucze kogoś na śmierć i resztę życia spędzi w Więzieniu...dzięki "tatusiowi"...

Opublikowano

Miejmy tylko nadzieję że tym zatłuczonym będzie właśnie "tatuś" a nie jakiś jego kolega.

Opublikowano

Na serio brak słów... :wallbash::shocked: Patologia!!! Tak rodzą się mordercy! Ojczulka poniosło z tym wszystkim i świadczy to o jego braku rozumu... Masakara! Bradzo dobrze, że policja się tym zajęła!! Młody pewnie będzie miał rozmowy z psychologiem i ojciec pewnie też! Nie wiem jak go nazwać bo brakuje słów... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

wczoraj w "Uwadze" widziałem podobny film z palącym papierosy trzylatkiem w roli głównej... :wallbash::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

wczoraj w "Uwadze" widziałem podobny film z palącym papierosy trzylatkiem w roli głównej... :wallbash::facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

i odrąbującym lalce głowę siekierą :kwasny:

Opublikowano

ciezko to nawet komentowac...

z calym szacunkiem dla Prawdziwych Kibicow (mnie akurat pilka kopana malo interesuje), ale to jest esencja tego, co widzialem kiedys na murze:

"Na co mnie mozg? mam Legie"

Opublikowano

z calym szacunkiem dla Prawdziwych Kibicow (mnie akurat pilka kopana malo interesuje), ale to jest esencja tego, co widzialem kiedys na murze:

I to główne przesłanie kiboli. Nie mówie kibiców żeby było jasne.

Całe to pseudokibicowskie ścierwo powinno sie wytłuc jak Hitler żydów. Wtedy normalni kibice mogli by spokojnie pójść na mecz i kibicowac swojej druzynie a nie większość nie pójdzie bo się boi że czymś ciężkim od takiego zjeba dostanie w głowe. Założe się że i przychodziły by całe rodziny gdyby tylko warunki do tego były.

A tu tatuś popaprany psychol i "dresik" uczy swoje dziecko tego do czego sam doszedł w życiu.

Żenada dosłownie. A temu dziecku trzeba tylko współczuć że ma takiego pojebanego ojca i tego jaką krzywde mu robi :disgust:

Opublikowano

I to główne przesłanie kiboli. Nie mówie kibiców żeby było jasne.

Całe to pseudokibicowskie ścierwo powinno sie wytłuc jak Hitler żydów. Wtedy normalni kibice mogli by spokojnie pójść na mecz i kibicowac swojej druzynie a nie większość nie pójdzie bo się boi że czymś ciężkim od takiego zjeba dostanie w głowe. Założe się że i przychodziły by całe rodziny gdyby tylko warunki do tego były.

A tu tatuś popaprany psychol i "dresik" uczy swoje dziecko tego do czego sam doszedł w życiu.

Żenada dosłownie. A temu dziecku trzeba tylko współczuć że ma takiego pojebanego ojca i tego jaką krzywde mu robi :disgust:

true...

Opublikowano

Ale Burak ten koleś (Ojcem go nazwac nie można), Głupi dres i kawał hu...a. Pewnie pod blokiem stoi E36, obnizone w gazie z rozwierconym tłumikiem po tjuningu, a w kuchni ma krzesełka ze stadionu po jakiejś zadymie. Jak dla mnie do odstrzału bo jest szkodliwy dla społeczeństwa.

Opublikowano

a dajcie spokój :wallbash:

siostrzeniec 6lat i mają dwóch podobnych typków w grupie

jak przychodzą opiekunki po nich to czekają aż wszystkie inne dzieciaki zostaną odebrane, bo się wstydzą i głupio im jak oni je bluzgają i jak się do nich odnoszą, skądś takie zachowanie się bierze, więc obstawiam że takie zachowanie dziecko wynosi z domu

Opublikowano

co za paranoja :wallbash:

szkoda mi tego dzieciaka, a jego opiekuna powinni zamknąć dla dobra tego Chłopca

Opublikowano

tak to jest jak bezmózgie barany zakładają rodziny... :wallbash:

Opublikowano

niestety. Przed ślubem powinno się robic egzaminy wstepne u psychologa żeby takie jednostki izolowac :disgust:

Opublikowano

niestety. Przed ślubem powinno się robic egzaminy wstepne u psychologa żeby takie jednostki izolowac :disgust:

Potem kastracja żeby nie rozprzestrzeniały się chu.jowe geny.

Opublikowano

Jaki ślub to patologia jest . Zrobił dziecko i tyle . Pewnie miał z 16 lat a mama z 14 l. Tata go molestował . To wychowuje jeszcze gorszego gnoja od siebie. Brak słów dla takich marginesów. :gwizdanie:

Opublikowano

Potem kastracja żeby nie rozprzestrzeniały się chu.jowe geny.

:polew: :polew: :polew: fakt wskazane. :cool1:

selekcja troche mniej naturalna ale jakże potrzebna :przebiegly:

Opublikowano

ręce opadają, piękny start ma dziecko :wallbash:

ale czego się można spodziewać bo kibolach, bo to chyba z tego marginesu typy

palący 3 latek też patologia :wallbash: