przemko8 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam serdecznie Chciałbym przedstawić moją Jednak na samym początku mojej kariery za kółkiem posiadałem FSO poldolota który wytrzymał w moich rękach aż rok Potem kupiłem Audi B4 80 z 1992r i się zakochałem Autkiem śmigałem około trzy i pół roku i nigdy się nie zawiodłem, cudowny samochód. Lecz postanowiłem coś zmienić i wybór padł oczywiście na Auto z niemiec z przebiegiem 209 tyś. Dodam tylko jeszcze że szukałem czarne i troszkę mocniejsze od moich poprzednich gablot :> Data zakupu 19.06.2011r. Audi A4 B5 1997r. 2.8 V6 30v ACK, LY9B Wyposażenie może nie jest imponujące ale można coś pomodzić -wspomaganie -ABS -ASR -FWD -elektryczne lusterka -centralny zamek -2x jaśki -2x elektryczne szybki -nagłośnienie BOSE -felka 17' -gwincik KW INOX Co do planów na przyszłość to: -lustereczko prawe by england zrobione -nowy mieszek skrzyni zrobione -"jakieś" radio bo po zakupie była tylko dziura zrobione -centralny na pilota zrobione -grzane lustra zrobione -pełna polerka na wiosnę (umówiona na maj 2014r.) -polerowanie szyby przód (lub wymiana) zrobione -polerowanie lamp przednich zrobione -pranie tapicerki -kierownica S4 -wymiana głośników -nowy łokieć -cały wydech w kwasie zrobione -wymiana wtyczek lamp przednich z przed na polift zrobione -może pełny FIS :gwizdanie: -hamulce 312mm zrobione -zderzak polift lub s4 zrobione -felunek zima 17' lato 18' JEST -rozpórka dolna zrobione -przewody wodne z kwasówki zrobione póki co chyba tyle :> I oczywiście naprawy i wymiany części eksploatacyjnych... A teraz może kilka fotek Moja poprzednia ślicznotka Poważniejsze mody: ---===Mod wydechu Projekt "KWAS" zacząłem jakoś w styczniu i małymi kroczkami powoli składałem klamoty do kupy aż w końcu cały wydech wpadł pod samochód tj. 14.07.2012r w godzinach 8.00am - 4.00am... Ale szczególne podziękowania muszę przekazać koledze DEVASTATION który wielokrotnie radził mi i kierował jak wykonać poszczególne elementy układu wydechowego. WIELKIE DZIĘKI !!!!!! Wydeszek wykonany własnymi rękami. Stary po wyszarpaniu z pod auta. Oraz nowy - niezniszczalny Film jak brzmi wydech. Na żywo jest nieco kulturalniejszy ---===Mod lamp przednich Między czasie wpadły jeszcze lampki przód przerobione przez kolegę Gwerty, dzięki wielkie Gwerty wymienił odbłyśniki na nowe i pierdyknął czarnym matem wewnątrz ---===Kolejny mod - hamulce 312mm Dnia 18.05.2013r. wpadł kolejny mod. Zostały zmienione hamulce z 288mm na 312mm. Pomysł zaczerpnięty z forum a części od forumowicza Devastation - DZIĘKI WIELKIE Przed i po; Porównanie: ---===Przewody wodne z kwasu Z nudów zrobiłem sobie dwa przewody wodne z kwasówki bo moje ori strasznie zmęczone a szczególnie ten który biegnie między silnikiem a chłodnicą... ---===Maska od polifta oraz zderzak Denerwowała mnie stara macha i zderzak (maska pogięta a zderzak poharatany).Już w zeszłym roku planowałem to zrobić jednak fundusze i czas pozwoliły na zabawę w podmiankę dopiero teraz. Efekt bez porównania A... I cztery osiemnastki przykręciłem Porównanie
Polko_V Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 bede chyba pierwszy...ładna i mocno tylko szkoda że Q Ci się nie trafiło :decayed: ps.te códowny w opisie aż razi w oczy
slawocn Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 gratulację zakupu,no jak wprowadzisz mody to może delikatna gleba? ale bez tego autko też się ładnie prezentuje! Pozdrawiam!
pepik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ładna sztuka, kierę koniecznie wymień bo nie pasuje
przemko8 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 sory za literówkę A co do gleby to gwint jest ale trochę podniosłem na zimę. Poza tym i tak zaczepiam o leżących policjantów [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 15:14_________________________________________________no przymierzam się do wymiany kiery ale to raczej już pewnie połowa przyszłego roku dopiero ;(
bezimienny Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Pikna, silniczeka zacny tylko szkoda że nie Q
chriss Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ten karton na chłodnicy też nie pasuje
Inkognito Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 no bardzo ładna czarna Mamba ładne końcówki
przemko8 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 dokładnie [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 16:45_________________________________________________A może macie jakieś propozycje na mody?
radimm Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 bardzo ładna 4'ka . Nie da rady troche bardziej schowac koncowek wydechu? bezawaryjnosci
paput Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 zapodaj filmik jak wydech chodzi [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:19_________________________________________________a i plus za V, oby służyła
deal Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ladne a4 kolor i motor na plus . możesz powiedzieć jaki cebtralny zpilotem kupiłaś i jak z montażem i z imo?
Misiek84 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ładna oooo Nie myślałeś o pomalowaniu grila w czarny mat no i o przyciemnieniu tylnych lamp?? Zrobiłem tak u siebie i powiem ci że efekt swój robi
czorny_07 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Karton na chłodnicy na czarny mat
LOKO Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 W sumie to zazdroszczę Ci "tylko" albo "aż" tego gwintu no i wydechu Eissenmann'a - pięknie gra Szukałem takiego ale koszty... Bezawaryjności życzę
przemko8 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dzięki wielkie za dobre słowo panowie Pozdrawiam
binio-stg Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Fajna furka z dobrym serduchem Niech dobrze służy. Ten karton to pomaga w czymś?
Rekomendowane odpowiedzi