djbovorta Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam wszystkich . Wymieniałem sobie dziś żarówki w liczniku i spotkałem coś dziwnego .Otóż po zamontowaniu zegarów na wyłączonym zapłonie nacisnąłem i przytrzymałem chwilę pokrętło po lewej stronie licznika obok zegarka i pojawiło mi się 350km/h . Tą wartośc mogłem zmieniać przyciskając w przyciski od sterowania fis-em o 10km/h aż do 10km/h . Czy wie ktoś co to się tym ustawia ? Pozdrawiam
tezet627 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ustawia się tym chyba ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości... Ustawiasz wybraną prędkość a jak ją przekroczysz to zaczyna pikać i wyświetlać na FISie...
Avancik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 dokładnie tak jest jak kolega wyżej napisał mam u siebie ustawione na 120km/h :gwizdanie:
virus31 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 a jak ustawić te 120km czyli limit ?
djbovorta Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Właśnie ja tak sobie myślałem że jak ustawie np 120 km/h to więcej nie będzie się dało jechać .Np taka blokada dla żony
tezet627 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Będzie dało się jechać szybciej, tylko po przekroczeniu tych 120 km/h będzie sygnał oraz komunikat na FISie... Co do ustawienia tego w b7 to tak samo jak w b6 (chyba)... Rozpędzasz bolid do żądanej prędkości i naciskasz CHECK.
sopel_prusa Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 a jak ustawić te 120km czyli limit ? pisze w pierwszym wątku, przyciskami fisa
teem111 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 a czy w A4 [b6] da sie taki limit ustwaić jakoś jak nie posiadam pełnego fisa tzn mam tylko zasieg
darkle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 a czy w A4 [b6] da sie taki limit ustwaić jakoś jak nie posiadam pełnego fisa tzn mam tylko zasieg Spróbuj podczas jazdy wcisnąć check a włączysz ostrzeżenie o przekroczeniu prędkośc Pojawia się wtedy taki znak zakazu z jedynką. Tyle że ono po wyłączeniu zapłonu się kasuje. Można też włączyć taki znak zakazu z dwójką który się nie kasuje ale to robi się na postoju i chyba potrzebny jest pełen fis. Ja tego nie używam więc nie pamiętam jak to się włącza. Ściągnij sobie instrukcję w PDF i poczytaj
vertus69 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 a czy w A4 [b6] da sie taki limit ustwaić jakoś jak nie posiadam pełnego fisa tzn mam tylko zasieg
marekg Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 a czy w A4 [b6] da sie taki limit ustwaić jakoś jak nie posiadam pełnego fisa tzn mam tylko zasieg z niepełnym fisem działa tylko pierwszy poziom ostrzeżenia czyli ten ustawiany podaczas jazdy z daną prędkością i kasujący się po wyłączeniu zapłonu. po odblokowaniu pełnego fis będziesz miał dostęp również do poziomu 2
Rekomendowane odpowiedzi